שלום לכולכן!

buffalo mother

New member
שלום לכולכן!

זה פעם ראשונה שאני כותבת בפורום זה אך אני קוראת ומאוד מתעניינת בכל הנאמר פה מהרגע שגיליתי שאני בהריון (לפני שבוע וחצי). אני באמצע שבוע 6, הריון ראשון, שבוע הבא אנחנו הולכים פעם ראשונה לרופא לראות דופק. כמה דקות אחרי שגיליתי שאני בהריון מהבדיקה הביתית וסיפרתי לבעלי ונורא התרגשנו, הוא חיבק אותי ואמר לי: "ממוש, אני רוצה שתבטיחי לי משהו, שלא תלדי בבית" (הוא מכיר אותי טוב ויודע בדיוק מאיזה כיוון אני באה ולאן אני שואפת) "ניקח דולה ונלד בבי"ח מפנק". לא הייתי מופתעת יותר מידי רק אמרתי לו, מתוך אמונה מלאה, שאני מבטיחה לו שזו תהיה החלטה משותפת, אבל נידאג שההחלטות שלנו לא יגיעו מתוך חרדה ופחד כי פחד זה כוח משתק ולא יוצר. אני ענת, ומאז שאני זוכרת את עצמי רציתי להיות אמא. לשמחתי זה בדרך ואני שמחה להיות פה.

מזל טוב ושיעבור קל וכיף ../images/Emo65.gif

גם בבית חולים יכולה להיות חווית לידה טובה, רק להכניס דולה זה בעייתי לפי מה שאני מבינה מפורומים אחרים. אבל תזרמו, תלמדו את העניין, תכינו תכנית, לכו לקורס הכנה ללידה טוב ויסודי (ממליצה מאד על דיאדה) ומקווה לראות אותך פה עוד

הילהל

New member
יש בתי חולים שמאשרים דולות

ואז אין שום בעיה. ממה שאני מכירה יש את אסף הרופא (שם ילדתי עם דולה), תה"ש, מאיר ולניאדו ובטח יש עוד.

הילהל

New member
באסף הרופא מתוך רשימה של 20

יש לך אפשרות להגיע למועדון היולדות שלהם, לראות את הרשימה ולהתייעץ. או כמוני - לקבל המלצות (אני נעזרתי בזוהר כרמי שכותבת כאן) להרים טלפון למועדון היולדות ולבקש פרטים של הדולות שאת רוצה לדבר איתן. אני ביקשתי וקיבלתי מהם פרטים של 3 מהדולות שמורשות לעבוד שם. ידוע לי שבתה"ש יש 5 דולות ודול, ושעקרונית המדיניות היא שאי אפשר לבחור מי מהם יהיה איתך בלידה. לגבי שאר בית החולים אין לי מושג.

אם פי 3

New member
ברוכה הבאה

נסי לבדוק עם בנזוגך, למה בדיוק הוא מתנגד - ואז תוכלי לענות על זה יותר בקלות.

אשכר ש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ענית תשובה יפה לבעלך
כשתהיי בטוחה שאת רוצה ללדת בבית, אני מאמינה שתוכלי למצוא את הדרך לקבל את תמיכתו.

למעלה