שלום לכולכם!

שלום לכולכם!

אני חדשה בעסקי הפורומים אבל מאוד אוהבת ספרות ילדים ואתם נראים לי נחמדים... מכירים את "סיפור שמתחיל בנשיקה ונגמר בחיבוק" של שלומית כהן אסיף? מותק של ספר! השבוע התארחתי אצל חברים עם ילד בן 4 שמפחד לאחרונה.ספרתי לו מהזכרון והוא היה מוקסם ומרותק.גם אני...

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif -לא מכירה

את הספר אבל שמחה לשמוע עליו. אילו עוד ספרים את אוהבת ?

ברוכות הנמצאות!

שאלה קשה ביותר... הסיפור שאינו נגמר ומומו כמובן,מאוד אוהבת את ספר התיבה המזמרת של אלתרמן-שחלקים ממנו יוצאים מחדש עם איורים של דני קרמן,משפחת החיות המוזרןת (מומינים) ,אריך קסטנר,פרנסס הוד"גסון ברנט,"הכחול האבוד","אני רואה את הירח","בורות",מאיר שליו ודויד גרוסמן לילדים(גם למבוגרים אבל זה כבר סיפור אחר שיסןפר בפעם אחרת...)ועוד רבים וטןבים-לאט לאט...

sigalit33

New member
יש לך טעם טוב../images/Emo70.gif../images/Emo22.gif../images/Emo45.gif../images/Emo63.gif

תודה רבה!

וכמובן ששכחתי להזכיר את ד"ר סוס וספרי השירים שכתב של סילברשטיין ועוד רבים רבים.שמחה שיש לנו שפה משותפת למרות חילוקי הדיעות על שלומית כהן אסיף. הרי אם כולנו היינו מסכימים על הכל היה פחות מעניין...

sagiberg

New member
יש לנו אהבות משותפות../images/Emo9.gif ומה עם

יורם טהר לב לילדים, או קנת גרהאם (הרוח בערבי הנחל) ויותם הקסם (קורצ'אק)........ו....

הכי מזדהה עם ו...ו...

קורצאק מאוד-גם המלך מתיא ואני מזדהה גם עם העמדות החינוכיות שלו. יורם טהרלב לילדים קראתי רק כילדה-צריך לבדוק באמת. "הרוח בערבי הנחל"-כילדה ונערה לא התחברתי בכלל,היום יותר אבל לא מהמעריצים השרופים.מה שכן-לפני כמה חודשים הייתי בלונדון במוזיאון התיאטרון וראיתי תערוכה מדהימה על עיבוד "הרוח בערבי הנחל"לבמה והמון גרסאות ספרותיות.אם במקרה יוצא לכם להגיע לשם...

sigalit33

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

והספר שהזכרת באמת נחמד, אבל שלומית כהן-אסיף לא "מדברת" אלי כ"כ...

למעלה