שלום לכולכם

h a n a

New member
שלום לכולכם../images/Emo141.gif

רציתי לספר לכם שהייתי בשיחה בביה"ס שבו בני למד (במשך חודש וחצי) ואכן היועצת והמנהלת תמכו בדעה של המחנכת כי בני לא מתאים לביה"ס (בביה"ס יש בעיות התנהגות ולבני אין בעיות התנהגות) אבל הם מצאו לו ביה"ס והוא ילמד בשנה הבאה בבית ספר שנפתח בנתניה בשם "שורש". בביה"ס "שורש" לומדים ילדים עם בעיות (הפרעות) רגשיות כמו שיש לבני. בנוסף לכך אנו ממשיכים עם הטיפול הפסיכולוגי וכן עם הטיפול במרכז אלבאום (שכבר מניב תוצאות). תודה לכולכם.

Diana M

New member
תודה על העדכון

תודה שחזרת לספר לנו כיצד הדברים התפתחו. אני מאוד מקווה כי כעת בנך אכן יגיע לבית ספר מתאים אשר יענה על צרכיו. ואני שמחה לשמוע כי אתם רואים שיפור בעקבות הטיפול באלבאום. האם תוכלי לספר איזה טיפול ניתן לבנך וכיצד את רואה את השינוי לטובה? בהצלחה דיאנה

h a n a

New member
שלום דיאנה

הטיפול שניתן לשי בשיטת אלבאום כולל תרגילים לחיזוק הגוף (ברגע שהגוף יתחזק הילד יתחיל להאמין בעצמו), טיפול במוטוריקה העדינה וכו'. הילד אוהב ללכת לטיפול (הוא מקבל טיפול פרטני) וכמובן בזמן האחרון (השבוע האחרון) הוא מוכן גם לתרגל בבית. כמו כן הוא גם מקבל טיפול פסיכולוגי. השינוי שיש בילד הוא שיש לו יותר ביטחון, כאשר הוא כועס חוץ מזה שהוא צורח, ובוכה הוא אומר למה הוא כועס (עד עכשיו הוא לא דיבר), כשהוא מבולבל הוא אומר שהוא לא יודע מה קורה לו ולא סתם בוכה. כשהוא לא מצליח בדבר הוא כועס, נרגע ומצליח לעשות את מה שהוא רצה. הוא הרבה יותר רגוע, הליכתו יותר יציבה הכתפיים זקופות ולא מכופפות כמו שהיו לפני תחילת הטיפול. השבוע לקחתי אותו לעבודה והרבה אנשים אמרו לי שהוא יותר מתון ורגוע ממה שהם זוכרים אותו.

למעלה