שלום לכולכם!

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
שלום לכולכם!

לצערי אין לי ביפ... אבל בכל - זאת, אני אוהד סאות´ פארק מושבע!!! (אגב, הכינוי שלי הוא לא בגלל הסדרה!) אז איפה היינו, רציתי לשאול כמה דברים: 1 - מי ראה את הסרט, ומה דעתו עליו... 2 - מהי הדמות האהובה על כל אחד? ולמה!

Carpet Crawler

New member
שלום שלום

גם לי אין ביפ למרות שדווקא יש לי כבלים דיגיטליים (אבל זה כרוך בתשלום נוסף וזה פאקינג יקר), וגם אני ממעריצי הסדרה (הלוואי וגם יכולתי להגיד שראיתי את כל הפרקים... יש לי פער של עונה וחצי בערך). 1 את הסרט יש לי מוקלט זה מכבר (ואגב הוא משודר היום שוב בסינמה 2 בדיגיטל. כן כן שוב סוגריים אז תתבעו אותי) ואמנם אחרי צפייתי הראשונה בו בקולנוע קצת התאכזבתי, אבל בכל פעם אני רואה בו משהו אחר שלא ראיתי לפני כן. לדעתי מדובר באחת הסאטירות היותר מבריקות על הצנזורה בקולנוע ובכלל. רק מה לדעתי יש כמה שירים קצת מיותרים. בכל מקרה בשל כל הנ"ל זה מסוג הסרטים שאפשר לראות המון פעמים ולא יימאסו מצד שני באופן כללי לוקח זמן עד שמשהו שאני אוהב נמאס עליי. אז... בקיצור אהבתי וזהו !!!!aaaaaahhh, forget it 2 דמות אהובה? אמממ... מן הסתם קרטמן הוא הדמות הכי מצחיקה ומעניינת (במובן מסויים) בסדרה - אבל כמעט כל שאר הדמויות מצחיקות אותי בלי להיות מעניינות במיוחד - מאקי, גאריסון, אמאבא של קרטמן, באטרס (השולט!), בארבריידי, רנדי מארש וכל השאר. אבל זה אני... זוחל השטיח, סוף סוף נצבע בכחול (התגעגעתי ללראות את עצמי ככה
).

kyle

New member
גם לי יש את הסרט מוקלט, למזלי....

והדמות האהובה עלי היא קייל, אנ´לא יודע למה! (ושוב, לא קשור לכינוי!)

IC4

New member
מה הבעיה שלך עם השירים !

אז מאט וטריי אוהבים לשיר ! תן להם את הכיף שלהם
לפחות עד ש DVDA יצליחו
כל מי שלא מכיר את ההרגב מאט וטריי הזה שיוריד שיר שנקרא NOW YOU´RE A MAN שיר הנושא של ORGAZMO שלצערי עוד לא ראיתי ואני מת לראות What makes a man? Is it the woman in his arms? Just ´cause she has big titties Or is the way He fights everyday-ah? ...No, it´s probably the titties

hospital_food

New member
אם כבר יש לך דיגיטל

אז מה הקטע לשים ביפ? עד כמה שידעו לי בתור ערוץ בודד הוא עולה עשרה שקלים(לא שני מזלזל בעשרה שקלים חס ושלום). לא ממש יקר יחסית לשאר הערוצים(הסרטים עולים מעל 40). ועוד זה באמת אחלה של ערוץ, שבשעות הערב שיוצא לי לראות טלוויזיה אני רואה רק אותו.

kyle

New member
הפזמון האהוב עלי של סאות´ פארק...

סתם בא לי להזכיר... And if you all get shot" And could not cerry on Though you die "!L´a resistance lives on הייתי כותב את כל השיר, אבל אין לי עכשיו כוח...

kyle

New member
cerry = carry....

הספקתי לכתוב 4 הודעות ברבע שעה!

Dracos Love

New member
יש לי את הסרט על קלטת ../images/Emo108.gif../images/Emo173.gif

קלטת חוקית, לא מוקלטת - קנויה! בעצם היא לא ממש שלי אבל לא חשוב... הסרט אממ, נחמד. ממכר. ראיתי אותו למעלה מ-10 פעמים.. הפעם האחרונה שראיתי אותו הייתה משהו כמו לפני 3 שבועות *שיעול*. הדמות האהובה עליי היא קרטמן, אבל בזמן האחרון אני מגלה חיבה עמוקה לטימי. טיייייימי!

א. כל....

נמאס מהשאלה המוצצת הזאת!!!! כמה פעמים אפשר לשאול ´מי היא הדמות האהובה עליכם?´ ?!?! אבל אני בכל זאת אענה
(חיחי...) 1. כ-מ-ו-ב-ן שקרטמן!!!!!! איי מין (I mean - לכל המפגרים [סתם!!!] שבינכם) הוא הכי הכי!!! הוא מצחיק, הוא חתיך, הוא מעניין, מתלבש הכי פיגוז בעולם!!!! ויש לו את הקללות הכי מוצלחות שקיימות!!!! 2. *חושבת: "מה היתה השאלה השניה???* אה כן!!! בטחחח שראיתי ת´סרט! איזה ביליון פעם! ורק לפני שלושה ימים שמתי לב שהצבי משתין על הבול עץ בשיר של ההתחלה. ואחר כך עוד סטן נוגע בזה (אייייווווו
) והסרט שלי נמצא במחשב ותופס לי מעל 400 מגה (פאק!!!) אבל סוף סוף יש לי צורב!!! (
) אהבתי את הסרט מאוד... הוא מדהים ובהחלט, טריי פארקר ו... *אהמ אהמ* מאט סטון אחלה, באמת...! הם כ"כ יצירתיים! חולה עליהם. ד"א הרגע שמתי לב שהתבלבלתי בתשובות ואין לי כוח להחליף בינהם אז מה ´כפת לי?!?! לאב יו~!!!!!!! (אל תשימו
לחתימה... חיחי)

IC4

New member
בר-א-וווווור שקרטמאן!

האותיות קרט די הזכירו לי קטע בסיינפלד - cartwright? cartwright?
לא חשוב נחזור לפורום סאותפארק
קרטמן! מה לעשות קרטמן פשוט דמות מעולה היא הכי שולטת בסדרה ואין הכוונה לYEAH CARTMAN F**CKIN RULES אלא היא באופן מילולי הכי שולטת בסדרה
ima go hang out wit´ ma´ dad wesssss(t) siide´ah

rainbowgirl

New member
אני חושבת...

שבסרט יש יותר מידי שירים אבל השיר הכי יפה הוא אנקל פאקר, הדמות שאני הכי אוהבת היא טימי כי ככה. קורל=חרא

אבל אבל לא נכון ..

בפרקים החדשים טוויג שולט ובגדול! היציאות של קארטמן מתחילות להשתוות לעיוותים של טוויג! LONG LIVE THE CAFAEIN BOY!!!

stan_southpark

New member
דווקה השיר האהוב עלי

הוא שיר הפתיחה mountain town לא יודע למ הקטע האהוב עלי בשיר זה שקני מתחיל לשיר משהו מוזר ואז סטאן אומר thats right שיר חמוד לא?

דמות אהובה... אמממ

קשה לומר שקני כי הוא בדרך כלל לא משתתף בחצי פרק בגלל שהוא מת... ולא מבינים חצי מהדברים שהוא אומר...אבל הוא חמווווווווד!!! אני חושבת שקייל... אולי אני עושה לו פרוטקציה בגלל שהוא יהודי... אבל הוא מתוק לאללה! יש לו קול חמוד...והוא תמים...ויורדים עליו כל הזמן בגלל שהוא יהודי... והוא מאוד עשה עלי רושם בפרק שהוא התאהב בילדה מה"בית ספר הביתי" שהוא אהב אותה למרות מה שכולם חשבו עליה אבל בכל אופן אני אוהבת אותו בזכות שאר הדמויות... איך שהוא מגיב למה שהם עושים... ואני גם אוהבת את קרטמן, בעיקר את הקטעים שהוא חושב שהוא מבין את הדברים... כמו בפרק שהוא קיבל מחזור (פרק ענק!)... או בפרק שהיו לו "חברים בוגרים" הפדופילים האלה... וסטן... אי משהו מיוחד להגיד עליו...הוא חמוד.. אבל אני לא יכולה להצביע על משהו ספציפי בקיצור אני אוהבת את כל הארבע הראשיים! וגם הרבה דמויות משניות... אבל אין לי כוח לכתוב על כל אחת

למעלה