שלום לכולכם

שקד22

New member
שלום לכולכם

אחרי שנעזרנו בכם המון בתכנון המסלול יש לנו כמה שאלות אחרונות לפני הטיסה אז . . . כמו שכבר כתבתי אני ובעלי טסים לחודש לתאילנד - כמה כסף צריך לקחת? אנחנו רוצים לחיות ברמה בינונית+ מספיק לקחת מהארץ קצת מזומנים וכרטיס אשראי או שכדאי לקחת הכל במזומן מהארץ או אולי עדיף טרבלרס צ´קס? נשמח לשמוע עצות וסכומים תודה

שלום שקד....

תראי אני לקחתי מהכל... כלומר מזומן תמיד צריך אין ספק בכלל טראבל זה בשביל הביטחון שחס וחלילה לא יודע על כל צרה שלא תבוא הארנק יגנב או ישכח או במקרה הכח כואב יעלם לו ככה סתם. בטראבל צ´קס הכל רשום הכל מבוטח במקרה כזה הולכים למשרדי החברה של הטרבל צ´קס שלך ואת מקבלת את מלא הכסף חזרה,לכן גם כשתפדי אותו את תראי שעל טראבל תקבלי יותר מאשר על דולר וזה בגלל שאי אפשר לזייף אותו וכמובן שיש את הקטע של וידוי חתימה והצגת הפספורט. כרטיס אשראי גם תמיד טוב שיהיה למשל לקניה גדולה שאין לכם מספיק מזומנים בשבילה או אפילו רק כדי למשוך כסף במידה ונתקעתם. כאן היה דיון על טראבל צ´קס בקשר לסכומים זה תלי איך תבזבזו היכן תשנו האם תקחו טיסות פנים או לא ובכלל באופי הטיול שלכם אני הסתדרתי עם 500$ אחרים עם 1200$ לחודש. זה תלוי רק בכם. שב"ש

שקד22

New member
תודה ולגבי מזומן . . .

אתה מתכוון לקחת דולרים במזומן או באטים? עדיף להמיר פה לבאטים או בתאילנד?

לא לא תמירי אותם שם...

אני מתכוון מזומן בדולרים ושם כמעט בכל פינה בכל מקום יש EXCHANGE את יכולה לפרוט טראוולצ´קס דולרים וכמובן גם כרטיס אשראי בינ"ל. בהצלחה

למעלה