שלום לכולכם
התגעגעתי אז באתי

ayaly2

New member
שלום לכולכם../images/Emo13.gif התגעגעתי אז באתי../images/Emo13.gif

היי קודם סורי שנעלמתי קצת,אני עסוקה בכמה פרויקטים לקראת הקיץ אז עסוקה קצת וגם בית ,ילדים,נקיונות וכו'
)) רציתי לשתף אתכם בפרויקט חדש שאני עובדת עליו הצגה של תיאטרון בובות שולחן עיבוד לסיפור של עמי ותמי אבל שונה ממה שאתם מכירים סיפור מקורי שלי לגיל הרך שהוא משעשע והומוריסטי ומתאים כמובן לילדים בלי פחד
אז קודם כל זו הצגה גדולה עם תפאורה וכו' ומי שבונה לי את הכל הוא עומרי המוכשר יש בעיה עם העלאת התמונות אנסה בהמשך אני מאד מתרגשת כי זו פעם ראשונה שלי עם בובות שולחן
פרטים בהמשך... וכמובן יש את הפרויקט של אירוע של מטרנה ביוני בפארק רעננה אני שם ב2/6 מחמש אחה"צ בשעת סיפור ובתאריך 4/6 יום שישי בשעה 12:00 אז אם אתם בסביבה קפצו לראות

גם אנחנו התעגענו

ראיתי את הבובות בפייסבוק - אהבתי מאוד מחכה לראות גם את התפאורה שיהיה בהצלחה עם העיבוד לעמי ותמי בהצלחה גם באירוע של מטרנה וד"ש חם לגל...

ayaly2

New member
olla como estas?me cerido../images/Emo13.gif

יפה לך מותק שבועיים בספרד כבר לא מדבר עברית

פחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ועכשיו לעניין ההצגה החדשה- הבובות חמודות ביותר, וכמובן שאם תצטרכי טיפים ועזרה, הם יתקבלו בכיף גדול.

ayaly2

New member
חבובית אל תדאגי לקחתי אותך בחשבון ../images/Emo13.gif

ayaly2

New member
או בשעה טובה תודה עומרי../images/Emo13.gif

תודו שהן מדהימות ומיוחדות והן שליייייייייייייייייי
ושוב תודה עומר מחכה לשאר האביזרים

גליתוי

New member
הבובות מקסימות!../images/Emo45.gif

איזה יופי של עבודה! ובית יש? זה נראה לי נורא כייף להכין בית כזה. הסיפור הזה צריך גרסה מאוד מרוככת אני זוכרת אותו כאחד הסיפורים המפחידים בילדות שלי. עומרי הפליא לעשות את המכשפה, יש בה משהו גבולי ולא ממש מרושע אהבתי אותה מאוד! בהצלחה! אני סקרנית לראות את התוצאה אולי באמת בחופש. הרבה הצלחה! גלית

maayan1583

New member
בובות מריונטה

אתה מכין גם מריונטות עם פה ניפתח? אני מחפשת מישהו מוכשר

ayaly2

New member
שבוע טוב ותודה לכולכם על התגובות../images/Emo13.gif

כמו שרובכם הספקתם להכיר אותי אז בטח שזו תהייה גרסה משעשעת ומהנה לעמי ותמי וכמו שראיתם ביקשתי מעומרי שאת המכשפה יעשה שתראה מכשפה חביבה אז יהיה שמח בהחלט לי וכמובן לילדים

פ י ו ל ה

New member
גם אני התגעגעתי אז באתי :)

איילה כפרות, התלהבתי לך כבר על הפרויקט אבל הרשי לומר שוב שהבובות יאמי והרעיון מעורר תיאבון ואני ממש אשמח לבוא לראות. וגם כמובן לעזור במה שצריך, למרות שאני לא בטוחה כמה תועלת אני כבר אביא בעניינים האלה. אני גם לא עסקתי בבות שולחן אף פעם... בקשר למטרנה, רשום במקום של כבוד:) ועכשיו קצת לחדשות פרסי.. היום היה מפגש כייפי. דיברנו על לוחות הברית ועל דברים שטוב לעשות עם חבר ודברים שלא עושים עם חבר (הכנו גם לוח כזה משלנו ותלינו בגן) ואחר כך הילדים סיפרו איזה מצווה בעינהם הכי חשובה לעשות עם חבר והכי חשובה לא לעשות. ואז כל אחד בתורו הציג את הרעיון שלו עם בובות כפפה. הם היו חמודים אאשש! אני מתה עליהם... ילד אחד אפילו ציין שהמצוות לא תעשה לחבר הם בעצם מעשי שובבות. איזה פשוש? תוך כדי תירגלנו עוד קצת את ההתנהגות הראויה לקהל ולשחקן בתאטרון כי מאחרי שבועות אני מתחילה מערך צלליות בו הם כמובן יהיו השחקנים. וזה אכן מרגש בפני עצמו. אני מצטערת שאני לא נכנסת הרבה לאחרונה. יש לי לחץ מטורף ואני בקושי ישנה. אתם לא יודעים כמה אני חושבת עליכם, גם כשאני לא מראה נוכחות. אין כמו הפורום שלנו!

למעלה