שלום לכולכם.

ronen1981

New member
שלום לכולכם.

מי שמכיר אותי יודע שאני לא יוצא בשאלה . (אלה עם המעבר מחילוני שמאמין באל לאתאיסט נחשב ליציא בשאלה.) מכל מקרה אם יש משהו שאני יכול לעזור לכם היוצאים בשאלה מנסיון חיי אני יותר מאשמח לעזור. כפי שניתן להבין מהניק אני בן 20 עתודאי בטכניון. חבר מפלגת שינוי ורשום כשגריר בחופש.

שחף -בת

New member
היי רונן!

אני שחף,יוצאת בשאלה -אני שונאת ת´מושג הזה!!!! (אלי-צריך לחשוב על משהו אחר מיד!! :) ואני לא אוהבת את "שינוי" למרות שבשמחה הייתי מצטרפת....(מבחינת אידיאולוגיה) למה לא אוהבת? כי יום אחד הם עמדו בכניסה לקניון בעיר שלי ואנחנו עברנו בחזרה מבי"ס (תיכון דתי) איך שהם רק קלטו בנות עם חצאיות הם התחילו לצעוק עלינו בטירוף שאנחנו לא משרתים תמדינה וכפיה דתית וכאלה... נו,לך תסביר להם מי עומדת להתגייס לצה"ל בקרוב מאוד.... אבל אחלה על הצעת העזרה.... עוד ניפגש כאן... רק אושר. שחף.

ronen1981

New member
הי שחף היקרה.

ראשית אני מתנצל בשם אותם נערים על התנהגותם הפסולה. אין ספק שהם דוגמא לביטוי הדרך לגהנום רצופה כונות טובות (לעיתים). הם יצאו בהכללה שגויה ולכן נהגו איתך שלא בצדק ,ואם יורשה לי במחילה ממך לומר במידת מה כפי שאת כעת נוהגת עם שינוי בעקבות ההיתקלות שלך איתם. (תחשבי על זה .....:) ) אם כפי שאת אומרת שמבחינה אידאולוגית את מסכימה עם שינוי ועם הדרך שהיא מציעה והצעות החוק אותם הם רוצים לקדם במדינה זה לבדו צריך להיות השיקול שיוביל אותך לתמוך בבחירות הבאות בשינוי. כנאמר אל תסתכל בקנקן אלה במה שבתוכו ובמקרה שלנו מה שינוי עושה ומנסה לעשות בכנסת וברשויות המקומיות עבור מדינת ישראל ואזרחיה. מקווה שהבנת אותי ואם בסוף גם תחליטי להצטרך כפעילה (מעבר לתמיכה בנו בקלפי בעבור התוכן שלנו ) אשמח אם תוכלי לדבר עם אותם פעילים ספציפים באזור מגוריך ולהסביר להם שנהגו לא כשורה ואני בטוח שהם ישמחו לשמוע אותך וישנו דרכם כי סכ"ה הרצון שלהם הוא להגדיל תמיכה לשינוי ולא להקטינה (כפי שעשו באותה עת). שלך רונן.

למעלה