שלום לכולכם

scooby4

New member
גם אם אנחנו לא אוהבים אותם?

מה זה אמור להביע?

זה אמור להביע את תמיכתך בהבאת

אמנים לארץ למרות שאתה אולי לא מעריץ נלהב שלהם. הרי אין רע בלהביא הופעות מוסיקה לארץ - מי שרוצה שילך.... למרות שאני חייב להסכים איתך שברמת הניסוח של הבקשה...זה דיי מוזר ויש מקום לשיפור... ובכל זאת, לעשות שמח לעם ישראל.

scooby4

New member
מה?

לא, זאת סתם הייתה בדיחה. כאילו ישראל זה התינוק שלי ואני מציב גבולות.

el kortito

New member
אבל הרעיון בעצומה הוא בין השאר

להראות תמיכה של אנשים שבאמת רוצים ללכת להופעה שתהיה אם תהיה בארץ.. עכשיו ברור שאם הם יבואו ימכרו יותר כרטיסים וכמות החתימות גם אם אנשים שלא רוצים לבוא יחתמו...אבל אין שום ייצוג אמיתי בעצומה אם אנשים חותמים ולא מכירים את הלהקה אפילו!

vegetable man

New member
אתה צודק

ויש הגיון בדברים, אבל גם האנשים שרוצים לראות אותם צודקים, משום שאי אפשר להשיג את כל האנשים שרוצים לראות את RHCP...ובפוטנציאל יש זכות קיום להופעה פה, ז"א יבואו מספיק אנשים - אבל איך תגיע אל כולם? בשביל זה מי שיכול, חותם. אותו דבר היה אם היינו מנסים להביא את רדיוהד - ברור שיש מספיק קהל שרוצה לראות אותם - לא ברור שיש מספיק מי שיחתום. בשביל זה צריכים לעזור אחד לשני...

חרטושה

New member
למה, מה איכפת להם לחתום?

בתור מי שעשתה עצומות כאלה בנעוריה (אבל בלי אינטרנט, והייתה צריכה לכתת רגליה ברחבי המדינה ולהחתים אנשים בפועל
) אני אומרת שאנשים מאד נדיבים בקטעים האלה. מה איכפת להם לחתום, עולה כסף? מחייב אותם? אולי הנט קצת הרס פה.

Latisia

New member
בספטמבר הם בטורונטו!! (=

כן כן! ורוב הסיכויים שאני הולכת! (= החלטתי לא לפספס את זה! יאי... הפפרס היו הלהקה הראשונה שבאמת אהבתי והיא חספה אותי למוזיקה איכותית ביותר (= חח כבר מזמן אני לא "מעריצה שרופה" אבל עדין (= יאי

Latisia

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo12.gif וואלה לא ידעת......./images/Emo3.gif

למעלה