שלום לכולכם

kaya11

New member
שלום לכולכם ../images/Emo13.gif

אני עוד חיה, (אמנם בקושי) הייתי קצת מאד עסוקה כל השבוע ורק עכשיו יש לי קצת זמן לשבת לכתוב לכם... החתול שלי אכו שבר את הרגל וכבר הצליח להוריד פעם אחת את הקיבוע ששמו לו אז עכשיו יש לו רוב הזמן קונוס על הצוואר מה שמכניס אותו קצת לדיכאון... (וגם אותי). חוץ מהבעיות שהפושטק הזה עשה לי החלפתי גם מקרר כי המקרר שהיה לי שייך לחברה שלי והיא עוברת דירה והיא לוקחת את המקרר חזרה אז... גם את מה שהפשיר הייתי צריכה לבשל ולהקפיא... בנוסף גם ארגנתי מסיבת יום הולדת לחברה ביום שישי ואת הסדנא של יום ראשון... לכתוב אני לא מצליחה... עם כל הברדק שהיה לי השבוע אפילו מילה אחת בשביל הפורקן לא יצאה לי.... איזה מזל שהשבוע הנאחס הזה עומד להיגמר... אני הולכת לישון... את יצירותכם הנפלאות קראתי אבל לא ממש הצלחתי להגיב... מקווה לקרוא שוב מחר ולראות הכל באור חדש. לילה טוב וסוף שבוע נפלא (או לפחות יותר טוב מהשבוע הזה) מיכל

קאיה לה מתוקה תנוחי היטב כל הסופ"ש

יש לשתינו עוד דואט לכתוב
ואני שולחת לכולם סוף שבוע נפלא ומהנה סנדרלין

kaya11

New member
תודה מתוקה... ../images/Emo13.gif

אני אתאושש קצת ונכתוב הכל... אפילו כליל סונטה...

קאיה יקרה

שיהיה לך לילה טוב וסופשבוע נפלא! בטוח שהיו גם כמה דברים טובים השבוע הזה. נסי לחשוב עליהם. שלך,

kaya11

New member
בטח שהיו דברים טובים ../images/Emo13.gif

ביליתי כמה שעות מהנות עם אנשים נפלאים בבית יפה בחיפה... (זה הדבר היחיד בעצם...)
תודה ולילה טוב

קסנדרה*

New member
קאיה שבת שלום וסופ"ש נעים וטוב../images/Emo140.gif

ושלוחה לך תודה רבה רבה רבה מבתי שנהנתה מהסושי שלך ושיבחה והיללה עד בלי די. והחלמה לחתולי שלך במהרה. תודה גם ממני. קסנדרה

למעלה