שלום לכולכן, התגעגעתייייייייייי מאד

חושחושה

New member
שלום לכולכן, התגעגעתייייייייייי מאד

אנחנו כבר בכרכור! איזה כייף! איזה חלום! הבלאגן חוגג בבית, אבל ממש לא כ'פת לי, אני מנצלת כל הזדמנות לצאת החוצה לגינה, ולהבין ולהאמין שעשינו שינוי מדהיםםםםםםםם! אני מתה על הסביבה, וכמובן על הבית, בקרוב ניפגש, מתה כבר להכיר אתכן! מחר בית ספר, נלווה את האוצר שלנו לכיתה החדשה שלו, רק מלחשוב על זה בא לי לבכות מהתרגשות, אבל אני מאוד אופטימית, ומרגישה שעשינו את הדבר הנכון!
אוהבת אתכן המון, תודה על התמיכה, וניפגש בקרוב! לילה טוב!

משוש30

New member
איזה יופי! כרכור מקום מקסים!

ספרי איך עבר היום הראשון בבית הספר

חושחושה

New member
טוב, אז היום הראשון בבית הספר

היה בסדר לבן שלי, חוץ מכמה דמעות שהזלתי(לא לידו),הקטע הכי נורא באיזור הוא ההגעה והחזרה מבית הספר, אוף זה ממש מייאש, לא יודעת מה יהיה,כשעברנו לכאן הבנתי שיש הסעות לילדים, מכל מיני אנשים, כמו המתווך,אנשים רחוקים וקרובים, הגענו ו....כלום, בקושי אוטובוסים!!!בבוקר בעלי לוקח אותו, ובצהריים אני אמורה, אני לא נהגתי 20 שנה, ויש לנו מכונית אחת, אז ניסיתי קצת לנהוג פה בסביבה, וזה בסדר לאט לאט, אבל לא יכולה כבר לנסוע לבית הספר לקחת אותו, יש לי בעיית פחד רצינית ביותר! אני גם עוד לא מכירה הורים מהאיזור כדי לעשות אולי משמרות, כמו בעלי יקח בבוקר, ובתמורה יחזירו לי את בני הביתה בצהריים, אוי אתן לא יודעות איך נחת עלי בבת אחת הדיכאון!!! מה עושים? בית הספר די רחוק מאיתנו, ז'תומרת אפשר לחזור ממנו ברגל אבל זה ממש יכול להפוך לסיוט לילד בכיתה ג', פתאום הכל נראה נורא מייאש! ולחשוב שרק אתמול כתבתי בנימה כל כך אופטימית. לא יודעת מה לעשות. מצטערת יצא ארוך כמו הגלות.

אהלן וברוכה הבאה לאזור ../images/Emo140.gif

אם מותר לשאול באיזה בית ספר הוא לומד? אולי אני מכירה מישהו מהאזור שלומד שם ואפשר לחבר ביניכם? אני בטוחה שיש סבב הורים שם ורק צריך להתחבר. אז אולי יהיה שבוע קשה אבל אחר כך אני בטוחה שיהיה הרבה יורת קל. מסכימה שהאזור שלנו דורש זמן להבין מה קורה כאן (חכי שתצטרכי משהו מהמועצה...). כדי להמשיך באופטימיות, ברור שיש פחדים וחוסר ידע אבל אני בטוחה שעד החגים כבר תרגישי ממש בית. מתי עושים שוב מפגש? אמא של אדר מה קורה עם מפגש? כבר הצתרפו לאזור עוד שתי בנות... מה לא יהיה מאחלת לך ומשפחה קליטה מהירה ובהצלחה בכל.

יעל י

New member
מצטרפת למעודדות...

כל ההתחלות קשות אבל אחר כך קל יותר בטח תקבלו רשימה של ילדי הכיתה תבררי מי גר קרוב אליכם תתקשרי ותציעי אתם בבוקר הם בצהרים חיבוקים בקשר למפגש - אפשר אצלי שבוע הבא אחה"צ , נגיד שלישי?

למעלה