שלום לכולםםםםםם

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
שלום לכולםםםםםם

מה העניינים? קראתי את ההודעות שלכם ואני מזה מזדהה איתכם.. אני לפי דעתי גם מלאה ורציתי להגיד שספורט לא רק מרזה אלא גם עושה הרגשה טובה עם עצמך אני התחלתי להתאמן לפני 3 שבועות וירדתי 4 קילו, התחזקו לי השרירים ואני מזה מרגישה טוב עם עצמי, דימוי עצמי גבוה עם הגוף גם עוזר להרזייה (קראתי על זה) גם אני רוצה לרזות עד סוף הקיץ אבל אי אפשר לרזות המון המון, פשוט צריך להיות מודעים לכך שההרזיה לוקח זמן, וכל 100 גרם שיורדים לוקח אותנו אל המטרה... בדרך הזו אני מרזה עוד 8 קילו (אני מזה מקווה שאצליח כי כמו כאני מכירה את עצמי ההתמדה שלי זה לא מי יודע מה לצערי) וגם אני כבר כמה שנים תמיד עשיתי דיאטות רעב והם מזה לא עזרו לי רק העלו אותי יותר והייתי עצבנית, ולא הלכתי לים בגלל זה ואני מזה מרגישה שפספסתי את הנעורים שלי בגלל זה... אם אתן נערות אז תאכלו ותעשו ספורט.. כדאי לכן ואני אומרת מניסיון
|çéáå÷| נ.ב. עכשיו אני אלך ברגל 4 שעות (יום שבת אז מזה משעמם לי) וזה ממש כף:)

פורומית

New member
גם החום...

אבל חוץ מהחום, איך הולכים 4 שעות רצוף?? או שזאת הליכה איטית (זאת אומרת לא מהירה)?

4 שעות זה לא כזה

הרבה!!!! :) כאילו, אם הולכים את זה בכיף, לא ממהרים לשום מקום, זה ממש כיף... אני ממליצה בחום!!! או בעצם... לא ממש בחום, כי אז מזיעים נורא!
אבל זה מומלץ, זה בטוח!!! :) אוהבת אתכם, ועכשיו באמת זזה לישון...
עדי התל-אביבית

ארינה

New member
נכון זה לא נורא אבל לא בחום.

ושיהיה לך לילה טוב וחלומות פז LOVE U |́á|

בחזרה... ../images/Emo22.gif

איזה חמוד הסמיילי החננה הזה, נכון? :) ביי, מעדי התל-אביבית המחורפנת!

פורומית

New member
אולי זה בגלל שאין לי עם מי ללכת ../images/Emo7.gif

אני לא יכולה אפילו לתאר לעצמי הליכה בת 4 שעות לבד... אז מישהו מצטרף?

ELY

New member
הלכתי אחרי הצהריים

אחרי הצהריים - ערב 4 שעות עם אחותי זה ממש היה כף, הלכנו לים אין כמו ללכת לים בחום ואז לנשום את האווירה של הים אני פשוט חולה על הים!!!!!

ארינה

New member
גם אני גרה במרחק של 3 דקות נסיעה

מהים אבל הים שלנו לא כל כך יפה.

adi from work

New member
תרוצים, תרוצים... ברור שיש לך

עם מי ללכת!!! את כזאתי מאמי, בטוח יש לך מלאנתאלפים חברים...
אז תפני קצת ת´יומן העמוס שלך ותלכי!!! ´חת שתיים, קדימה צעד! :) אוהבת אותך, פורומית, ואוהבת גם את כולכם!!! עדי

למעלה