שלום לכולכם!

שלום לכולכם!

נתקלתי בפורום הזה כבר כמה פעמים והוא מאד מוצא חן בעיני... אני בובנאית, שחקנית ומספרת סיפורים. רציתי לשאול אתכם, בעלי הניסיון, איך אתם משווקים את עצמכם? וגם אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלי ולהציץ שם בגלריה:

maayan1583

New member
מאיפה אפשר להשיג בובות כמו באתר הנוכחי???

מאיפה אפשר להשיג בובות כמו באתר הנוכחי?

שלום נעמה - נמוש ../images/Emo13.gif

רציתי להצטרף לאיחולי ברוכה הבאה לפורום ולמשפחת הבובנאים שלנו כמובן שנעים להכירך למרות שאני כבר "מכיר" אותך ואת התיאטרון שלך די מזמן... באחד משיטוטי ביו טיוב על מנת לאסוף חומר חדש לפורום נתקלתי בקטע שלך שם ולדעתי אפילו שלחתי לך מייל והזמנתי אותך להצטרף אלינו אז הנה את כאן איתנו ולא חשובה הדרך נשמח לשמוע ממך באופן קבוע וגם לסייע ולייעץ בעת הצורך וכמובן שגם אנחנו נשמח לקבל רעיונות ועצות ממך יופי שבאת!!!!!

tov22

New member
הקרדיט לאחרים...

היי נעמה, ברוכה המצטרפת- זהירות זה ממכר (; בתשובה לשאלך- ממליצה לך לקרא את שני החלקים של סדנת השיווק שכתבה במסירות אבישג מתיאטרון הבובות של אבישג- הם מופיעים תחת הודעות נבחרות (בסרגל הכלים למעלה)- היא מעלה הרבה רעיונות טובים. שיהיה לכולנו יום מקסים והמשך שבוע טוב, טובית

וואלה, תודה לכולכם! ../images/Emo99.gif

איזו קבלת פנים חמה... אתם ממש מקסימים! שמחה להכיר, ואשתדל לעדכן ולהתעדכן פה לעיתים קרובות...

נחמד לגלות

שלא שכחתם אותי.... תודה על הקרדיט. מקווה שיש בכל מה שכתבתי תועלת למי-מכם... ומקווה ששהודעה תעלה פעם אחת בלבד....

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif יופי של אתר

נראה שאת חצי הדרך בשיווק התאטרון כבר עשית נותר רק לשלוח לינקים של האתר לכמה שיותר אנשים (שעשויים להתעניין) ולהרים טלפונים בהצלחה

maayan1583

New member
הי נעמה

הי נעמה האם המספר שלך באתר נכון מכייון שאני מנסה לתפוס אותך כמה ימים ואני לא מצליחה אשמח אם תחזרי אלי במייל [email protected]

למעלה