שלום לכולכם

ט י ט י

New member
שלום לכולכם

ושוב.. סליחה.. (כן אני יודעת שבאיזשהו שלב זה דיי נמאס לשמוע אותי מתנצלת מאותה סיבה) סליחה שנעלמתי שוב. הפעם נעלמתי כי החלטתי לעבור מקום. אני גרה כרגע בתל אביב. בבית דרור. היום הגעתי. ובנתיים הכל בסדר:) לאט לאט אני אסתגל לשינוי. ובנתיים אני נהנת. ועוד דבר חדש.. ב29 (יום חמישי הבא) יש הכרעת דין. לא יודעת מה להגיד בנוסף.. (לא רוצה לעשות עין רעה) אני פשוט מפחדת הכל תלוי בשופט שלא היה שם ולא יודע מה היה והחיים שלי ושל המשפחה שלי תלויים בו אבסורד לא? לדעתי כן.. אבל אני עזבתי.. התרחקתי אני חוזרת סופית בספטמבר.. אני אבוא לבקר בקיבוץ פעם בשבועיים לסופשבוע ונראה מה יהיה. בכל אופן אני חייבת ללכת.. לילה טוב וחלומות נעימים אוהבת מאוד נטלי

כמוני כמוך...

גם נעלמתי וחזרתי... לא מתנצלת כי לא חושבת שיש על מה וגם לא חושבת שאת צריכה להתנצל... לפי מה שאת כותבת אני מבינה שהרבה יותר טוב לך עם המעבר... סליחה על הבורות אבל מה זה בית דרור? בכל מקרה אני שמחה שאת מחליטה שלא טוב לך ועושה משהו בקשר לכך (עוברת מקום). ח"ח עצבני על האומץ... את מפתיעה כל פעם מחדש...
ההכרעה כל כך קרובה... בהצלחה!!! (זה מה שמתאים להגיד???
) את יודעת שיהיה טוב!! לדעתי תרגישי הקלה לאחר ההכרעה, לא? המסע של המשפטנים, בתי משפט, עדויות וכדומה מתקרב לקיצו ואז תוכלי עוד יותר להשקיע בשיקום והשרדות, לא? אין לך מושג כמה אני גאה בך על האומץ והכוחות האדירים!! WOW!!!! בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה במקום החדש...
ע-נ-נ-נ-נ-נ-נ-נ-ק!!!!!!!!!!!

טיטי יקרה

שיהיה לך הרבה כוח להתמודדויות החדשות שלך. אני בטוחה שאם תתעקשי, בסופו של דבר יהיה לך טוב. את תמצאי את מקומך, אנשים יעריכו אותך, כי מגיע לך. ותעדכני מדי פעם.

למעלה