שלום לכולכם....

יוטל

New member
שלום לכולכם....../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

מה שלומכם? אני שמחה לראות שהפורום פה. אז היינו בחופש שבוע עם הבנות. חופש שכלל יומיים במכונית. התכוננתי נפשית לרע מכול: מלחמת התשה עם כיסאות הבטיחות, אוף מתי נגיע", פיפי, אני רעבה, צרחות והצקות. וממש מגיע להן צל"ש-הן היו נהדרות!!!! וכמובן שהחופשה הייתה כיף אמיתי לכולנו. ארגנתי תיק עם חוברות עבודה עם מדבקות, ווקמנים עם קלטות שמע של סיפורים ושירים, הרבה חטיפים, המצאתי חידות לדרך, ספרים....וסבלנות. איך אצלכם עם כיסאות הבטיחות? אצלי זו מלחמה בלתי נגמרת. הן מצליחות להשתחרר מבלי לפתוח את החגורה(כיסא של סנצ´ורי שהומלץ בזמנו, לפני 4 שנים ע"י שושנה חן ב"ממון". לפני שנתיים כמעט חטפתי התקף לב באמצע כביש החוף אני מסתכלת במראה והן אינם. פשוט יצאו והתיישבו על ריצפת המכונית.. לקרן-הצלחתי היום פעם ראשונה לפתוח את המסרים שהיו לי. לא יודעת אם את ההצלחה הפנומנלית הזו אצליח לשחזר.... שתהייה לכם שבת נפלאה

רז2

New member
ברוכים השבים

איזה חופש כיפיי היה לכם. כולי קנאה. הקטנים שלי רק בני שנה ושלושה חודשים... מתי גם אנחנו כבר נוכל לטייל למרחקים???? לעומת זאת, הם עדיין לא יודעים להשתחרר מהכיסאות... התלאות שסיפרת נשמעות מפחידות! איך הן עושות את זה? לכיסאות שלנו יש מן משענת כזו מקדימה, כך שהם לא ממש מגיעים לנעילה, בקושי שאני מצליחה לפתוח. אני שונאת את הכיסאות שלנו, אבל בעלי בחר אותם לפני שהגענו מהארץ לארה"ב, וזה מה שיש!

יוטל

New member
הן לא פותחות את הנעילה, אלא פשוט

משתחלות החוצה (ככה זה אחוזון חמישי
). ים של הסברים, ועדיין זה נושא ל"דבר" עליו שנוסעים. שהן היו קטנות הנסיעות איתן היו די סיוט. הן היו מגיעות לשערות אחת של השניה, צעקות בקיצור, עדיף לשבת בבית. למרות זאת, נסענו מרחקים של שעה-שעתיים. אבל החופש הזה שבר את השיאים. הגיל עושה את שלו, פשוט יותר קל !!!(יש תקווה, חברות)

יוטל

New member
יש !!!!../images/Emo3.gif אחרי ארבע ימי ג´אנק פוד

ונישנושים החמודה שלי בת הארבע אומרת לי "אמא, כואבת לי הבטן מכול הממתקים מחר אני רוצה אוכל. אורז ואפונה." ככה זה שהאמא מחליטה שטיול זה טיול וקדימה מק´דולנדס וביסלי גריל. הילדות מקטרות.

רז2

New member
איזה מתוקה...

מזל ששלי עדיין לא יודעים לבקש ממתקים...

קרנושה

New member
היי יוטל........./images/Emo24.gif

כשקראתי את הודעתך.....זה נראה לי כהרפתקאה הטיול שתיארת..... ואמנם לצאת עם ילדים לטיול ארוך.....זה הרפתקאה רצינית..... בשבילי לצאת רק לרופאה (בדיקה שגרתית) עם שלושתם זה הרפתקאה.....חחחח באמת!!! אני מצויידת כאילו אני יוצאת למינימום יומיים (של ילד אחד) מחוץ לבית...ההיערכות חשובה מאוד.....והחשש ששכחתי משהו תמיד מנקר בתוכי... בגדי החלפה, טיטולים, משחות לטוסיק, סינרים, חיתולי בד, מגבונים, אוכל, קצת צעצועים וכו´.....והכל כפול 3......אני לא מסוגלת לחשוב על הרפתקאה רצינית מעבר לכמה שעות בודדות מחוץ לבית (בשלב זה)...קבלי ח"ח על האומץ!! לפני כמה חודשים נסעתי עם ילדיי להונגריה-אפילו הרופאה שלי אמרה קרן-יש לך המון אומץ.....חייכתי כי...אין דבר העומד בפניי הרצון.....אך מי כמונו מכיר את הקושי הנ"ל... יוטלי-השארת בקשה לעזרה בבעייתך בתפוז און ליין? כעת שידרגו את מערכת תפוז.....חייב להיות שינוי כלשהו בבעייתך.....תבדקי-אולי תווכחי כי זה לא היה מיקרי ומשהו אכן השתנה...

למעלה