3קלרה היחידה
New member
שלום לכולכם
...שלום לכם לפני הרבה זמן הייתי מכינה ומנסה למכור ריבות עד שהפסקתי כי לא יצא כדאי. הרי הרבה אנשים מכינים ריבה בבית.
עד שעליתי על הפטנט איך להכין ריבה ללא סוכר!!!! ממש ככה. לא היה פשוט ישבתי יום שלם על אתרים של כימיה ןעוד יום על אתרים שוויצרי של סוכרתיים עד שהבנתי...
בריבה יש רק פרי, לימון ,חומר מכריש, עוד משהו (לא סוכר לא דבש ) וזהו!
הבעיה היא שלריבה כזאת אין חיי מדף ארוכים כי אין שום חומר משמר. אז אני שומרת אותה קפואה בצנצנות קטנטנות וכשאני רוצה אז אני מפשירה אחת.
הייתי רוצה לשווק כאלה ריבות, לא חושבת שיש הרבה ריבות ללא סוכר תוצרת בית. האם לפי דעתכם ניתן לשווק בצנצנות קטנות ועם ההסבר שנתתי? (שצריכים לשמור במקפיא)
...שלום לכם לפני הרבה זמן הייתי מכינה ומנסה למכור ריבות עד שהפסקתי כי לא יצא כדאי. הרי הרבה אנשים מכינים ריבה בבית.
עד שעליתי על הפטנט איך להכין ריבה ללא סוכר!!!! ממש ככה. לא היה פשוט ישבתי יום שלם על אתרים של כימיה ןעוד יום על אתרים שוויצרי של סוכרתיים עד שהבנתי...
בריבה יש רק פרי, לימון ,חומר מכריש, עוד משהו (לא סוכר לא דבש ) וזהו!
הבעיה היא שלריבה כזאת אין חיי מדף ארוכים כי אין שום חומר משמר. אז אני שומרת אותה קפואה בצנצנות קטנטנות וכשאני רוצה אז אני מפשירה אחת.
הייתי רוצה לשווק כאלה ריבות, לא חושבת שיש הרבה ריבות ללא סוכר תוצרת בית. האם לפי דעתכם ניתן לשווק בצנצנות קטנות ועם ההסבר שנתתי? (שצריכים לשמור במקפיא)