שלום לכולכם!

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שלום לכולכם! ../images/Emo24.gif

הי, שלום לכולכם! אני מסתכל כאן לא מעט בפורום, ואני כל-כך שמח שיש אותו! האמת, כבר המון זמן אני מתכנן להוסיף הודעה פתיחה בפורום, קצת לספר על עצמי ואז להיות משתתף פעיל מן המניין... אני אל יודע למה, אבל החלטתי שזה הרגע הנכון... גם אני בן להורים פרודים הסיפור שלי (יתן לכם קצת רקע). יש לי כל מיני דילמות ובעיות בנושא ואשמח לשתף אתכם בהן ולדון איתכם בהן, אחרי הכל מדובר בחיים לא הכי קלים. (זאת הייתה רק הודעת כניסה) בהמשך אני אביא עוד הודעות. כפי שענת כתבה פעם, בד"כ הסיפורים האלה מאוד עצובים ובד"כ מספרים על המציאות העגומה שחיים בה כיום. אז כאות פתיחה הייתי רוצה לפתוח דווקא במשהו אופטימי (שארחיב עליו בהמשך) - אחד התחומים הכי אהובים עלי, או אולי הכי אהוב, הוא - פילוסופיה. אני המון פעמם מרגיש שאם ההורים שלי לא היו מתגרשים, לא הייתי מתחבר כל-כך לתחום הזה. היות וזאת הודעת פתיחה, לא הייתי כל-כך רוצה להרחיב על זה, אבל אני ארחיב על כך בהודעה אחרת ובה אספר את הנושא הזה בפירוט רב יותר (אני אפרסם עוד מעט פוסט בבלוג בנושא). שיהיה לכם הכי טוב בעולם! ממני
נתאי.

הדסו^ש

New member
Welcome!

הי נתאי, יכול מאוד להיות שמשהו במציאות המשפחתית שלך באמת תרם לך להבנת ואהבת תחום הפילוסופיה. אני מאמינה שכשעוברים חוויות כאלה של גירושין (וכמו במקרה שלך - משפחות מפרק ב' של כל אחד מההורים), עם כמה שזה יכול לתסכל לפעמים, זה גם פותח לך משהו בראש. אני יכולה לספר לך על עצמי שיש היום דברים ומצבים שאני מבינה קצת אחרת, מנקודת מבט שונה - בגלל מה שעברתי. ושוב - ברוך הבא

ny22

New member
מנהל
הדס תודה!

אני כל-כך שמח שיש את הפורום הזה! רציתי לומר לך בתור המנהלת, שאני אשמח מאוד לתרום פה לפורום ולעזור לכל מיני אנשים עם בעיות... וכמובן לשתף פה את הפורום בכל מיני מחשבות שלי, אחרי הכל, בגלל שאני מאוד אוהב פילוסופיה, אז יש לי לא מעט מחשבות על המצב שלי ולמה אני כזה (כלורמ איך הוא גרם לי להיות כזה). המון המון תודה! נתאי.

נעים מאד נתאי וברוך הבא../images/Emo140.gif

זאת שאלה מאד יפה ומענינת, איך הייתי נראית אם ההורים שלי לא היו מתגרשים, האבסורד הוא, שאם ההורים שלי לא היו מתגרשים, ככל הנראה היו לי חיים רגילים ונורמלים, עם עוד אחים, ולא הייתי עוברת דירה כל הזמן, והמשפחה שלי והסביבה שלי לא היו מעירים לי הערות של רחמים וכמה שאת אפס, מה שהיה יוצר מצב שבכלל לא הייתי רוצה להוכיח שהנה הנה אני מסוגלת, כנראה שלא הייתי עושה תארים, אלא הופכת להיות מורה לכיתה ג', וכמו כל אדם ממוצע מגדלת משפחה. מעניין שדווקא בגלל שהוריי התגרשו, נוצר בי הרצון להתקדם, להצליח, ולהוכיח את עצמי. מעניין איך מרגישים שאר חברי הפורום עם השאלה הזאת. אתה מוזמן נתאי להוסיף את תאריך יום ההולדת שלך ב"לוח הארועים".

ny22

New member
מנהל
תודה רבה ענת!

(אם אני זוכר נכון, אפילו הגבת לי פעם בבלוג...) שאלה ממש מעניינת. אבל לי קצת קשה לענות עליה כי ההורים שלי התגרשו מיד אחרי שנולדתי... (יש פה עוד כאלו?) ואני כל-כך מבין אותך, בקטע של הרחמים וכל זה... הבעיה היא שכל משפחה רואה רק את הצד שלה והיא לא מבינה שלאותו בנאדם (שההורים שלו גרושים) יש גם צד שני, שאותה משפחה לא רואה. ואני אומר את זה כלפי שתי המשפחות משני הצדדים. אני אשמח להעלות כל מיני דילמות כאלו פה בפורום (זה מותר?).

ברור, היו לנו פה דיונים מעניינים

על שאלות כמו: למה בימינו יש יותר גרושים מבעבר. איך להתמודד. מי מגדל את מי - ההורים אותנו או אנחנו אותם. איך להיות פחות מעורבים במה שקורה בבית כדי לא לתת לעבר למשוך אותנו אחורה, ולהתקדם קדימה. איך לדעת מתי ההורים עוברים את הגבול ולעצור אותם בכל מיני תחומים. ועוד ועוד. אתה יותר ממוזמן להשאר איתנו!

ny22

New member
מנהל
בדיוק עכשיו עיינתי בשירשור - "למה צריך את...

הפורום הזה?...". ואני חושב שלמרות שיותר קשה לנו, מגיע לנו פורום! לפעמים הדרך הכי טובה זה לייעץ אחד לשני, ובגלל שאנחנו באים מרקע משותף, זה גם עוזר...

למעלה