שלום לכולכם

ettyshp

New member
שלום לכולכם../images/Emo39.gif

שמי אתי ואני מנחה בדמיון מודרך. אני עובדת עם אשה שלקתה בסרטן כשלשה חודשים. לאחרונה החליטה להצטרף לקבוצת תמיכה של ח.ס.ן. היא השתתפה במפגש אחד עד כה והמפגש היה לה קשה ביותר. היא צפתה לפגוש אנשים שרואים במחלה נקודת מפנה בחייהם והזדמנות לעשות שינוי בחיים. בפגישה זו כל אחד הציג עצמו ודיבר ארוכות על המחלה והקשיים. לא הייתה אוירה חיובית או אופטימית. האשה התחייבה להגיע למספר מפגשים ולתת צ´אנס אך במקביל בודקת אפשרויות נוספות. שאלותי אליכם: האם מישהו מכיר מסגרות של קבוצות אולי בעלות אופי יותר "אלטרנטיבי"? או מישהו שמשתתף בקבוצות של ח.ס.ן ויש לו נסיון טוב איתן? האם אתם מכירים אנשים שיצאו מהמחלה ומוכנים להפגש או לשוחח טלפונית על התהליך שעברו? לאותה אשה אין כרגע גישה לאינטרנט ולכן אני זו שפונה. מאוד אודה על כל תגובה - אתי.

MemphisRaines

New member
היי אתי

לא השתתפתי במפגשים של חוסן אבל מהיכרות עם אנשים המשתתפים בהם אני יודע בוודאות שחוסן נותנים כלים רבים על מנת להפיק הרבה מאד מכל מפגש הם מעודדים רבות את הגישה שאומרת שסרטן הוא קרש קפיצה ורו האנשים שאני מכיר שקשורים לחוסן אכן רואים בסרטן קרש קפיצה ונקודת מפנה משמעותית מאד בחיים מעבר לכך האם הפנייתי אותה אל הספר סרטן כנקודת מפנה מאת לורנס לה-שאן שהוא ספר מעולה בתחום בכל מקרה מאחל לך המון הצלחה בעבודת הקודש שאת עושה והמון בריאות לכל מטופלייך באשר הם
שרון

ettyshp

New member
תודה תודה תודה

על התגובה. לשמחתי היא קראה את הספר לפני שהגיעה אלי ומאוד התחברה לגישה. אני שמחה לקרא את שכתבת ואכן האשה תמשיך לפחות עוד מפגש או שניים ומקווה שהרושם ישתנה. הפורום הזה מצטייר בעיני כמקום כל כך תומך ואני מברכת כל אחד שתורם את חלקו. שוב תודה- אתי.

אחשל

New member
קבוצות ח.ס.ן

אתי שלום, שמי ניר, אני חבר בעמותת ח.ס.ן, מתנדב בקו התמיכה של העמותה, משתתף במפגשי קבוצת חדרה (ובנוסף משמש גם כחבר הנהלת העמותה). הקבוצות של ח.ס.ן שונות זו מזו באופי פעילותן, כך שקשה למי שחבר בקבוצה מסוימ לחוות דעה על המתרחש בקבוצה אחות. יחד עם זאת - הסיבה העיקרית שח.ס.ן דורשת התחייבות למספר מפגשים ראשוניים היא למנוע את קבלת הרושם המוטעה ממפגש מסויים. יתכן והאוירה במפגש שבו השתתפה האישה היתה קשה מהרגיל מכל מיני סיבות. רצוי מאוד שתעלה את רגשותיה במפגש הבא (אם לא בפני כל הקבוצה, אז לפחות בפני המנחה...), על מנת שתהיה אפשרות "לשנות כיוון" וליצור אוירה טובה יותר. אם לא תמצא את מקומה בקבותה זו - אולי כדאי שתשוחח עם רכזת האזור, שתפנה אותה לקבוצה אחרת (פרטים ניתן לקבל בקו התמיכה של העמותה, שמספרו 600-506-700-1, וגם באתר האינטרנט שכתובתו למטה. אגב אינטרנט - בימים אלה הסתיים הקורס הראשון לרכישת מיומנות באינטרנט, שנערך ע"י עמותת תפוח, עבור חברי ח.ס.ן, ביוזמת חברי העמותה. אחרי החגים אנו מתכוונים לקיים קורסים נוספים במסגרת זו במקומות שונים בארץ, ובמקביל אנו פועלים לקבל תרומת מחשבים לטובת חברי העמותה שידם אינה משגת רכישת מחשב. אשמח לעמוד לרשותכם למידע נוסף וסיוע. ניר

ettyshp

New member
ניר שלום../images/Emo51.gif

ותודה על התייססותך. שמחתי לקרא את שכתבת ותבורך על עבודתך. אעביר את הדברים ואני מקווה שאותה אשה תגיע לאחד הקורסים של עמותת תפוח ותקח את המושכות לידיה. אני נפעמת מהעזרה והתמיכה של כולכם כאן בפורום. שיהיה שבוע טוב-אתי.

למעלה