שלום לכולכם!

Coral21

New member
שלום לכולכם!

מה שלומכם? אני חדשה בפורום אבל גרתי ברחובות כל חיי ורציתי לברך את יואב על היוזמה לפתיחת הפורום!!

yoavl1

New member
רעות!!!

מה קורה? לא היה לי מושג מי את, אבל זיהיתי אותך מהתמונה בכרטיס האישי שלך... אני לא בטוח שאת בכלל יודעת מי אני... את ואני היינו יחד ביסודי, ואח"כ בתנועה למשך זמן קצר... אני שכן של גילי... זוכרת? איזה קטע... טוב לראות אותך פה... אבל למה "גרתי ברחובות"? את לא גרה עדיין ברחובות?

Coral21

New member
ברור שאני זוכרת/יודעת מי אתה

מצטערת על העיכוב אני כל היום בריצות,ראיונות עבודה ושטויות כאלה. אכן "גרתי" ברחובות,כרגע אני גרה בלוד עם החבר. אז מה נשמע?..מה מעשיך בימים מטורפים אלה?

yoavl1

New member
איזה קטע .....

טוב לשמוע ממך. מה עם גילי? את בקשר איתה? אני רק יודע שהיא לומדת בבן גוריון ושאחותה התחתנה לא מזמן בארה"ב. אני עכשיו משלים את הבגרויות שלא עשיתי בזמן ביצפר, ועובד להנאתי (או שלא). כמה זמן את כבר גרה בלוד?

Coral21

New member
למען האמת אתה מחדש לי

אני לא בקשר איתה כבר כמה שנים טובות.. אני עברתי ללוד לא מזמן ממש חדשה,לא מכירה כמעט שום דבר כאן. איפה אתה עובד?

yoavl1

New member
בלי פרסומות, אבל....

אני עובד במוקד 99, כמוקדן. חשבתי דווקא שאתן תהיו בקשר עוד זמן רב.... הייתן הרבה יחד. אל תשאלי, היום הייתי בכינוס ב"מופת" עם ח"כ שמעון פרס והסתכלתי על החבר´ה שם, הצעירים יותר והצעירים פחות והיה לי דז´ה וו.... אחחחח....הימים של פעם....

Coral21

New member
אני בהלם שזיהית אותי

אנשים בדר"כ לא זוכרים אותי

למעלה