שלום לכולםםםם!!!!

שלום לכולםםםם!!!!

או קיי חבר'ה לא הצלחתי להיכנס לאתר של מנהל הקהילה אבל מה שכןלי יש אתר משלי, וברגע שהבעיות בבום יעברו אתן לכם את הכתובת! (או שפירסמתי אותה מיליון פעם...!) אבל בכל מקרה אני צריכה המון חומר מידע ותמונות של סברינה (לא תמונות קטנות בבקשה) תזכרו שכל מידע שתתנו לי רק יעזור לאתר עכשיו רציתי להגיד סליחהההה על זה שאני כל הזמן מדברת על האתר שלי פשוט אין לי על מה לדבר (חוץ מזה כמו שאמרתי אני חדשה...) אז תציעו לי נושא לדבר עליו... או קיי צ'או צ'או בינתיים: שני

כרגע נכנסתי לאתר של salem

נכנסתי והוא היה באנגלית אז זה לא שווה, אז שלי הוא האתר הרשמי ה-י-ש-ר-א-לי!!!!! וזה מה שמייחד אותו!

Salem

New member
איך הוא בדיוק רישמי../images/Emo35.gif

כי הוא לא
ואגב, האתר שלי הוא האתר הכי גדול של מליסה ג'ון הארט באינטרנט - יש לי מאות מבקרים כל יום.

לגבי האתר שלך... כל הזמן כתוב "

"בום האתר נמצא בעדכון אנא נסו שוב בעוד כמה דקות איתכם הסליחה, הנהלת האתר"... רק אצלי כתוב את זה???

בום משפצים ת'אתר שלהם וביגלל זה....

כל האתרים שבשרת שם כתוב בהם: בום האתר נמצא בעדכון אנא נסו שוב בעוד כמה דקות איתכם הסליחה, הנהלת האתר...

בננה בום זה חרא, תקשיבי מה לעשות ->

לקנות את הספר "HTML 4" זה ספר כל כך כולל שמלמד הטמל מצויין... אני גם הייתי בונה בננה, בננה בום וכו' ואז קלטתי שזה חרא של דבר... המליצו לי על הספר הזה והופה, אני יודע מליון דברים (חחח) זה עולה איזה 100 ש"ח (ושווה כל שקל)!!!

OguyO

New member
חח פראירית(ככה כותבים?=\)למדתי ..

לבד מהאינטרנט

ניסיתי ללמוד מהאינטרנט

וההסבר לא היה מספיק מפורט... בספר הזה יש ממש כל מה שצריך לדעתי. אבל לא משנה כבר

למעלה