שלום לכולללללללללללם!

nerod 72

New member
שלום לכולללללללללללם!

כפי שאתם יודעים אני בצבא כבר שבועיים וחצי ולא הייתי בבית כבר שבועיים... אני עושה טירונות של חודשיים ליד אילת... ואפשר להגיד שנורא נורא קשה לי כי אני ביחידה שנחשבת לקרבי ואני עושה להם את המוות בלצאת משם... אז ככה שהיו לי שבועיים מאוד קשים... חזרתי הביתה ואני רואה בפורום את כל ההודעות ומה זה נהיה לי רע... שהפסדתי כל כך הרבה ..שהיה שבועיים עמוסים בדנה... ההופעה בהנגר הדיווח מארה"ב הראיון באקזיט... מה זה מעצבן אותי שחבל"ז... אבל שאלה - באיזה יום בדיוק יש על דנה בגיא פינס כי אז אני אגיד להורים שלי להקליט.. אין ..אם אני מפספס ...אני לא יודע מה אני אעשה..כך שזה חשוב לי... יש לי כל כך הרבה מה להגיד שאני לא יודע מאיפה להתחיל.. קודם כל דנה נראתה פצצת עולם בארה"ב במיוחד עם שמלת הזהב... אותו דבר בהאנגר.. היא נראתה שונה קצת באקזיט...נערית ספורטיבית כזאת...אולי היא ניסתה להתאים את עצמה לתכנית.. חח... אתם לא יודעים כמה זה מעצבן לדעת שבשבועיים האלה היה כל כל הרבה ואני הפסדתי... דרך אגב, דנה ליוותה אותי בטירונות וביום אחד ישבנו ודיברנו אני ועוד כמה על דנה ועל עופר ושמענו בצוותא את צינקומילה ( מהדיסקמן שלי כמובן...) ... והיום בדרך הביתה מישהו התלבש לי על הדיסק ושמע הכל כמעט... דברים כאלה למשל גרמו לי להרגיש קצת יותר טוב... ותאמינו לי שמה זה אין לי כוח לעוד שבועיים... ומי שרוצה עוד פריטם שיכתוב לי במסרים.. כי היו הרבה דברים גם אישיים מאוד... ביי לכולם...

למעלה