שלום לכולכם

שריק 7

New member
שלום לכולכם../images/Emo24.gif

זמן מה לא השתתפתי בפורום. אחלוק איתכם מעט מ"חוויותי". רובן לא במרכאות, בעצם.... מזה חודשים ספורים אני עוסקת בפלדנקרייז וביוגה. 2 החוגים ניתנים לי אישית. היוגה- לפי ההתקדמות שלי- והיה שיפור גדול ביכולות- ופלדנקרייז- טיפולי, בו המטפלת מפעילה אותי ואני פאסיבית ההשפעה הראשונה שניכרה בי היתה רגשית. ירידה בדכדוך, ואמון גדול יותר בגופי. מלבד זאת אני ממשיכה עם הנאטורופאטית הצמודה שלי- הנפלאה- ולוקחת קוקטייל מאוד רציני של תוספים וצמחי מרפא. אני מרגישה שעליי לצעוד ברגל, אך את זה אני תמיד דוחה, לצערי.... חוץ מכל מיני נפילות - על בסיס יומי או שבועי- אני מרגישה תהליך חיובי של שיפור. אם בעבר הייתי סמרטוט- הרי שעכשיו אני מטלית היי-טק... סתאאאם. יש עדיין צרות רבות, אך מעדיפה לשמור מסגרת אופטימית בהודעתי אני חושבת שהשיבוש הגדול ביותר אצלי הוא בתחום המע' האוטונומית, קרי: אי יכולת לעמוד. אבל חל שיפור נאה באמצעים טבעיים! כמו כן- בתי הטיילת שבה הביתה לפני חודש וחצי- ונהניתי לארח אותה. לארח??? כן! כי כבר פרחה לה לעיסוקיה באיזור מרכז הארץ...... אבל מרחקים שכאלה- כבר לא מאיימים עלינו.... הרי זה בארץ....... אני נרגשת לקראת הכנס שאליו אני מתאווה להגיע!!!! ועל כך אכתוב בהודעה אחרת. היו שלום! שרי

ששרון

New member
הישרי

שמחתי לשמוע על השיפור המדהים שאת מתאתרת האם הנטורופטית שלך מקבלת גם באזור המרכז בארץ? אם כן , אשמח לקבל ממך במייל יותר פרטים, וגם לשמוע עליה יותר (הכשרה, רקע וכו). אני מחפשת מישהי שתבנה לי תזונה נכונה וגם תעזור עם תוספי מזון, אבל לא מישהי פנאטית שתרעיב אותי בכל מני דיאטות מוזרות לשלל צורותיהן, כמו ששמעתי מכל מני חברות שעברו... לגבי הכנס, כמובן מקווה להיות שם, כבר קבענו כמה חברות לתפוס שורה יחד
מי יודע, אולי יצא להפגש (אם כי זה מאוד מאוד עמוס...המון אנשים) צריך שכל אחד ילבש איזה משהו שיזהה אותו...
או סתם כמו שעשיתי עם חברים שנה שעברה, החלפנו מספרי פלאפון , ושם התקשרנו ומצאנו את החוליות החסרות
שרון

tiaa1

New member
הי שרון, הי שרי. אני קצת בנסיגה

לכן אני בבית... אני שמחה לשמוע ששרי מתארת שיפור משמכותי במצבה... אני עכשיו חווה כנראה את המאמץ שהשקעתי בהכנת סדר הפסח אצלי...הארוח וכל השאר....בעיקר כל השאר...אבל כבר חזרתי בחול המועד לעבודה, עכשיו אני נתונה להשפעת מזג האויר המוזר...לכן החלטתי היום לנוח וביום חמישי, שהוא לא יום עבודה...להחזיר שעות. שרון ,עדיין לא קיבלתי את החומר המתוקן. מחר אני צריכה לפקסס לה משהו ואיתו יגיעו הנידנודים... ולגבי הכנס....אני לא אהיה אבל עצתי לכן..שימו תג עם שם אבל לא שמכן שבת.ז אלא הניק בו אתן משתמשות בפורום.........חבל שאני לא שם עם מצלמה לראות פרצופים תוהים וצוחקים...תהנו, ותבלו. ביי.

שריק 7

New member
טיה, הי! ../images/Emo39.gif

מקווה שבריאותך תשתפר. מכירה היטב את הנפילות האלה!!! כל טוב, שרי

daud

New member
טיה אני מצטער לשמוע שאת בנפילה

אני חויתי נפילה חזקה מאוד אבל הצלחתי פחות או יותר לצאת ממנה די מהר אם כי כל הגוף שלי עדיין כואב ואני עדיין די "שביר".
ו לגבי הכנס אני דווקא מתכוון להיות עם שני הכינויים שלי ועם השם שלי כדי שאם מישהוא מחפש אותי הוא לא יפספס אותי. אבל כמובן אני לא מסתתר מאחורי הכינוי שלי
ו כאן נשאלת שאלה האם גם המטרידן שנצמד לאחרונה דווקא אליך ומזניח אותי יגיע עם תגית שם ועליו הכינויים השונים שלו??? אם כן אז זו צריכה להיות חתיכת תגית שם גדולה!!!

שריק 7

New member
הי שרוני!../images/Emo6.gif

אכן דיווחתי על שיפור. אולם- מדהים זו הגזמה. בעלי קורא לזה: שיפור שברירי. את מתארת לעצמך שזה מפני שמדי פעם סימני המחלה שוב מכים באגרופיפ ללא כפפות... אך טוב לי לחשוב על חצי הכוס המלאה..
בעניין הנאטורופאטית- נכון שמקבלת אחת לשבוע גם במרכז, אולם נודע לי שבקרוב תפסיק עם הסידור הזה. היא גרה ביישוב שלי, לכן לך לא יתאים... המרחק... עם זאת, אני מאמינה שיש לי מידע על מרפאים רציניים ואיכפתיים מסביבת מגורייך. אכתוב לך מסר (לתיבת המסרים) ואשאיר לך פרטים שלי, כולל מס' טלפון. אשמח לשבת בקרבת השורה שלך בכנס!!!
שרי

dodo281

New member
הי שרון - טוב לראותך ../images/Emo13.gif

ובהצלחה עם נטורופאטית -

dodo281

New member
הי שריק../images/Emo13.gif "הייטקית" זה כבר שידרוג

של ממש -
שמחה לראותך, ועוד יותר שמחה לשמוע שיש שיפור, חשבתי שנעדרת בשל היותך עסוקה - עם שובה של הבת - ומסתבר שכנפיים קלות יש לחברה הצעירים שלנו - שיחגגו -

mira ker

New member
היי שריק, שמחה שיש התקדמות

בהרגשתך. אהבתי את הביטוי "מטלית היי-טק" מותר לי לאמץ אותו? היום הייתה לי שיחה רבת משמעות עם בחורה שמטפלת בשתי כלבות. וזה עשה לי טוב הגיע הזמן לאמץ לי כלב חדש. האחרון היה לפני 15 שנה. אהבת כלב גורמת לי לאושר. יהיה טוף מירה

daud

New member
שריק כיף לראות אותך שוב איתנו.

גם אני בונה איזה קוקטייל תוספים ו אני מקווה שאוכל להרשות אותו לעצמי בזכות כמה אנשים נחמדים שמזמינים תוספים מחו"ל ללא מכס ומסכימים לצרף את ההזמנה שלי לשלהם.

למעלה