שלום לכולכם

טושית18

New member
שלום לכולכם

אני חדשה... והגעתי לכאן מכמה סיבות... אני משועממת....לילה... וגם כי יש לי שאלה בנושא: למה לבנות הסקס הראשון יותר משמעותי מבנים? למה לבנים זה לא כל כך חשוב? לי הפעם הראשונה היתה נורא חשובה...ולעומת זאת ידיד שלי ממש לא עשה על זה חשבון..רק רצה לעשות את זה כבר...

twigy

New member
כי אצלכם יש טכס

נקרע משהו והוא לעולם לא יחזור..אווו...

pain is MY love

New member
זה הולך ככה

כי בנות נותנות למישהו זר להיכנס לגוף שלהן... זה הרבה יותר אינטימי וחשוב מאשר סתם לתקוע את ה"מה שמו" שלך באיזה חור מזדמן... חוץ מזה הכל עניין של סטיגמות ודעות קדומות כי בחברה שלנו מקובל שבנות יהיו ענוגות ושמרניות וישמרו את עצמן עד קץ הימים או לפחות עד לחתונה בל יקראו בשמות גנאי חלילה וייחשבו כשרמוטות וכיוצא בזה... בעוד בנים יכולים לזיין מתי שבא להם וכמה שבא להם ובעיקר את מי שבא להן ורצוי כמה שיותר... אבל בגדול לא לכולן הפעם הראשונה כל כך משמעותית. מרגשת כן כי בכל זאת זאת פעם ראשונה... אבל תתפלאי יש גם בנות שכבר רוצות לגמרות עם זה ולא כל כך מחכות לאביר עם הסוס הלבן....

cottoneyejoe

New member
אבל בתכלס תחושה אישית שלי,

נשים מזדיינות הרבה יותר, גם אם הן מכוערות תחת. לגברים יש יתרון תרבותי וחסרון מעשי, הייתי מעדיף להיות בחורה...

Bassman

New member
סיבה נורא מטומטמת-

הצמדות למוסכמות כל החיים אנחנו שומעים כמה זה אמור להיות מיוחד לבנות ביג דיל אז היא מזדיינת זה כמו טבילת אש
גם ככה הפעם השניה יותר טובה

Cobe Anan

New member
ואם אני אגיד לך...

...שיש בנות שבשבילן הפעם הראשונה היא חפיף, ובנים שזה ממש ממש משמעותי להם? ואם אני אגיד לך שהפעם הראשונה שלי היתה ממש סתם, אבל דווקא כמה שנים אחרי זה, עשיית אהבה הפכה אצלי לחיבור רוחני של נשמות? ואם אני אגיד לך שאצל חלק מהאנשים זה תמיד יהיה סתם, ואצל חלק אחר זה אף פעם לא יהיה סתם? ואם אני אגיד לך שכל מה ששפכתי פה לא קשור בכלל לבנים או לבנות, אלא לאופי של כל אחד ואחת בפני עצמו? אז... ששששששתץ!!!

אולי..

כי אצל בנות גם נקרע משהו.. וגם חודר להן משהו לתוך הגוף.. הן גם יכולות להיכנס להריון.. נורמות חברתיות של אלפי שנים.. חוץ מזה זה חשוב גם לבנים.. רק ששם יש לחץ חברתי יותר גדול בהרבה לעשות את זה.. ולכן הבררנות פחותה..

למעלה