שלום לכולכם

yanivtr

New member
שלום לכולכם ../images/Emo24.gif../images/Emo163.gif

שלווווווום לכולכם, Wazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup?? כפי שאתם רואים אני חדש, לא שמתי לב לפורום הזה עד עכשיו... קוראים לי בימיינו יניב, אני חווולה על פינק, אני גם אהב את גורילאז ובזמן האחרון יש לי אובססיה כלפי מדונה בגלל הקליפ החדש שלה, ואני מתכוון לקנות את הסינגל(אל תשאלו כמה חקרתי על הקליפ החדש שלה וכמה תמונות יש לי!!!) טוב אם כר פתחתי הודעה אני רוצה להגיב על כמה שירשורים שהיו פה- אני גם לא מבין למה אין פורום של פינק, זמרת ענקית(מועמדת לארבע קטגוריות בפרסי האם טי וי) ואני לא מבין איך לא פתחו פורום עד עכשיו, אני חשבתי לפתוח פורום אבל אין לי אינטרנט מהיר למרות שבקרוב יהיה לי, וגם אני לא מוכן להתחייב להיות מנהל כי יש לימודים ואני לא רוצה להזניח... קיצר תפתחו כבר פורום של פינק!!!!!!!!!!!!!!!! וזה אגב אחלה פורום וגם שכחתי לציין שנאי שונא במבה, וגם שאני גם נדלקתי על אבריל לאבין ועכשיו אני מתלבט בין לצרוב את הדיסק או לקנות אותו מקווה שלא שיגעתי לכם את השכל יותר מדיי P!nk RuLlz!! Gorillaz Rullz

שלום שלום ../images/Emo39.gif

אתה מוזמן תמיד לבקש מהנהלת הפורומים לפתוח פורום. אנחנו לא עוסקים בנושא הזה (באותה מידה יכולת לבקש גם בפורום אקטואליה...). ואם כבר פינק לדעתי המוזיקה שלה לא טובה כמו בעבר...אני לא ממש אוהב אותה...

yanivtr

New member
לדעתי ממש לא, פינק יש לה אחלה שירים

פינק לדעתי השירים שלה אפילו יותר יפים ממה שהיו פעם, וגם יש לה אחלה אלבום, וגם עובדה שהיא מועמדת לארבע פרסי אם טי וי, שלדעתי זה הרבה!! קיצר תודה על קבלת הפנים... וכמו שאמרתי אני לא יכול לפתוח פורום כי אני לא בטוח שאצליח לנהל אותו.

rotemami

New member
קודם כל ברוך הבא!!../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

דבר שני פינק שולטת!!!!! וזהו גם לי אין זמן להיות מנהלת פורום אבל אני מתה שיפתחו לה פורום כבר...

למעלה