שלום לכולםםםםםםםםםםם

שלום לכולםםםםםםםםםםם

אהלן כולם יש לי כלבה פודלית מעורבת ושמה קסם אני חולה עליה !!! הכלבה שלי לא נוגעת באוכל של כלבים לא דוגלי לא מוגלי ולא שום דבר היא מסתכלת על זה בשאט נפש ומסובבת את הפרצוף. אני נותנת לה לאכול מה שאנחנו אוכלים אם זה עוף או בשר ולזה היא שמחה כמובן אם היא לא חושבת שאני אוכלת משהו אחר. יש לה עוד העדפות שבטח תרצחו אותי שאני נותנת לה לאכול אבל היא פשוט חולה על בוטנים. כמובן שאני לא נותנת לה כמויות של בוטנים אבל מדי פעם אני נכנעת לה. השאלה שלי האם זה בסדר שהיא אוכלת אוכל רגיל ולא אוכל של כלבים? בסך הכל בלי עין רעה היא בריאה ומקבלת המון חום ואהבה ממני. אשמח לקבל תגובה!!!

מאריאן

New member
חום ואהבה זה מאוד חשוב ../images/Emo13.gif

אבל גם ארוחה מאוזנת זה מאוד חשוב... למרות שאני לא וטרינרית, אני חושבת שזה חשוב שכן תתני לכלבה שלך אוכל לכלבים, כי עוף ובשר הם לא מספיק מאוזנים כדי שיהיו האוכל היחיד שהכלבה שלך אוכלת. דמייני לעצמך מה יקרה אם את תאכלי רק בשר. זה לא בריא, כי בבשר אין את כל הויטמינים שאת זקוקה להם. וככה זה גם עם הכלבה שלך. באוכל לכלבים יש את כל הויטמינים שהיא זקוקה להם, וגם אם כל החיים שלה היא תאכל רק| אוכל לכלבים, זה יהיה מאוד מאוזן מבחינתה (למרות שזה לא מגוון
). אני חושבת שהבעיה כאן היא אצלך, לא אצלה... כלבים וחתולים הם אומני המניפולציה... אל תוותרי לה כשהיא לא מסכימה לאכול אוכל לכלבים. תאמיני לי, אם יום שלם היא לא תאכל כלום וכל מה שיהיה לה בצלחת זה אוכל לכלבים, היא תכנע ותתרגל לאכול את זה.

נועה26

New member
הי מלאכית...

גם אנחנו היינו נותנים לכלב שלנו המון אוכל רגיל, כלומר כל מה שאכלנו, אפילו ירקות, קינוחים ומה לא. הכל בכמות קטנה ובנוסף לאוכל לכלבים, אבל אחרי 5 שנים, מצאנו את עצמנו (אני ובן הזוג) עם כלב שסובל מאד מבעיות שיניים וחניכיים. לפני מספר חודשים זה הגיע ממש לעויתות בפנים מרוב כאב(וזה אחרי שעשינו לו מספר ניקויי שיניים וטיפולים שונים אחרים כמו משחות, עוגיות מיוחדות ומה לא). בקיצור, בבוקר שבת אחד, מצאנו את עצמנו מחפשים וטרינר תורן שפשוט יציל לנו את הכלב, והכל בגלל תזונה לא מתאימה. בגלל הדלקת בחניכים הוא היה אפילו בסכנה של דום לב! היית מאמינה?! ושלא תביני אותי לא נכון, מדובר בכלב מטופח ומטופל מאין כמוהו שיותר מפעם בשנה הגיע לוטרינר, בקיצור, ממש בן בית מפונק. רק שלצערי, לתת לא לאכול מהמטעמים שלנו, לא היה בדיוק לטובתו! היום אחרי שעברנו את המשבר הזה, ולאחר תקופת "גמילה" קשה (כי בסוף, מה לעשות, הם נשברים ואוכלים מה שנותנים להם), פשוט לא נותנים לו כלום חוץ ממזון לכלבים. כל פינוק אחר הוא ממש בבחינת נזק עצום לכלבים, למרות שהם חמודים ויודעים לסחוט מאיתנו כל מיני טעימות. המלצה שלי - פשוט להפסיק עם אוכל רגיל ולהעביר את הכלבה לאוכל שמתאים לה. תאמיני לי שזה מה שטוב בשבילה (ואת תחסכי בעתיד הוצאות ענק: אנחנו יחד עם צילומי רנטגן, טיפול שיניים וכו´ הוצאנו מעל 1000 ש"ח, אבל יש ברירה?!?) מקווה שעזרתי ונשיקות לכלבה, נועה

ליציטה

New member
אוכל

כמו שכבר ציינו כאן, אוכל שהוא לא מיועד לכלבים גורם לבעיות, מלבד הבעיות שצויינו הכלב גם יכול להסריח בגלל האוכל (וזה לא ממש נחמד) מה שאני מציעה לך, יש שקופסאות שימורים לכלבים שהם מאוד אוהבים ויש בזה ויטמינים. תערבבי לה את האוכל היבש עם קצת מהשימורים. ואת זה היא בטוח תאכל. אם את רוצה להעביר אותה לאוכל יבש לגמרי, פשוט תפסיקי לתת לה כל אוכל אחר, אולי היא לא תאכל יום או יומיים, אבל לא יקרה לה כלום, ובסוף היא תישבר ותאכל את האוכל היבש.

musmus

New member
עצה.

תפוררי אוכל של בני אדם עם אוכל לכלבים.ותערבבי את הכל ביחד. יתכן שכדאי בעזרת מים כדי שהכל יהיה מעורבב כמו שצריך. ככה היא תריח את הריח של האוכל לבני אדם במנה שלה. לאט לאט להוריד את כמות האוכל לבני אדם שנותנים לה. לגבי דוגלי אני לא חושב שזה המזון הכי מומלץ. לדעתי רצוי לעבור לנוטרה נאגטס או משהו כזה. אבל בשום אופן לא ליוקנובה כי הם עושים ניסויים בבעלי חיים ומגיע להם שיחרימו את המוצרים שלהם

למעלה