שלום לכולכם,

שלום לכולכם,

שמעתי רבות על הפורום החדש ואשמח אם אוכל לקבל את עזרתכם... פרסתי אתמול לחברתי בקלפים, היות ואינני אובייקטיבית אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בפענוח: הקלפים: מהן (3 מטות) כוונותיו הרומנטיות (אס גביעים) של איקס (8 מטבעות) אל וואי (האוהבים)? סיכום= הקיסר. הרקע: איקס ווואי, אחרי תקופה ארוכה ביחד, לקחו הפסקה. איקס רצה יותר נכון מעט להתנתק לפני שהדברים הולכים לכוון רציני יותר, במחשבה שהוא צריך לבדוק עם עצמו מה הוא רוצה. השבוע, אחרי הפסקה של חודש, יצר איתה קשר, לשאול לשלומה. תודה רבה!!!

batgalim

New member
הי שממה ../images/Emo39.gif

מהן (3 מטות) כוונותיו הרומנטיות (אס גביעים) של איקס (8 מטבעות) אל וואי (האוהבים)? סיכום= הקיסר הוא רוצה לחזור אליה, השיחה היתה ל"מישוש הדופק" אצלה, לראות אם גם היא חשה כך. הוא חש כיום יותר מתמיד כי הסבלנות שלו וההתמדה תביא בסופו של דבר לפריחה מחודשת של אהבתם. הקיסר בסיכום מראה את רצונו למסד בסופו של דבר את הקשר ביניהם.

blackcat2

New member
אני מסכימה עם הדברים אבל...

מודה שאינני רואה את קלף הקיסר כמציין הליכה לקראת מיסוד. אני רואה את זה נעט אחרת. מאחר והבחור הוא זה שהוביל את הניתוק הוא יודע כי הוא חייב לעשות מעשה. לקחת יוזמה ולהוביל (הקיסר) את הקשר לפריחה מחודשת אם הוא רוצה לזכות לזוגיות חוזרת עם הבחורה.

blackcat2

New member
נשיקות ענקיות צופקה ../images/Emo23.gif

מתגעגעת מאד. אני מבינה שאת קורעת את עצמך במבחנים. בהצלחה אחותי.

צוף3

New member
נשיקות בחזרה ../images/Emo141.gif

קורעת זו לא הגדרה נכונה... אולי מתייבשת קולע יותר. בכל אופן - כיף לראות אותכן ולהתעודד :)

תודה רבה לכן,

אעדכן את חברתי.... מסכימה עם חתולה שחורה בקשר לקיסר. המון תודה! אשמח לעזור לכן גם אם תרצנה!

batgalim

New member
צוף ה../images/Emo99.gifמתוקה

קראתי מה שכתבת רק עכשיו, היום קמתי מאוחר, רצתי למחשב להציץ ואח"כ נסעתי לכל היום. עכשיו חזרתי ו... נכנסתי להציץ. אוהבת אותך מתוקה וגם את חתלתולה. שיהיה שבוע מבורך מקסים ומהנה
ו... כן, קצת שמש כמו שהיתה ביום שישי לא תזיק לי...

למעלה