שלום לכולכם

ניר ב11

New member
שלום לכולכם

מה העיניינים אני מקווה שהכל טוב אצכם! כן זה אני ניר שאתם מכירים ! הרבה זמן שאני כאן קורא ועכשיו החלטתי להרשם ולהגיב אחלה פורום שיהיה לכולכם שבת שלום ואם מישהו הקליט למחשב את הראיון של ג' ואת הכתבה בערוץ 10 שבת שלום

חן חמי

New member
חחחחחח

אתה ממש חמוד אני מקווה שנמצא לך איך פספסת דבר כזה?! אולי שרית הקליטה...

חן ס

New member
אני לא מאמינה גם אני פיספסתיייייי

אוף בא לי לבכות יאווווווווו

שבלם שלום ניר...

אם לא הייתי עושה תזכורת בפלא' שיש שרית ברשת ג' הייתי מפספסת...למרות שלא שמעתי הכל ולא הקליט לי...

Music4Life

New member
ניר, ברוך הבא מכל ה - ../images/Emo23.gif לפורום!

היי ניר, כמה נחמד לראות אותך כותב בפורום שלנו. ברוך הבא!! אני יודעת שאתה קורא פה הודעות ואני מקווה שאתה מוצא את הנושאי דיבור שלנו מענינים. לדעתי הם אחלה ויש פה שיחות רצינייות לעיתים קרובות.
מקווה שתמשיך לבוא לכאן ולכתוב לנו דבר מה. אני פספסתי את שרית היום ב-1 כי הייתי עם חבר שלי...אבל בערב אני מתכוונת לשמוע אותה ולהקליט בגלי צה"ל! לא מתכוונת לפספס! תודה ניר ושבת שלום!! ממני.

שושיתה 1

New member
שלום שלום ניר שבת שלום ברוך הבא

מה המצב ניר? ברוך הבא לפורום. שבוע טוב אחי.

Music4Life

New member
יעל !!!

מה קורה?????????? שמחה לראותך כאן מאמי!
חבל שאת לא כותבת יותר. מה נשמע??

יאא ניר אתה כזה חמודדד...

אני לא ממש פעילה פה כי הקצב פה מהיר מידי בשבילי חחחח אבל אני נכנסת וקוראת מידי פעם ונחמד לראות שגם אתה...

שלום ניר מה קורה?

א..מ אין לי במחשב את בכתבה ורשת ג אבל בטוח יש פה למישהו ואני דווקא פספסתי את גלי צהל
מתי הקלטה ושמעתי אחר"כ אמרו לי אפשר לראות ניסיתי לא הצלחתי גם לא שמעתי גם לא ראיתי וגם ההקלטה נעצרה באמצע

חחח איזה מצחיקים אנחנו

יש כאלה שפיספסו בערב,יש כאלה שפיספסו בבוקר... יש מישהו שלא פיספס כלום??

חן חמי

New member
אני למשל

לא פספסתי כלום שום דבר :) ואולי היא בשבילי לנשמהההההההההההההההההההה

חחחח חמי יא מצחיקה וניקול

זה לא אשמתי אני שמעתי את זה בערך את לא יודעת מה הלך בבית זה ארוך לכתוב אין לי כוח טוב שניה חחח בהתחלה שמתי להקלטה וא...מ שמעתי בסלון אז דוד שלי רצה חדשות אני שרית ורציתי במחשב של אבא שלי תמסג'ר אז הייתי בסלון אז שמנו גם וגם ולא ממש שמעתי והייתי מרוכזת אחר"כ אמרו לי שאפשר לראות וזה לא הצלחתי לשמוע ולראות במחשב של אבא שלי רצתי למחשב שלי פה אחי היה ואחרי כמה ד' רק נתן לי וניסיתי פה עד שמצאתי תאתר וכל זה בסוף לא עלה לי גם פה כלום מחשב דפוק בקיצור בחדר שלי בנתים ניגמרה הקלטת והפסיק להקליט ואחר"כ ששמתי לב זה היה בסוף וגם חלק בכלל לא הקליט זהו היה באלגןןןןןןן וזה מעצבן אותי נורא יאווווו... תגידו מישהו הוריד אולי מזה שראו אותה תמונות ומישהו הקליט למחשב גם אולי עם כן שלחו לי פליז......... תודה חחחח פעם ראשונה שאני כותבת כל כך הרבה אבל חכו אני קוראת שניה הכל כדי לראות שהכל בסדר חחח ואז שולחת תהודעהנ חחחח קראתי יאלה עפתי לישון שיהיה לכולם לילה טוב ביי ביי

למעלה