שלום לכולכם

שלום לכולכם ../images/Emo13.gif

למי שלא שם לב להודעה של שרון אביב - שרון טרם סיימה לכתוב ולענות בשל לחץ בעבודה ולכן תמשיך להתארח אצלנו עוד כמה ימים
זו הזדמנות למי שרצה להעלות שאלה או התלבטות ולא הספיק או למי שהדברים שכבר נכתבו העלו אצלו שאלות ותהיות נוספות. יודע שהבטחתי לכם כתבה שבה ראיינתי את ענת גייגר ושרונה שפירא לרגל העלאת: " הענק וגנו " בהפקה מחודשת אך לצערי טרם הספקתי אפילו לשבת ולערוך את שיחותי עימן בשל שבוע עמוס ולחוץ עבדתי, נפגשתי, יזמתי, חשבתי, הופעתי ביום שלישי בתל מונד, ברביעי בתיאטרון ירושלים, בחמישי בדרום השרון ובשבת בתיאטרון גבעתים ( ההצגה שבה היתה איילה )כמובן הפורום היקר שלנו ובין לבין אני מתמודד בשבועיים האחרונים עם עניינים אישיים לא קלים שזה לא הפורום הנכון לדון בהם ( הי, לא לדאוג לי אני בסדר גמור )מחוסר זמן גם לא הספקתי לשתף אתכם בפינה של חגית אז עשיתי זאת בקצרה כאן מקווה להעלות את הכתבה במהלך השבוע ואיתכם הסליחה
זוכרים את ענת אורפז והסטודיו שלה עליהם סיפרתי בהודעה: חנות קסומה
ומטריפה ??? כמו שכתבתי אז רוב היצירות שעמדו בחלון הראווה ומילאו את חלל הסטדיו הועברו לתערוכה הנערכת בתיאטרון גבעתיים שם הופעתי אתמול ומאחר ואני אף פעם לא שוכח אתכם או את הבטחותי ביקשתי מאיילה שתנצל את ההפסקה כדי לצלם לכם תמונות והיא כמובן עשתה זאת בשמחה ותעלה את התמונות בקרוב. מקווה שהכל בסדר אצל כולכם ושעובר עליכם שבוע מוצלח גם אם לחוץ

את טועה, אני לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא שוכח... פשוט לא מספיק להגיע לזה!!! תקופה עמוסה ולחוצה ולא רק בענייני עבודה כרגע אני גם מתקשה לכתוב בפורום עם אצבעות חבולות ( מעבר לשאר השריטות והחבלות בשאר חלקי הגוף )
החתולה שלי בטיפול ממושך הכולל 3 פעמים ביום אנטיביוטיקה בקפסולה ניסית פעם לתת לחתול כדור???????????????????????
מה עוד שלפעמים אני עושה זאת גם בשעות מטורפות כדי לעמוד במספר הפעמים הנדרש... אז מה נעשה איתך
יותר נכון עם השאלה שלך בואי נסכם שאם עד יום שני בבוקר את לא מוצאת בפורום תגובה המיועדת לך -אני מזמין אותך להתקשר אלי ואענה לך על כך באופן אישי סגרנו?

shir300

New member
דודי

לטור העובדה שאני מגדלת שלושה חתולים... אני יודעת שאין לי סיכוי לתת להם תרופות במינון הזה... ואיכשהו למדתי שגם אם הם לא מקבלים את כל הכמות הדרושה- הם מחלימים. אין מצב שהחתולים שלי ירשו לי לתת להם תרופות. זה לא בלקסיקון. פעם אחת הוטרינרית באה אלי הביתה, סגרנו את החתולה בשירותים ורק ככה הצלחנו לתת לה טיפול כי לא היה לה לאן לברוח. אבל עכשיו הם כבר מזהים שמשהו מסוג כזה הולך לקרות וישר מתחבאים.... מאחלת לחתולה שלך החלמה מהירה וגם לאצבעות שלך!

יווווווווו מסכן

תנסה לשים כפפות. סגרנו- אין עליך ואל תלחץ בגללי זה לא דחוף סתם לידע כללי תודה

דודי יקיר !!

אני פולניה (רבע, אמנם, אבל זה רבע מאוד דומיננטי
) ולכן אי אפשר להגיד לי לא לדאוג ושנייה לפני זה לציין שאתה מתמודד עם ענינים ... מאחלת לך עיבוד טוב וחיובי של הענינים ושולחת חיזוקים
רציתי לשלוח לך מסר בענין מקצועי אבל לא דחוף מאוד, אשמח אם תודיע לי מתי אתה פנוי לדון בענינים שונים ולא חשובים
וואו השבוע שלך עמוס ! בסופ"ש הזה אני בצפון הרחוק- נהריה- אולי בפוקס אתה במקרה מופיע ??!! ושוב תודה ענקית מקרב
על האכפתיות וההשקעה בפורום ,

ראיתי את התערוכה של ענת הרפז

זה היה מרהיב- מקצועי, יצירתי, צבעוני ומסקרן אחייניתי ואני התעכבנו על כל עבודה ונהננו מאד מאד

למעלה