שלום לכולכם.

y a ® d e n

New member
שלום לכולכם.

דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה- תודה. אני ב-16 באוגוסט יוצאת למסע לפולין. אני עוד זוכרת שהייתי קטנה תמיד ידעתי שאני אגדל אני 100% יוצאת. היה לי ברור תמיד. ככל שהזמן עובר אני קולטת כמה קצת זמן יש עד אז, וההתרגשות והציפייה כבר מתחילה. אז רציתי להגיד תודה, כי עברתי על הפורום כבר כמה זמן קראתי הרבה ממש שכתוב כאן, ויש מלא דברים שנורא עוזרים לי. אז תודה
דבר שני זה- אי הידיעה אי הידיעה מפחיד אותי. אני מפחדת שאני לא אוכל להתמודד עם כל שינויי המצב-רוח הפיתאומיים שיכולים להיות שם. הרי אי אפשר להתעלם מהמראות ומהסיפורים שנשמע שם, אבל מאידך אי אפשר להתעלם גם מעצם העובדה שאני נוסעת גם עם חלק מהחברים שלי, והרי אי אפשר להיות כל הזמן עצובים. אבל בכל זאת, זה נורא מפחיד אותי. אני מפחדת שאני לא אוכל להתחבר רגשית לדברים שנראה ונשמע שם בגלל שיש כל כך הרבה בלבול עצמי. אני מפחדת שאני לא אצליח להתחבר ושכולם מסביבי יבכו ורק אני אשב עם דמעות בגרון שלא יוצאות. אני יודעת שאין אפשרות לדעת מה יקרה, ואי אפשר להשתלט על רגשות כי הם יוצאים באיזהשהו שלב אולי אפילו הרבה זמן אחרי שנחזור, אבל אני מפחדת שזה יראה לי בהסתכלות אחורה כמסע מבוזבז שלא הצלחתי לנצל. אוף אני לא יודעת מה תוכלו להגיד על זה ולהגיב, סתם רציתי לשפוך.

כנסי מאמי

גם אני משהייתי קטנה ידעתי שלפולין אני יוצאת ולא משנה מה אני אצא ויצאתי לפני כמעט 4 חודשים וזאת ה-חוויה הכי גדולה שהייתה לי בחיים טוגם אני ממש פחדתי לפני היציאה וככל שהטיסה התקרבה הפחד הלך וגדל פחדתי שאני לא אסתדר וזה וכל מי שהיה לפני אמר לי שאין לי מה לדאוג וברגע שנוחתים בפולין הכל מסתדר כזה.... בסוף באמת שנחתנו בפולין הכל הסתדר והמעבר מהעצב לצחוקים הוא די מוזר אבל שאת שם זה לא ממש נראה לך מוזר לפחות לי זה היה נראה טבעי היה צורך להשתחרר והמורים והמדריכים עודדו אותנו... לסיכום, אני מזה מקנאה בך שאת נוסעת לפולין, אם זה היה תלוי בי הייתי נוסעת לשם (עם המשלחת שלי) עוד 10000000 פעם.... זאת הולכת להיות החוויה של החיים שלך.... ושיהיה לך מסע מרתק,מעניין, ותפיקי המון והכי חשוב אני רוצה חוויות שאת חוזרת!!!11 ואם יש לך שאלות את מוזמנת לשאול חחחחח

רוני יאללה קחי את עצמך ביידים

ותתחילי למחוק הודעות כאלה.כאילו אין סיבה שאנחנו נדבר בכלל ונבקש..תמחקי את ההודעות האלה..ולך ילדה מפגרת בא לך לצחוק על כאלה דברים יש לך פורום הומור שחור ואת מוזמנת לרשום שם.לא כאן!!תודה

אני ממש בכייף אתם יודעים!!

הכל תלוי ברצונה של רוני.דבר נוסף הצעתי את עצמי להיות הסגן שלה במשך השבוע שהיא לא נמצאת אנחנו ניהיה כולנו אחראים על זה שטרולים לא יציפו את הפורום שלנו.ושרוני תחזור אלינו לקבוע תפקידה ישוב אליה באהבה מלאה.חח רוני שאת תתצאי מהצבא אני יתגייס אז זה יהיה נפלא!! ותודה רבה קיבלתי את זה במחמאה!!

trigotrigo

New member
אתה לא בכיתה י'?

היא עושה שנה ושמונה, לא שלוש
תצטרך לסבול אותה קצת לפני הגיוס
אגב, פשוט מגיע לך.. אתה עושה הרבה בפורום, תורם, מסביר, מדבר לענין

למעלה