שלום לכולכם..

E l i a n

New member
שלום לכולכם..../images/Emo140.gif

אני חדשה בפורום. אני מאוד משתדלת לעשות ככל שאני יכולה לטובת בעלי חיים: אני לא משתמשת במוצרים שנוסו על בעלי חיים, את הכלבות שלי לקחתי מפחי האשפה ולא מחנויות שמוכרות כלבים, אני נלחמת על כך שהביצים שאני אוכלת יהיו ביצי חופש, ואני שותה רק חלב מהקיבוץ שלי, שבו אני יודעת את תהליך החליבה, שהוא, עד כמה שאפשר, לא פוגע בפרות. רק על אכילת הבשר אני עוד לא יכולה לוותר. ההורים לא נותנים לי, והם דואגים שמא אני אחלה באנמיה. כאשר אתבגר,ואכין את ארוחותיי בעצמי, אדאג לכך שזה לא יכיל בשר. אני מאוד מקווה שתקבלו אותי לפורום. אשמח למצוא פה מענה לשאלותיי (הרבות, לפעמים). ו..לסיום הודעתי הארוכה.. אני כמעט בטוח אבוא מחר לעצרת. מקווה לראות שם הרבה אנשים..!
אוהבת אותכם, המשיכו בדרככם הטובה. אליאן דבש.

AmitKar

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

את כמובן, כמו כל אחד, מוזמנת להצטרף לפורום בחום עמית

אני חושב שהתפיסה קצת מוטעית....

לפי תפיסתי, וגם אני דיי חדש, לא מדובר פה בפורום דווקא על איסור אכילה של בע"ח, מבחינות מוסריות. קודם כל - צריך למצוא פתרון לניסויים עליהם, ולדרכי שחיטה נלוזות. אח"כ נדבר גם על הצלחת שלנו. יש קונצנזוס בעיניין?

E l i a n

New member
אני תומכת במה שאמרת..

אך גם מעוניינת להוסיף דבר ששכחתי בהודעתי הקודמת, לבישת פרוות ועורות ו/או הפיכת פרוות ועורות לשטיחים.. אני לא נמנית בין צרכני הפרוות והעורות, ואף מחרימה חנויות שמוכרות אותן. אני גם לא קונה נעלי עור, וגם לא "מותגים" מסוימים. האם אתה מצטרף לזה, או שאתה חושב גם על זה שלא מדובר כאן? אגב. למה הכינוי "השפוי האחרון"? המשך ערב נעים ושבוע טוב לכולנו. אליאן.

AmitKar

New member
מצטער לשבור את הקונצנזוס

שלום השפוי האחרון! אתה מוזמן להישאר פה (למרות שאני מבין שאתה מתגייס היום?) אני בהחלט חושב שצריך להתעסק בניסויים אך זה לא מונע מלהתעסק גם בתעשיית המזון שהיא בעצם התעשייה שהורגת בכי הרבה בעלי חיים אנא סלח לנו, הפעילים, אם אתה מרגיש שנכנסו לך לצלחת. אני אישית משתדל לתת חומר רק למי שרוצה אתה לא חייב לדעת כלום על תעשיית הבשר אך לדעתי חשוב ליידע כמה שיותר אנשים על האכזריות בין זה לבין להכנס לצלחת יש הרבה הבדל יש אנשים גם שפשוט לא רוצים לדעת ולא צריך ליידע אותם בכוח אם אתה מרגיש שאינך רוצה לקבל חומר על מזון מן החי אינך חייב להכנס להודעות שמדברות על זה אני מקווה שאתה מסכים איתי יום נעים וכמובן, שתעבור את הצבא בריא ושלם ושלא יהיה לך קשה שם! שמור על עצמך עמית

Talia E

New member
התפיסה של "קודם זה ואז זה"

נראית לי בעייתית ומיותרת ואני אסביר: זה מזכיר לי יותר מדי משפטים כמו "קודם נדאג לבני אדם ואז לבע"ח". המחשבה - "קודם תעשה כך ורק אז תעשה כך" הינה מחשבה מגבילה; פשוט לשים כבלים על עצמנו. כל אחד יעשה מה שהוא יכול ומה שהוא רוצה. לדעתי ביטול כליאת ועינוי בעלי חיים לצורך בשר (והאמינו לי שזה עינוי) חשוב לא פחות מביטול לאלתר של ניסויים בבעלי חיים... אבל זו דעתי... בקיצור - אין חוקים בענין הזה וגם לא מדיניות וסדרי עדיפויות הם עניין סובייקטיבי לחלוטין! אז בתשובה לשאלתך... - אין קונצנזוס ולא צריך להיות!

נועם ר

New member
שלום

הי אליאן. יש לך שם מקסים. רציתי לומר לך שלום ולברך אותך על כל מה שאת עושה. בעלי-החיים זקוקים לזה. אז שיהיה לך בהצלחה ולהתראות מחר בעצרת.

shanty.G

New member
ברוכה הבאה אליאן../images/Emo39.gif

כולם פה שמחים שאת איתנו עכשיו, את בדרך הנכונה
כל הכבוד על ההתעקשות- שלא תמיד קלה- לעמוד על שלך. את מוזמנת לקרוא את ההודעה המפורטת פה כדי לדעת עוד קצת פרטים על הפורום. מקווה שנתראה היום, shanty

למעלה