שלום לכולכם

שריק 7

New member
שלום לכולכם../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אני רוצה לשתף אתכם,ידידי החולים, בתחושות הנוגעות ל"רוח הפורום". ואולי אף ל- "ריח" הפורום. בכל פעם שיש לי רצון להתעדכן, או לעיתים לעדכן- אני מגלה את הריבים הישנים עולים במלוא עוזם. האם לא כולנו יודעים כיצד נוצרו??? אני זוכרת היטב את הבוקר בו ראיתי ציטוטי סוני מפורום ואללה מוגשים כאן לטעימת ניסיון. הרגשתי מחנק. לא יכולתי להבין את הצעד הזה של זוהרה. עד עכשיו זה קשה לכל מי שפרש מכתיבה בואללה. לא משום שאני יודעת לשפוט מי צודק. אני מאוד נפגעתי- כחולה- מכך שמציגים בפניי חומר פוגעני בכוונה תחילה. אף משתתף לרא ביקש זאת מזוהרה, ובכל זאת בחרה דרך לא- הוגנת כלפי משתתפים רבים אחרים. אני אציין שבאותו יום הספקתי לראות את תגובתה של טיה בואללה. בעיניי ממש ממש לא היה בה משהו שמנהל פורום צריך למחוק. בכנות!!!!!!!!!!!! כל מה שהתרחש שם בהמשך- היה להביא את טיה לידי היסטריה של כתיבה. לא עזרו בקשותיה לשחזור המכתב הנוראי שלה... זוהרה ודודו- מדוע אתן מתעקשות לכתוב כאן מחדש את ההיסטוריה המכוערת של הפורום הוותיק? למה לא להתרכז בטוב??????? הרי כל חדש שייכנס לפורם הזה- יתקשה להאמין למראה עיניו!!!!!!! היכן הגברים שכתבו? היכן אינספור נשים נעימות וחכמות? שיבשתן את הכל. אינני מאמינה שאצליח לשכנע אתכן לחדול מהתנצחויות. נכשלתי בכך בעבר, ולמדתי את השיעור. אך אני מבקשת שתקראו שנית את הודעותיכן- חלקן היו לי ארוכות מדיי להתרכזות- ותראו באור אחר את המתרחש. עוד זווית קטנה. עוד זוויונת. עוד קמצוץ של חמלה. של הבנה לגבי שונותנו. של תפיסה שכולנו שוגים. לי- אין ספק שכדור השלג ההרסני נזרע כאן כשהועתק לכאן הריב!!!!! הלא די לכן במחיקת יוזר של 2 משתתפים??!! אני יודעת שקל מאוד למחוק הודעות גם בתפוז. לא חבל שנזדקק לחרמות במקום לטפח את החיובי שבכולנו????? לסיכום- אני מאוד מצרה על שאין לנו סיפורים מאלפים חדשים. גם המידע על טיפולים שקע בבוץ וממחזר עצמו מעבר לנדרש. דודו- מודה לך על תשובתך להודעתי בשבוע שעבר. מקווה שבזאת יגיע קץ לכתיבה השלילית המדכאת מאוד במקום לרפא ולאושש. ואם כל זה לא יעזור- ניפגש ב-Y NET אינשאללה באהבה לכם- שרי ולוואי שנמשיך ל-ת-מ-ו-ך
.

daud

New member
דווקא טוב שהכנסת עובדות "ידועות"

נראה לי שיש משתתפים שלא יודעים מה באמת היה ושומעים שקרים שאני אישית ולפעמים גם טיה מעדיפים לא להגיב עליהם ו לכן דעת ה"קולניים" ניראית כנכונה. מה אני יכול לאמר מעבר לכך ש אני מקווה שלא ניאלץ לעשות את מה שזוהרה ודודו עושות כאן, מה שבינתיים גם אני וגם טיה וכל אדם שפוי אחר בפורום זה מנסים להימנע מלעשות. להיכנס לפורום בו אנחנו לא רצויים ולאמר בו את האמת! וע"י זאת להפוך אותו לזירת המאבק!!! כי אם צריכה להיות זירת מאבק אז היא צריכה להיות שם ולא כאן!!! בתקווה שכל אחד יגביל את עצמו לחלקה הקטנה שלו ושזוהרה ודודו ימנעו מלנסות "לחטוף" משתתפים מפורום זה לפורום שלהם שהבנתי שאחרי שאנשים ראו אם מי יש להם עסק כבר לא כ"כ מבקרים בו. ו לסיום שריק מממ לתשומת ליבך את שואלת "איפה הגברים"??? מממ עדיין נשאר כאן אחד
אם כי אחרי שקראתי שפיברו היא רק מחלה של נשים, אז אני מתחיל לתהות אם אני מספיק מאצ'ו ושוקל ברצינות לפנות לגינקולוג שיחליט בשבילי

dodo281

New member
סוני -= כ"כ אופייני לך ......../images/Emo36.gif

"זירת מאבק"...... ולמה יש "מאבק" - ?!?! כי זוהרה ואני עונות !!! - על דברי-בלע. חלילה!!! - לא מתחילות בכך. טיה מתחילה - מטעמיה של טיה - ומפסיקה - מטעמיה. אתה מתחיל - כי יש לך אינטרסים ברורים....ומתחיל שוב... ושוב... ושוב.... כאמור - עניין אישי לך בכך. ו - למה ?!?!?! למה לדעתך בכלל צריכה להיות זירת מאבק ?!?!?!!?!! ו- למה ?!?!?! לדעתך חייב להיות קיטוב ופילוג - בין המשתתפים בפרום תפוז, לבין משתתפים בפורום וואלה ?!?! כן, המענה ברור לי לחלוטין ... וגם לך הוא ברור - סוני ....................... אני רואה זאת כ"כ שונה ממך ..... יש כרגע לקהילה 2 פורומים . כל בני הקהילה - רצוי וראוי שייגלשו בשנייהם. וכל אחד מבני הקהילה - מן הראוי שלא יתחיל כל !!! - התגרות בזולתו !!! ו- כך - כולנו חכמים, כולנו נבונים, כולנו מחייכים, וכולנו יוצאים נשכרים מכך!!! למעט !!! - סוני !!!!!!!!!! - המעוניין בקיטוב ופילוג .....!!!!! הקיטוב מאפשר לך לקיים "קהילת חסידים" ולהיות "הרבי" - ו- חידוש לי עבורך - !!!! לנ"ל - ניתן להגיע גם בדרכי שלום- !!! אלא אם - אינך מסוגל/רוצה בכך............... דרכי -=שלום מטבען - מושכות פחות תשומת לב, לא מאפשרות להיות נשכר - מהלעזה על הזולת, ו- דורשות קצת יותר תשומת-לב אנושית אמיתית -!!! בחברים -..........

dodo281

New member
שרי - התחלת בהודעתך הראשונה

בשיתופינו ב"תחושות" סיכמת בהודעתך השנייה - ב"עובדות" ? תמהני ..... לא רק על ההגדרות, גם על התוכן.

שריק 7

New member
דודו- אכן , איננו רואות תמונה

אחידה של המצב. אך איני רוצה להיכנס ולדוש בו. הרי זה יפספס את המטרה, לא כן? אני מקווה שנוכל לידע ולעניין ולעזור ולהיטיב!!!! כמו כן - דודו- אני זוכרת היטב את סבר הפנים היפות שהראית לי כשנכנסתי לפורום. תמיד אזכור כי עודדת אותי שאצל המגלים מחלתם בזמן קצר- היא עשוייה לחלוף בשנתיים הראשונות. זה בהחלט ניחם וחימם. אם כי - קראתי במאמר באנגלית, רק לאחרונה, ש-סי. אף. אס. המתחולל כשהחולה עבר את גיל ה-40 - עלול לשכון בגופו בקביעות!!! מקווה שהסטטיסטיקה תפסח עליי. ובקשר לעובדות שכתבתי לפני 3 ימים- זו המציאות שראו אז עיניי, וחבל שראו. כל טוב- שרי

dodo281

New member
הי שריק ../images/Emo13.gif

תודה שריק
ואכן, דברים רבים אמרתי לך בשלבים הראשונים של הגיעך לפורום שלנו בוואלה - כשנזקקת כ"כ לעידוד - את - כרבים וטובים אחרים - שמגיעים אלינו לפורום - תחת הלם המחלה עצמה, או הלם האבחון. כ"א מאיתנו עבר שלב זה - בזמן כלשהו . ונכון , לא אמרתי לך - כי ככל שגיל החולה מבוגר יותר - כך פחותים סיכוייו לצאת מזה. היית בשלבים ראשונים, עדיין בבדיקות שונות, עדיין תחת "הלם" המחלה שנפלה עלייך - כרעם ביום בהיר, כך ש - באותו שלב - בחרתי שלא לאמר את הידוע לך ולי עתה, שהיה ברור לי כי תגיעי אליו - בשלב כלשהו - וקיוויתי - כי תגיעי אל דברים אלו - : לאחר ההלם הראשוני - לאחר כשכבר תפנימי חלק מן הדברים, תתארגני מול המתרחש, תעשי חלק מן ההתאמות הפנימיות הנדרשות, תאספי כוחות, - פיסיים ונפשיים כאחת - שכן - אז - כבר קל יותר לקבל את הדברים. ו- אני מבינה - שכך אמנם קרה. ו- עדיין מחזיקה לך אצבעות ולב - כי תפלי בקטגוריה של : ככל שהאבחון, והטיפול התומך - מוקדמים יותר - כך רבים הסיכויים לצאת מזה - בריא ושלם
)) באשר לשאר - מסכימה איתך - כי חבל לדוש בו - שכן כך תתפספס המטרה - שקט ושלווה לבאי הפורומים שלנו
אז - כל טוף לך שריק
ובריאות שלמה !!! - במהרה !!!!

tiaa1

New member
שריק, תודה על האיזכור, ועל

עמדתך האיתנה, בין אם זה "תחושות" או "דעות" או "עובדות"... הצלחת בדרכך השלווה להעמיד עובדות על דיוקן ורגשות במקומן. כל טוב לך. ותודה.

dodo281

New member
הי טיה - קראתי את המייל - ../images/Emo42.gif

חן, חן לך
טרם נתאפשר לי לענות. איתך הסליחה. אענה. כל טוף!!!

שריק 7

New member
טיה- על לא דבר. זה לא נעשה

מתוך מחווה , כפי שאת יודעת. שהרי אין בינינו קשר רציף. אני רק תמהה מדוע ה"מתנגדים" סבורים שדעותיי נשענות על סיטואציות חברתיות. אומר לך שמאז כניסתי לפורום לראשונה ועד היום "התכתבתי" בפורום עם זוהרה ודודו הרבה יותר מאשר איתך.... בכל אופן, אני מקווה שהרוחות יהיו רגועות, כי אנחנו זקוקים למקום נעים ושקט לצרכי תמיכה. יום טוב- שרי

tiaa1

New member
שרי, זו זכותך המלאה.גם לבקר...

אני שמחתי שמישהו זוכר את ההתחלה ואת הכנות בה ניסיתי אז לישר דברים, כדי לשמור לנו את הפורום כ"בית שאנטי".

dodo281

New member
שריק - שאלה לי אלייך : - ../images/Emo35.gif

כתבת לעייל - אל טיה - : "אני רק תמהה מדוע ה"מתנגדים" סבורים שדעותיי נשענות על סיטואציות חברתיות. אומר לך שמאז כניסתי לפורום לראשונה ועד היום "התכתבתי" בפורום עם זוהרה ודודו הרבה יותר מאשר איתך.... " ולאחר אותן שלוש נקודות - ברצוני לשאלך - : מה משמע ?! כיצד על הקורא להבין את דברייך ?!?!? האם הם אומרים - כי: דעתך נשענת על היכרות מעמיקה אתי - שמקורה - בהתכתבות אתי - ובה - נגלו לך פני - כלא נעימות
אשמח באם תאירי נקודה זו . כל טוף לך שריק

dodo281

New member
שריק - ../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

סימנתי לך שוב - בהודעתי החדשה כאן - את הודעתי שלמעלה . לבל תחמיצי. מצפה למענה.

שריק 7

New member
תשובה: השאלה לא מובנת לי בהקשרה.

קראתי שאלתך, דודו, מס' פעמים, אך לא הצלחתי להבינה. דבריי הנ"ל כוונו לכך שאחת משתיכן (מנהלות ואללה) כתבה משפט שהקפיץ אותי, רק מעט... בכל אופן לשאלה הרונקרטית שהצגת בסוף הודעתך, תשובתי: לא. אני לא מסוגלת יותר לחדד את הנושא הזה הן בשל קשיי ריכוז(לא מצליחה לעקוב אחורה אחרי כל הגיג) ובעיקר משום שאני חושבת שכדאי לנהל שיחות מועילות ולא לנבור. ייתכן ששגיתי כשאמרתי דבריי בהקשר הויכוח הישן והבוטה. מקווה לא להעסיק אותך עוד בנושאים שאינם רלוונטיים לבריאותנו/להנאותינו. לסיכום: בשיחותייך עמי לא נגלו פנייך כלא נעימות. בשיחות עם משתתפים אחרים, דעותי אינן תואמות לשלך כשפצו העימותים. אודה לך מאוד אם לא נשוב לעסוק בעניין. בתקווה שהכנס יאחד משהו מן הקרעים- שרי

שריק 7

New member
והמשך לדודו-

אם מאוד חשובה לך עמדתי ולא הובנו רעיונותי די צורכם- תוכלי לכתוב לי במייל ואענה ברצון. איני סבורה שהבמה הזו ניתנה לצרכים אלה. שבוע טוב שרי

mira ker

New member
מסכימה לכל מילה שלך שריק

גם לי נמאס הריב הישן. אני אפילו לא קוראת מה כותבים שם. אני מחבבת כל אחת בנפרד. הביחד שלכן דודו, זוהרה וטיה קשה לי ונראה לי שגם לכולנו. והאמת זה די מבייש אותי. נשים בוגרות ומשכילות שמתנהגות כמו ילדות בגן. צריך רק גננת שתבוא להפריד ביניכן. דיייייי דיייייי דיייייי יהיה טוף מירה

שריק 7

New member
מירה- תודה רבה רבה על ההזדהות

ואני שמחה שהיה בך האומץ לומר את אשר אמרת. אני - איני טובה יותר מאנשים רבים אחרים. אני רק סבורה שסכסוכים מעליבים את הציבור ומונעים זרימת מידע פורה!!!!!! כמו כן- יש ללכת הלאה........ בריאות והחלמה- שרי

tiaa1

New member
כתבתי באיזשהו מקום שאם אני כ"כ

מטרד לפורום, אני אפרןש בשרון. אני רק רוצה לשמוע דברים כהוויתם ולא מדודו ולא מזוהרה, אלא ממשתתפים שדעתם אוביקטיבית פחות או יותר. אשמח גם לשמוע את דעת חברות העמותה-סיון,שרון...

למעלה