שלום לכולכם

G B H

New member
שלום לכולכם

כבר כמה זמן שאני קורא את הפורום שלכם ומתלבט האם לכתוב. זוגתי ואני מנסים כבר כמה שנים להכנס להריון ראשון ללא הצלחה. תהליך ארוך שלווה בהרבה תיסכול, מצבי רוח ונידנודים מהסביבה הקרובה. לפני כחצי שנה החלנו בתהליך הרפואי ולמזלנו הרב לא הגענו לטיפולי הפריה. הצלחנו!!! המשפחה הקרובה כבר יודעת אולם לחברים ושאר עולם עדיין מוקדם לספר (שבוע 10 +3). אבל אני לא יכול להתאפק, אני רוצה לצרוח ושכל העולם ידע, אני כל כך מאושר. בחיי לא בכיתי כל כך כמו בחודשיים האחרונים וגם עכשיו כשאני כותב לכם אני מתאפק (אני בעבודה). כמובן שיש המון חששות, הבדיקות החשובות עדיין לפננו אבל הייתי חייב לשתף אחרת הייתי מתפוצץ. G

Master Stav

New member
מחזק את ידיך ...

תודה על השיתוף אנחנו פה כולנו בשביך אם אתה צריך אני מאמין שהן בפומבי והן במסרים פרטים אם יש לך צורך ושיהיה בהצלחה .

בשעה טובה, אתה מוזמן לשתף פה,

שיהיה לכם הריון תקין וקל ונעים וטוב .

shno

New member
ואוו! איזו התרגשות!

מחזיקים אצבעות חזק חזק שכל הבדיקות יהיו תקינות ושהתקופה "הרגישה" של השליש הראשון תסתיים בשלום ושבעוד 30 שבועות תפתח פה שרשור שוויץ עם תמונות
שיהיה המון מזל טוב על ההריון. אני בטוח שאחרי כל מה שעברתם - בטח שניכם בהיי שלא ניתן להסביר ולתאר. וכמובן תרגיש חופשי לשתף, להתייעץ, לשאול, לפרוק - מה שבא. בשביל זה אנחנו כאן (לפחות רוב הזמן אנחנו כאן - כשלא מתחילים עבודה חדשה/עובדים על 3 עסקאות במקביל בשבוע אחד/עוברים דירה תוך כדי
|מותש|
) וסופ"ש נעים

G B H

New member
תודה לכם

אכן אנחנו בהיי. אני כבר חודשיים מסתובב עם חיוך דבילי. אשמח לשתף ולעדכן אתכם בהתקדמות שלנו. תודה.

tudu

New member
מזל טוב ! שיעבור בשלום עד ללידה

הקטנים האלה קשוחים הרבה יותר מאיך שהם נראים.. יצר ההשרדות שלהם חזק. חכו עוד קצת לפני שמספרים לחברים וכו.. אחנו חיכינו עד חודש 4 !

למעלה