שלום לכולכן

GAL L1

New member
שלום לכולכן

מותר להצטרף? 6 חודשים אחרי הלידה, מי היה מאמין! התחלתי את ההריון עם עודף של 10 ק"ג בארך. עליתי, תחזיקו חזק 34 ק"ג היום אני 15 ק"ג יותר ממה שהייתי לפני ההריון. זאת אומרת ירדתי משהו כמו 19-20 ק"ג. בהתחלה היה די קל ירד יפה אבל פתאום זה נעצר והתחלתי אפילו לעלות. הצרה הכי גדולה שלי זה שוקולדים, לא מצליחה להחזיק את עצמי בידיים. מה עושים, איך נמנעים מכל המתוקים?

napopo

New member
בטח שאפשר להצטרף.....

ברוכה הבאה! אני גם אשמח אם למשיהי יש רעיון איך נמנעים משוקולדים ומתוקים למינהם? זה הבעיה הכי גדולה שלי בדיאטה. את עושה איזו דיאטה? מנסה לשמור לבד?

GAL L1

New member
אני משתדלת לאכול

מסודר, ארוחות קטנות, אבל השוקולד הורס לי את הכל ברגע שאני רואה שאין שינוי זה שובר אותי ומאמץ של שבוע הולך לתמיון

אתי אתי

New member
שלום לך, ברוכה הבאה

אני מעדיפה להמנע לחלוטין מאשר לאכול קצת. כי קוביה אחת קוראת לעוד חברות, וחפיסה שלמה מתחסלת בקלות. באו.איי. משברים על התמכרות לאוכל, ואצלי שוקולד זה מספר אחת בהתמכרות

t a l t a l 555

New member
את ממש מזכירה לי את עצמי../images/Emo67.gif

רק שאני עליתי ותחזיקי חזק 40 קילו כל ההריון התחלתי במשקל של 53 קילו ואני גבוה מאוד אני עכשיו אחרי 30 קילו שהורדתי ונשארתי עם עוד 10 קילו שלא ממש רוצים לרדת לי, רק עכשיו סיימתי להניק אחרי תשעה חודשים הנקה מלאה וסוף סוף אני יכולה להתחיל להתאמן ולאכול פחות. אז שיהיה לנו בהצלחה כמובן לא לאכול הרבה.

אתי אתי

New member
אצלי הירידה

מתחילה חודש-חודשיים אחרי סיום ההנקה, אז
לך

אורלי14

New member
לשיטתי אי אפשר להימנע מהמתוקים.

וגם לצערי... אבל קבלתי לזה חיזוק שראיתי בחומר של שומרי משקל ש-2 נקודות ביום יכולות להיות צ'ופר ושוקולדי מיני של עלית למשל יכולים להחשב ככזה. אז אני מפרגנת לי אחד כזה ביום. ובינתיים אני ממשיכה לרדת. מה שכן, צריך לשים לזה גבולות ולדעת שטעם של חפיסה שלמה הוא בדיוק כמו של משבצת בודדה... בהצלחה.

GAL L1

New member
צודקת

באמת הטעם הוא אותו טעם. מהיום אני אקפיד יותר, נראה מטי אשבר, אולי בכל זאת אצליח להחזיק מעמד. עוד מאט אני אצטרך לצאת לחפש עבודה ולמרות מקצועיות תמיד אבל תמיד מסתכלים על ההופעה החיצונית, מה אתן אומרות זה אמור לדרבן, לא?

napopo

New member
לדעתי לא....

נכון מסתכלים על הופעה חיצונית אבל אני חושבת שזה לא מה שאמור לדרבן אותך. אם את מקצועית ומקרינה בטחון, לא נראה לי שבגלל המשקל העודף לא יקחו אותך. אישה עם עודף משקל יכולה להראות נאה ויפה כשהיא מטופחת, מאופרת ולבושה בבגדים שמחמיאים לה... ולגבי השוקולד...כן, לצערי גם אני ממכורי השוקולד והמתוקים, עד היום חשבתי שאני אוכל להרזות ולהמשיך לאכול שוקולד, לא הייתי מוכנה לוותר על הטעם הנפלא והממכר, אבל לצערי, בשלב הדיאטה, אני לא יכולה לאכול אפילו קוביה אחת, ברגע שאני מתחילה אני לא מפסיקה.... אז ביי ביי לשוקולד... בינתיים...נראה אם אני אשבר, או שהפעם זה יצליח... תחזיקו לי אצבעות

אתי אתי

New member
מחזיקה לך אצבעות...

לוקח 3 שבועות לשנות הרגל. 10 ימים קשים יחסית, אח"כ יותר קל. אחרי 3 שבועות זה כבר קל יחסית. צריך רק לשמור על ההרגל החדש, כי מאוד קל לחזור להרגלים הישנים

למעלה