שלום לכולכם

gaygush

New member
שלום לכולכם

אשמח לשמוע לחוות דעתכם המקצועית לגבי עיצוב הסלון שלי. כל הערה תתקבל בברכה.

רשף כשף

New member
דעתי הלא מקצועית

אני אורחת לרגע בפורום, ראיתי את התמונה ובא לי להגיב. הסלון שלך נראה מאוד חמים ומזמין רק אולי מעט כהה מדי (חסר אור) הייתי מנסה צבע בהיר יותר על הקירות במקום טפטים- (בז', קרם, לבן מלוכלך/מגוון בעוד צבע). אם באמת מדובר בטפטים, זה עבודה קשה להוריד אותם. אני חושבת שיש גם שיטות לצבוע מעליהם במידה שהם לא סדוקים. ואולי גם להכניס משהו לבן לוילון עצמו (לבן שקוף בפס לאורך, או פרחים לבנים כמו טלאים)

גולי מ

New member
תראה,

הסלון שלך נראה מאד מעוצה, ועם מחשבה. בסופו של דבר, בכל נקודת זמן לכל אחד יהיה משהו להעיר. אם אתה מרוצה, עזוב את זה. אם יש משהו ספציפי שמפריע לך, עלה את השאלה, ואנסה לעזור.

dag 3

New member
גולי

בהחלט צודקת ואני רוצה להוסיף: מה היה קורה אילו כולם היו אומרים לך - מכוער, חייבים לשנות, היית משנה? אתה רוצה לשנות משהו: אולי כדאי שטיח יותר גדול ויותר בהיר (זה יתן תחושה של גודל) השאר - הכל שאלה של טעם...

נועה בת

New member
חמים ומזמין ,אהבתי מאוד את הריהוט,

על הזנון קצת יותר מידי דברים לטעמי ... עניין של טעם .

el presidente

New member
סלון יפה...הערה אחת..

התמונה (זאת תמונה..נכון?) שמעל הטלביזיה...או למרכז אותה בין החלון לקיר (אלא אם זה סתם אשליה אופטית מהצילום)..או לנסות לשים אותה אנכית (גם ..במרכז)..לדעתי..או כמו שלפחות זה ניראה..היא גם לא ממורכזת..וגם מוסתרת קצת ע"י..העציץ הזה.

I T A L Y

New member
אז ככה-

השולחן מ-ה-מ-ם וגם האגרטל המזנון יפים. לדעתי יש יותר מידי מסכים בצבעים של בג'-צהוב. הייתי משאירה את הוילון כי הוא יפה ואוורירי, אבל צובעת את הקירות בלבן כדי לשבור את הצבע.

לילך87

New member
המזנון!!!

חייבת לדעת מאיפה נקנה מחפשת כזה בנרות ראיתי בבית של חברים והם עשו אצל נגר שכבר לא קיים ואגב העיצוב...בדיוק הטעם שלי מקסים ! צבעים חמים.

sgulee

New member
עיצוב יפה אבל לטעמי חסר אור ../images/Emo62.gif

מאוד אהבתי את הסלון ואת הכד, אך כפי שציינו מקודם לדעתי חסר אור... אולי הייתי מוותרת על הקיר הכהה, למרות ההשקעה...

sinronit

New member
כולם אמרו לוותר על הקיר הכהה, אך

דווקא אני מציעה להחליף את הווילון כדי להשיג קצת "אור". אני אוהבת קירות מעוצבים...

I T A L Y

New member
את צודקת אבל נראה שבמקרה זה

הוילון נועד גם להסתיר את אי הסימטריה שקיימת שם עם החלונות, ולכן אולי כדאי להשאיר אותו..

adigos

New member
לדעתי....

1. השטיח קטן מדי אני ממליץ לרכוש שטיח זהה נוסף(אם יש אפשרות כזאת) ולחבר ביחד את שניהם לרוחב וכך יתקבל שטח כיסוי גדול יותר מה שייתן יותר חמימות לחדר ויכסה בצורה טובה יותר את הריצוף. 2. הקיר בצביעת "ענתיק" לדעתי לא מתאים במיוחד(כבר לא אופנתי) השטיח נותן מספיק טקסטורה לחדר אז לדעתי עדיף צביעה חלקה על הקיר בגוונים של "חאקי" או "מוקה" במקום הענתיק. בהצלחה....

סלון יפה../images/Emo127.gif

אני הייתי מכניסה משהו שובב בצבע עז כמו ירוק תפוח או אדום בורדו, שישבור קצת את הוונגה צהוב לבן בז'. המנורה לא מתאימה. מכיוון שהקירות לא עמוסים, הייתי הולכת על תאורה על הקיר. מנורות כאלו בקווים ישרים ונקיים שיזרקו אור מלמטה למעלה. את השטיח הייתי מעיפה. טעם שלי. לא סובלת את השטיחי סמרטוט האלה. הוא עושה עוול לשולחן ולספות המהממים והיוקרתיים. גם המזנון יפה. הייתי מורידה ממנו דברים. הוא קצת עמוס. הייתי מורידה את הווזה עם הצמחים הארוכים לאחת הפינות על הרצפה. גם אני כמו אחרים הייתי משנה את קיר הטלויזיה למשהו יותר שקט. [לבן או שמנת או שילוב של כמה גווני שמנת בכל הקירות, כשקיר אחד יותר כהה מאחרים.] הוילון לא נראה טוב כנראה בגלל הצלום. לא מתאים וילון שקוף בגלל ריבוי תריסים שנראים ישנים ולא אטרקטיביים. מעבר לזה נראה סלון יפה שהשקעו בו הרבה כסף ומחשבה. לדעתי כשמעצבים איזה חדר בין אם זה סלון או מטבח או חדר אמבטיה לא הכל צריך להיות הכי מודרני, הכי אין. תמיד יפה לשלב איזשהו פריט ישן עם "נשמה" בסלון הייטק, קר ומנוכר. ולהיפך. יפה לשלב בתוך עיצוב עם קווים נקיים וישרים משהו קצת פראי בסגנון ארט נובו.

נעמיא

New member
הסלון חמים ונעים ומקסים

הדבר היחיד שאולי הייתי מחליפה זה את התאורה מאיפה הוילון?

למעלה