שלום לכולכם

ori 15

New member
שלום לכולכם ../images/Emo13.gif

אני אהיה כאן איתכם לאורך כל התכנית "סוף הדרך" כפי ששמתם לב כבר
, אני המנהל של הפורום ובקרוב יהיה איתי מנהל נוסף שותף
אז ברוכים הבאים לכל הגולשים כאן
(על עצמי - רשום בשרשור ההיכרות..)

ori 15

New member
כולכם מוזמנים להשתתף ../images/Emo88.gif

מי שעוד לא ראה ומי שרוצה שוב לראות
עלתה תחרות חדשה באתר של "סוף הדרך" בהצלחה לכולם...

ori 15

New member
תודה רבה לשניכם ../images/Emo13.gif

איך בחרו בי? הגשתי הצעה...

עכשיו יש לי עוד שאלה

ואני לא באה להתקיף אותך- אבל אתה לא חושב שצריך לתת לאנשים אחרים גם הזדמנויות לנהל פורום? אתה עכשיו מנהל שני פורומים ובעצם הכשלת הזדמנות וניסיון של מישהו אחר לנהל את הפורום. אני חושבת שזה די לא הוגן. ושוב, אני לא באה להתקיף, אני פשוט כותבת את מה שאני חושבת.

shlomov2001

New member
יש לי הרגשה...

שמישהי רוצה לנהל איזה פורום
אני יכול להבין איך את מרגישה ומכבד את דעתך אבל... אני בטוח שבחרו בו מסיבה מסויימת. ואם את מתאימה להיות גם מנהלת אין סיבה שלא תיבחרי אם הגשת הצעה!

ori 15

New member
תראי...

אני לא מחליט מי יהיה מנהל פורום ומי לא.. אלא רק ההנהלה מחליטה את מוזמנת לפנות להנהלה בשאלה זו אני ממש לא קשור לבחירת המנהלים

ori 15

New member
והאמת שאני...

לא חושב שהכשלתי אותך בכלל.... ההנהלה היא היחידה שבוחרת מי יהיה מנהל ועל מה כל גולש מוזמן להגיש הצעה, בין אם הוא מנהל פורום כבר ובין אם לאו אני לא המנהל היחיד שמנהל 2 פורומים בו זמנית (יש אפילו של 3 פורומים)

אתה לא הבנת אותי

אבל עזוב, אני לא אתחיל פה בוויכוח, ואני לא מדברת רק על עצמי, אני מתארת לעצמי שהגישו כאן לא מספר קטן של מועמדים לנהל פורום זה, אני חושבת שלכל אחד מגיעה הזדמנות, ושניהול של מנהל שכבר קיים הוא די עניין קצת אגואיסטי. לאן אני יכולה לפנות בעניין זה? ואני לא מדברת על העניין שלך ספציפית פשוט רציתי לחקור על זה יותר מקרוב. אל תיעלב בבקשה.

ori 15

New member
../images/Emo26.gif

הבנתי אותך שאת לא מדברת רק על עצמך אלא לעוד (דיי הרבה) אנשים שהגישו מועמדות זה בכלל לא אגואיסטי, זו בחירה של ההנהלה וזה הכל... את כן יכולה לשאול אותם - אולי לא תקבלי את התשובה שאת רוצה לשמוע (למרות שאני ממש לא יודע מהי התשובה..) ושוב - אני מזכיר, ייתווסף כנראה מנהל נוסף לפורום אז למה בוויכוחים?

אין ויכוח

אבל אני רוצה תשובות -לפחות מהם. אני רוצה לעלות את הנושא לדיון. אתה לא חושב שאני צודקת?

gurfi

New member
אני לא חושב שאת לא צודקת...

אין פה עניין של להכניס יותר אנשים למערכת..

gurfi

New member
לא לזה התכוונתי...

התכוונתי ששיקול כזה כמו שהזכרת לא צריך להיות נר לרגלי ההנהלה כאשר הם באים לבחון מנהל. אבל, יתכן שדווקא העובדה שהוא מנהל פורום בתפוז עוזרת לו מכיוון שהוא כבר מכיר את המערכת ואת הפרוצדורות מה שאין כן מנהל חדש. בתור מנהל ותיק בתפוז, אני יכול להעיד שהפרוצדורות רבות ומסובכות..

למעלה