שלום לכולכם!

גלינקה

New member
שלום לכולכם!../images/Emo13.gif

שמי גל, ואני בת 26 ועברתי ניתוח להצרת קיבה לפני 3 שנים... הלוואי והייתי יודעת קודם שקיים כזה פורום, אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא... אני מאוד שמחה לראות שיש עוד כאלו במצבי. ושיש כזו תמיכה בנושא! אני לצערי הורדתי קרוב ל- 30 ק"ג שכמעט את רובם העליתי... ואני מאוד רוצה לחזור על הניתוח שנית או להדק את הטבעת. יש מישהו שעשה את זה? אני עשיתי את הניתוח אצל פרופ´ דודאי ורציתי לדעת אם מישהו ממליץ לי על רופא אחר מאיזור המרכז... המון תודה ובהצלחה לכולם גל!

רונה 29

New member
היי גל ברוכה הבאה !!!

כתבתי לך תשובה ארוכה ש"עפה עם ה-
"
בכל מקרה, לפי מה שאני מבינה מאנשי הפורום יש 2 רופאים מומלצים באיזור המרכז : 1. ד"ר אבינוח מ"אסותא" 2. ד"ר סובחי מ"איכילוב" אני בטוחה שתקבלי תשובות בהקדם על כל שאלותייך מהח´ברה פה ( בטח הם עדיין בעבודה וכו´...) שיהיה בהצלחה, אל תתייאשי , יהיה בסיידר. ברוכה הבאה

גלינקה

New member
היי רונה!

תודה על המידע ואני בטוחה שאמצא כאן עוד מידע, בכל מקרה אני באמת שמחה שיש כאן קהילה כזו!
תודה .. גל

e.g

New member
אני אמתין לתשובה של שרה16

אני חושב ש....................?

שלום גלינקה,

אם הבנתי נכון ויש לך טבעת מתכוננת - היא נועדה כדי שיהדקו אותה לפי הצורך, ומרבית המנותחים אכן מבצעים הידוק כזה פעם או יותר. (פה בפורום קוראים לזה "הצרה" או "ניפוח".) אני באמת ממליצה לך לפנות לרופא מומחה בנושא ולודא שהניתוח במצב תקין - (יש מיקרים שעליה במשקל מעידה על תקלה הדורשת ניתוח תיקון), ולהתיעץ אתו לגבי המשך הטיפול. בהצלחה, שלומית.

למעלה