שלום לכולכן (סוף סוף)

ענתש

New member
שלום לכולכן (סוף סוף)../images/Emo39.gif

שלום לכולן, אני מנסה להצטרף לפורום כבר כמה ימים וממש לא הולך לי... סוף סוף הצלחתי. טיפ: אל תנסו להכנס דרך MSN. רק דרך תפוז... בכל אופן נעים סוף סוף להיות פה. קוראים לי ענת ואני בת 26. מחרתיים אני מתחילה שבוע 27 עליתי כבר 7 קילו (הצילו !) וההתרגשות רבה. יש לנו בת
, יקראו לה נגה וצירפתי תמונה (קצת ישנה - מהסקירה המוקדמת בשבוע 17) כדי שכולכן תכירו אותה.

אורית27

New member
איזה יופי!

אז קודם כל מזל טוב על נגה הקטנה.. וברוכה הבאה לפורום.

etilly

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo41.gif

ברוכה הבאה ענת!! נדמה לי שדיברנו כבר בצ´ט... אנחנו כמעט באותו שבוע, ואני אשמח להחליף גם איתך כמה חוויות. שיהיה לנו יום כייף!

הי ענת וברוכה הבאה

אני רואה שסוף סוף הצלחת להכנס ולכתוב. התמונה מדהימה!!!! לי אין תמונה כל כך ברורה של שחר. מזל טוב טל

tonti

New member
ענת!

מזל טוב! גם אני מתחילה מחר שבוע 27! אז אנחנו בול באותו יום!! תגידי, מה זה האף המושלם הזה שלה??

ענתש

New member
האף זה מהחלבן../images/Emo6.gif

האמת, לא מהחלבן.... מהרופא, הוא פשוט מצייר על התמונה בעט
, אני חוששת שהאף שלה קצת פחות מושלם מזה. אבל אנחנו מתים עליה בכל זאת. ותודה לכולכן אתן ממש חמודות. אני חייבת להגיד שבעלי קרא אתמול כמה מההודעות בפורום ואמר שהוא ממש מקנא בזה שהבנות פה כל כך נחמדות ומפרגנות. הוא אמר שהוא לא ראה הרבה דברים כאלו....

מיה :)

New member
היי ענת וברוכה הבאה!

העוברית מקסימה!! ואל דאגה - אני בשבוע 25 ועליתי 13.5 קילו, וחוץ מבטן וחזה, לא שמנתי! שיהיה המשך הריון קליל!

ליאת.ס

New member
חבל על הזמן../images/Emo68.gifהי

היא ניראת מדהימה טפו טפו טפו ובקשר למישקל , לשם הידוד אני עליתי בהריון 30 קילו וחזרתי לעצמי די מהר הריון קל ומהנה

ashlaya

New member
היא פשוט מדהימה../images/Emo57.gif

ברוכות המצטרפות ענת עם נגה אכן תמונה מדהימה שכזאת לא ראיתי בחיים! שילחי לנו עוד תמונות בכיף

למעלה