שלום לכולכם!

שוברט

New member
שלום לכולכם!

נכנסתי לאתר בהמלצתה של ידידה טובה שלי פסיכולוגית במקצועה, בעקבות מצוקה נפשית אדירה ממנה אני סובל בשנתיים האחרונות (שהחמירה למצב מדאיג בחודשים האחרונים). בלי קשר למצבי או בעייותי האישיות ולאחר גלישה של כמה שעות טובות באתר אני פשוט מתרגש נפעם והמום. מעולם לא נתקלתי בנכונות כה גדולה אמיתית כנה ולבבית לעזור ועוד בהתנדבות. אנשים כמוכם גורמים לי להאמין בחיים. תודה מקרב לב על שעתיים מעולם אחר!

ברוך הבא, שוברט ../images/Emo24.gif

אכן, אם אתה זקוק לתמיכה ועידוד, הגעת למקום הנכון! יש כאן אנשים חמים שיודעים לתת המון מעצמם, ולא רק צוות סהר, אלא כל חברי הפורום היקרים. כשאני הצטרפתי לפורום לראשונה, נדהמתי מגילויי התמיכה שזכיתי להם. אז, אם אתה זקוק לתמיכה, פתח את סגור לבך, אל תהסס לספר כאן כל מה שאתה מוצא לנכון. ותופתע לראות כמה שזה נותן הרגשה טובה, בכלל להיות כאן ובמיוחד לקבל את התגובות החמות מחברי הפורום ומצוות סהר

stonefroze

New member
הגעת למקום הנכון.

יש לנו דרך אחת והיא רק דרך האמונה.כולנו מאמינים. כולנו מיסיונרים של עצמנו,לא של האחרים. ולמה זה שלא נבחר להאמין במשהו שאנו רק בתחילת הדרך למיצוי הפוטנציאל העצום הגלום בו?אנו פסלים הנאבקים בחומר קשה במיוחד במו ידינו והעמל פוצע אותנו.אולם אדם לעמל יולד ובני רשף ירקיעו עוף. ולמה זה שנוותר "לטובת" דבר אחר שאיננו יודעים עליו דבר מלבד דבר אחד,לא ניתן לחוות בו כלום,ועל כן איש מעולם לא סיפר עליו דבר? אני שמח שעזרנו לך לבחור בחיים.האמן לי,כמיסיונר של עצמי אני מרשה לעצמי לומר לך,כי החיים זה כל מה שיש. אולי זה לא אומר הרבה,אולם זה בהחלט הרבה יותר טוב ממה שאין ולפחות דבר אחד טוב כבר ראית-הפורום הזה,וכמו הדבר ההטוב הזה (האמן לי,גם אני מאמין!)יש עוד הרבה דברים טובים אחרים. רק צריך לחפש אותם.חבל שלא התחלתי לחפש לפני שנים,(ואולי כך נגזר?) כי עכשיו החיפוש אחר אבני הקיום הטובות רק נעשה קשה יותר. אני מאחל לך בהצלחה בדרכי החתחתים לעיתים של החיפוש, כשם שאני מאחל לעצמי.אל תירא. היה כמו יעקוב שנאבק במלאך לפנות בוקר מאבק איתנים."לא אעזבך אלא אם כן תברכני" ברוך הבא.

איזה אתר ?אני לא מכירה

בטח הידידה הפסיכולוגית שלך המליצה לך על משפחת סהר
אתה מוזמן לא רק לגלוש בשלושת הפורומים, אלא גם להיות חלק מהמשפחה , ונקבל אותך ב-
, נקשיב לך באהבה, ננסה להבין את כאבך, ולעודד אם רק נוכל ולו במילה טובה. מי מתנדב ? אה אתה מתכוון להורים הסהרים-
-המלאכים הכחולים, כן הם שומרים שבני המשפחה ישטפו ידיים תמיד אחרי הארוחה
, וככה בשעת כאב ומצוקה, הם תמיד פה לתמיכה, הקשבה, מילה טובה . ואם בזכות משפחת סהר אתה חוזר להאמין בחיים-אני יכולה לדמיין עכשיו את הסהרים
, קוראים ומחייכים בסיפוק , הנה עוד ילד מצטרף למשפחה שהקמנו, ומאמין שהחיים זה הפתרון וזה המון. אתה מוזמן לשתף אותנו בכאבך, לספר קצת על עצמך, ולקבל מאיתנו
ערב קסום רחל-נשמה

למעלה