שלום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שלום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אז מה קורה הכול טוב?????. יו אנלא מאמינה שנים שנים שלא הייתי כאן אז מה שלומכם אנשים? יש חדש? אוהבת אתכם... מאיה שלכם

מאיה.....

סבבה מה איתך??????????.....אצלך הכל אם שנים אה.... מאיה איפה כל הבלאגן שאת אוהבת לעשות אה... *****רותם*****

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאללה באלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט לא רוצה להציף ואז משה יחסום אותי חחחחחחחחחחחחח אבל בהודעה אחת אני יציף אז יאלההההה באלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני אוהבת ב א ל א ג ן יאלההההההההההההההההההההההההההההההה באלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משעמם ליייייייייייייייייייייייייייייי מ ש ע מ ם ל י רדו למטה קבלו סוד..... אני חולה עליכם ................................ אוהבת אתכם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *מאיה השרוטה

חחחחחחחחחחח.....

לזה אני קורא בלאגן...אל תדאגי אין מה להציף זאת סך-הכל הודעה ...משה לא יכול לחסום אותך על השטויות האלה כי בלאגן זה ~ב~ל~א~ג~ן~ מבינה.... טוב אני עף להתארגן האהבה שלי בדרך אליי היא תהייה פה ב-6 אני לא מאמין..... דוקטור תציל אותי אני מאוהב כואב לי בחזה הלב שלי נגנב דוקטור זה המצב אז בוא ותרפה אותי עכשיו {{{{{אי אפשר לרפות אותי אל תבוא}}}} *****רותם***** השיר הזה דוקטור---כרגע אני מרגיש שליאור כתב אותו עליי

למעלה