שלום לכולכם

omha

New member
שלום לכולכם ../images/Emo124.gif

אני ובן-זוגי (שיחיה)מתחתנים (הגיע הזמן אחרי 4 שנים). אנחנו רוצים להתחתן בתחילת יוני. תחלנו לראות מקומות -אנחנו רוצים לראות מעט מקומות. היינו ב"ארץ כנען" מישהו מכיר
מחר אנחנו הולכים לראות את "דרך ארץ" -יש הערות על המקום
ביום שישי אנחנו הולכים לראות את "שדות" ואת "קו האופק" -
אשמח ללמוד מנסיונכם הרב.

oc101

New member
שלום חברתי משכבר הימים ../images/Emo9.gif

את הרי לא יכולה להסתתר מאחורי איזה ניק ניים מוזר.... אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם וחתונה מוצלחת - אפילו יותר משלי
אוהבת הצעירה בבשלניות oc

יעלי2

New member
לגבי דרך ארץ

אני לא יודעת מאיזה מקום אתם בארץ, אבל אנחנו הוזמנו לחתונה בדרך-ארץ בהרצליה, הגענו מרמת השרון (שתי פסיעות משם) ועמדנו בפקק כ 20 דקות. אני ממליצה לשקול בכובד ראש את קרבת המקום לרוב האורחים ולחסוך להם פקקים מטורפים ולכם לחץ למה כולם מגיעים באמצע החופה. אישית אני ממליצה בחום על דרך ארץ. כאורחת אובייקטיבית המקום פשוט מקסים, הוא יפה, מגוון, התכנסות וחופה מופרדים מהאוכל ורחבת הריקודים מה שתורם לאירוע ויש חניה נוחה, קרובה וללא תשלום לכם! לגבי שאר המקומות ששאלת אני לא מכירה. אבל וודאי אחרים מכירים.

הילית*

New member
מזל טוב וברוכים הבאים לפורום...

דרך ארץ- מקום מקסים שעלה אצלנו לגמר. גן ארועים שפעיל רק בקיץ ממש מקסים ושרית התחתנה בו והיתה מאוד מרוצה. מה שכן, המקום הוא ללא קייטרינג, מה שאומר שאתם צריכים להביא קייטרינג מבחוץ שמאושר ע"י הגן ארץ כנען- היינו שם בחתונה לפני כחודשיים. מקום מקסים. גם כאן צריך קייטרינג ומעצבת מבחוץ. חוץ מזה יש את גן האמנים שבו אני התחתנתי- צוות מקסים, מקצועי ועומדים בהבטחות...מומלץ בחום שיהיה בהצלחה !

למעלה