שלום לכולכם

שלום לכולכם

שלום לכולכם, בימים האחרונים קיבלתי עשרות מיילים של תמיכה, אכזבה והתעניינות בנושא האלבום של נינט ואני שמח לנצל במה ידידותית זו כדי להסביר ולעדכן בצורה חופשית ולא צהובה... הפקת האלבום של נינט טייב יחד עם אביב גפן מהווה פיתוי מאד גדול עבור כל מפיק מוזיקלי. אביב ואני סיימנו בימים אלה עבודה מאד מהנה על אלבומו החדש (שעליו אספר בפירוט בקרוב), היה טבעי לשנינו להמשיך לתוך פרויקט נוסף וכמובן שאי אפשר לזלזל בפיתוי הכספי הטמון בעסקה... התלבטתי רבות לאורך כל החדשים האחרונים, אפילו פרשתי כבר פעמיים וחזרתי בי בעקבות הלחצים (המאד מחמיאים) של כל הגורמים בהפקה. אולם, התשוקה (וסליחה על הקלישאה) לעבוד על הדיסק הבא של מטרופולין פשוט בלתי ניתנת לשליטה..ואין לי רצון להילחם בתחושה הכלכך ממלאת ונעימה, לאחר שנים רבות של מתן שירותים מוזיקליים לאמנים רבים הגעתי למסקנה שבשנה הקרובה הכי נכון לי להתמקד במטרופולין בלבד ולכן הודעתי השבוע באופן סופי על פרישתי, הודעה שהתקבלה בצער אבל עם הבנה על ידי כל הנוגעים בדבר. אני בטוח שהאלבום של נינט יהיה מוצלח מאד גם בלעדי ומאחל לכולם עבודה מהנה ופורייה . תודה על ההתעניינות, עופר מאירי

ואני מנצלת את ההזדמנות...

פשוט להגיד תודה. (אני מניחה שזה באמת אתה, כי יש מן נטייה כזאת, לשכוח את הסיסמא.) פשוט תודה עופר. על הפרויקט הזה.

partom

New member
../images/Emo186.gifממש חבל..היה יכול להיות טוב!../images/Emo10.gif

אתה ואביב יוצרים כ"כ מדהימים במיוחד ביחד... ועם הקול של נינט זה היה יכול להיות מושלם. אבל כמובן שדיסק שני של מטרופולין הוא טוב יותר מכל אלבום אחר !!! אז אני מאחל לך ולשאר חברי הלהקה בהצלחה !

sabag12

New member
../images/Emo54.gifתודה לך.

בהצלחה

Aviad1987

New member
מבאס ../images/Emo7.gif

בתור אחד שלא ממש אהב את מטרופולין אבל חושב שאתה מפיק ענק... בסדר, אולי לאלבום הבא אני אתחבר יותר
לירון סת'מי

ג ב ש ו ש

New member
תודה לך עופר../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אני בתור מנהל פורום של נינט טייב ומעריץ אותה התאכזבתי מהפרישה שלך אבל עם כל זאת מאחל הצלחה בהמשך
האלבום של נינה תמיד יהיה מעולה
תודה

Rockamora

New member
אז מה שאתה בעצם אומר זה...

שכל נושא הריבים בתוך ההפקה היה סתם שמועות חסרות משמעות? מגניב.
בהצלחה

בהצלחה בהמשך עם מטרופולין =]../images/Emo187.gif

אני חושבת שהיית יכול לתרום לאלבום של נינט, אבל אני מאמינה שהוא יהיה מעולה בכל זאת.

shmuelr

New member
עופר כל הכבוד על המהלך

האמיץ הזה.. אני אישית מאוד אהבתי את מה שעשית.. וחבר'ה חבר'ה חבר'ה.. אל תדאגו נינט בידיים טובות , למרות שאני לא אוהב את זה כל כך אבל עזבו...

לעופרר מאירי דחופפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

עופרר.. אם אתה נכנס לפה שוב יש מצב אתה שולח לי אימיל אני צריך דחופ להגיד לך משהו ..אז אם באלך אני ישמח מאודד.. [email protected] בבקשה זה נורא חשובב תכנס מתי שיהיה לך נוחח אני חייב דחופפפ!!! תודההה ים טוב לך

למעלה