שלום לכולכם |
|

שלום לכולכם |../images/Emo23.gif|

שלום לכולכם אני צופה בכם כבר מספר חודשים ועכשיו החלטתי להצטרף. אני מכורה לאפיה ולאחרונה גם עסקתי בבצק סוכר שלמדתי כמעט לבד. באמצעות האינטרנט וקורס קטן מאוד אחד. בכל מקרה אני כרגע בחופשת לידה ואתמול עשיתי עוגת ברבי אני כמובן רואה פאקים אתם יודעים אבל אניבטוחה שזה ישתפר עם הזמן. בכל מקרה מחכה להערותיכן יום טוב לכולם ,
 

net the jet

New member
שלום. ברבי נחמדה.

קצת שמנמנה סביב המותן ( אני מבינה שרצית לסגור ) אז אולי אפשר היה דק יותר. כל הכבוד ונשמח לראות עוד יצירות.
 
תודה ו..

כן את צודקת , הייתה סגירה אחרת והיא קצת שקעה אז עשיתי סגירה נוספת כמו למעלה. בכל מקרה העוגה הבאה כבר בדרך מחר יש מדורת ל"ג בעומר מצאתי איור נחמד לעשות לבת שלי.
 
ברבי חמודה מאוד! התחלה יפה!

הציפוי יפה, והעיטורים גם כן. מה שמפריע לי הוא שהברבי שקועה מדי בתוך העוגה. המתניים שלה צריכות להיות צרות מאוד וחלקו העליון של גופה מתחיל בקצה העוגה העליון. יכול להיות שיש צורך לשים "הגבהה" מתחת לרגלי הבובה.
 
ברבי חמודה מאד והצבעים יפים

כדי שהיא תעמוד קצת יותר גבוה, אפשר למלא את החור בעוגה מיותרת / תערובת כדורי שוקולד וכו. זה גם ייצב אותה וגם יביא את המותן לגובה המתאים. כאשר מעצבים בגד כדאי להוסיף CMC לבצק, זה יאפשר לך לרדד אותו דק וכך הוא ממש "ישב" על הגוף.
 
למעלה