שלום לכולכם...

שלום לכולכם...

אז באתי לפה בעקבותידידתי שאולי חלק מכם כבר יודעים את הסיפור שלי דרכה... בקיצור, אני ילד הגרפיטי של בית הספר...נו זה שמצץ לגבר בן 27 במועדון הצ´אפס בתל אביב... :) חחח בכל מקרה איי לאב יו המליצה לי להשאר פה כי היא אמרה שכולם פה אחלה וגם אמילי שאני מכיר אותה עוד לפני שנייים (אמא שלה הייתה עובדת עם אמא שלי כשהיא הייתה גרה בת"א...) בכל מקרה המממ לא יודע מה לספר על עצמי אם בכלל אז תשאלו מה שיבוא לכם לדעת עלי (אם יבוא לכם) וזהו... בה ביי לכולם האלמונימי

**Blue-Lagoon**

New member
היי ילד הגרפיטי של בית הספר ../images/Emo13.gif

אז כן אני מכירה אותו כבר שניםםםםםםםםםםםם, מודה באשמה
טוב סתם רציתי להגיד היי לפני שאני נוטשת לטובת המיטה החמימה שלי

i love u

New member
דבר ראשון הכל לשון אין אין אין...

כמו במבה (אסור פרסומות חחחחחחחחח)- הרגת אותי עם זה... דבר שני ברוך הבא קבל
דבר שלישי חמוד שלי על עיניין הגרפיטי לא כולם שמעו אז אתה מוזמן לשתף את כולם כי מלבד גיא,דרור22 ומשנה תורן אף אחד לא יודע... אני שמחה שקיבלת את ההזמנה ומקווה שתשתתף בדיונים ותיתן מעצמך כמה שאתה יכול ואני יודעת שאתה יכול לתת המון אוהבת אותך תמיד, יפעת נ.ב- מה זה הניק המכוער הזה???

את פשוט כפכף!

אני אספר בקרוף על סיפור הגרפיטי... בכל מקרה כן כן התחלתי לקחת חלק מהפורום והכינויי שלי הוא בדיחה פרטית שלי ושל בת דודתי המהממת שגרה בצרפת.. i love u אני אדסקס איתך היום אני חושב.. ולכל היתר..תודה על קבלת הפנים החמה...באמת תודה! חחח סתם!!! טוב לפני שאני משתגע באופן רשמי אני זז לי.. טה טה אני

למעלה