שלום לכולםםםם!!!

• פותח הנושא r n t
  • פורסם בתאריך

r n t

New member
שלום לכולםםםם!!!

אני חדשה פה בפורום- וגם אני הגעתי לפה אחרי הכתבה בלאישה. ת'אמת, שאני לא אוהבת לכתוב בפורומים וכאלה... אבל אחרי הכתבה בלאישה הרגשתי שאני חייבת להיכנס ולראות מה שלא האמנתי - שיש עוד אנשים כמוני!, תכ'לס תמיד חשבתי שאין לי עם מי לדבר- כל מי שהייתי אומרת לו שאני לא מתלהבת מסקס- לא היה מאמין!!! בכל מקרה- קצת על עצמי- אני בת 22 ותמיד היה לי חבר תקופות ארוכות והקשרים בינינו היו מצויינים- חוץ מהקטע של הסקס, כל הזמן הייתי ממציאה תירוצים וכאלה כדי לא לעשות, לפעמים הייתי נכנעת אבל הרגשתי שאני מכריחה את עצמי ורק רוצה שזה ייגמר... בטח זה נשמע לכם מוכר.... עכשיו יש לי גם חבר כבר כמה שנים ואני מאוד אוהבת אותו- אבל הוא מאוד מתוסכל מזה שאני "נותנת" לו פעם ב-... ת'אמת שאני לא יודעת מה לעשות וזה כבר מתסכל אותי- הרבה פעמים חשבתי להיפרד ממנו רק כי הוא כל כך סובל ממני (למרות שהוא ממש אוהב אותי) ושילך למישהי אחרת שתספק לו את היצרים!!!! מה שבטוח- אם הקשר שלי לא איתו לא יצליח (וזה יהייה ר-ק בגלל זה ועצוב לי )-: ) אני אחפש מישהו כמוני ואני אגמור עם הסבל הזה שעברתי עם כל החברים הקודמים שלי.... אני לא יודעת אם מישהו קרא את מה שכתבתי- זה ארוך מידי. אבל אם מישהו אכן קרא ויש לו עצה בשבילי ממרום ניסיונכם, אני אשמח מאוד לקבל אחת שתועיל... מזל שיש פורום כזה!!!! אוהבת

p019

New member
../images/Emo135.gif ברוכה הבאה

תמיד טוב לגלות שאת לא לבד. לי לא היה ניסיון עם חברים, כך שאני לא יכולה להציע לך. בכל מקרה בהצלחה

Limbonic Art

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo212.gif

אחת הסיבות שאני גם משתתפת בפורום הוא בדיוק מה שציינת, שבנושא זה אין עם מי לדבר ותמיד טוב לגלות שאת לא לבדך בעולם
לגבי החבר, חוששני שזו אכן בעיה ואת יכולה לדעת זאת טוב ממני, מצד שני יש לך כבר חבר כמה שנים, אם הקשר הוא מצויין, כפי שציינת ואתם אוהבים - אני בטוחה שתמצאו פשרה כלשהי ונשמע שאפילו מצאתם, כי בכל זאת אתם כבר כמה שנים יחד
בכל אופן , אל לך להתעצב על דבר, נשמע שחוץ מהנושא הזה את מאושרת ואוהבת , מה שאומר שזיכרון טוב של כמה שנים אף אחד לא ייקח ממך
אני לא חושבת שזה המקום לבקש עצות מה לעשות עם החבר , כדאי לכם למצוא פתרונות יחד , בלי אף התערבות מבחוץ ושל אף אחד בקשר שלכם, זו לפחות דעתי.. ושוב ברוכה הבאה !

עצה קטנה

טוב..אני לא יודעת כמה לי יש נסיון באסקסואליות..אבל זה לא משו ש"נפל" עליי בזמן האחרון. אני כן יודעת שבורות בעניין זה מה שגורם לנו תיסכול גדול ובעיות במערכות יחסים (בזה יש לי נסיון). ואני כן מאמינה שחלק מהרצון שלנו להיות חלק ממערכת יחסים והרצון שלנו "לממש" אותה בדרך מינית בנוסף לכל, היא משהו שמושרש בכולנו מהסיבה הפשוטה שאלו הם התכתיבים והנורמות החברתיות שבהם גדלנו. זוהי לא הפרעה זה בטוח-אבל מצב זה כן יכול לגרום להפרעות בחיינו, בעיקר(אם לא רק) במערכות יחסים. אני הייתי מציעה קודם כל לספר ולשתף את בן זוגך בגילוי החדש: תראי לו את הכתבה בלאשה ויש עוד מלא פה בפורום ובאינטרנט על א-מיניות. בעיקר תסבירי לו שזה נטייה- לא הפרעה, זה משו שקיים אצל מאז ומתמיד ולא שיגעון שנפל משמיים. אני בטוחה שיהיה לו קשה בהתחלה אבל הוא יבין אם הוא אוהב אותך. שבר שני הוא למצוא פתרון שמוסכם על שניכם: אחת הדרכים היא אולי הכואבת ביותר ואולי לא מתאים לו ומצב זה רק יקשה על שניכם, עוד דרך שיותר אופטימית(לדעתי) היא באמת לנסות מערכת יחסית אלטרנטיבי- פתוחה (כמו בכתבה). אם זה באמת לא יפריע לך שהוא בקשר מיני נטו(!) עם אחרות (או אחרת) ולך הוא מחוייב רגשית ומנטלית אולי יהיה זה לטובת שניכם. זה לא יהיה קל- במיוחד אחרי שמוטבע במוחנו הרעיון על "הקשר האופטימלי והנכון" וזוגיות שכזו היא ממש לא חלק מזה. אבל רק אם תתנסו תלמדו ותדעו מה מתאים לכם. אני כן יודעת שאת מערכת היחסים האחרונה שלי כן יכולתי להציל, או לפחות לצאת ממנה בזמן(אם לא היה מתאים לו) אילו ידעתי את מה שאני יודעת על עצמי כיום. מאחלת לך רק הצלחה. כל עוד תלכי בדרכך-היא דרכך הנכונה.

r n t

New member
תודה חבר'ה... ../images/Emo24.gif

ת'אמת שהראיתי לו את הכתבה בלאישה ממש אחרי שקראתי אותה- הוא קרא אותה (מהר מידי לטעמי הוא רק ריפרף) אבל נראה כאילו הוא לא מוכן להאמין לזה... וזה לא "אם הוא אוהב אותך הוא יקבל אותך כמו שאת" כי זה לא יכול להיות ככה במצב הזה, הוא אוהב אותי מאוד אבל ממש קשה לו עם זה, הוא נשאר עם חשק וזה עושה אותו עצבני והוא ממש מתוסכל אני בתכל'ס לוקחת לו את אחת מתענגות החיים
.... ת'אמת שהוא רוצה להתחתן, אבל זה אחת הסיבות שהוא מתמהמהה וחושב על זה שוב.... בקשר לזוגיות פתוחה- אני אהיה כנה- לא נראה לי שאני אוכל לעמוד בזה. אני יודעת שבתכל'ס אין תשובה ואין פיתרון לזה- זה מתסכללללללללללל נ.ב. סתם מסקרנות- יש אתר מסויים של הכרויות של א-מיניים???

r n t

New member
תודה חבר'ה... ../images/Emo24.gif

ת'אמת שהראיתי לו את הכתבה ממש אחרי שקראתי אותה אבל הוא קרא אותה ככה בריפרוף, נראה לי שקשה לו לקבל את זה והוא לא מוכן להאמין. אי אפשר להגיד "אם הוא אוהב אותך הוא יקבל אותך כמו שאת" , הוא אוהב אותי מאוד אבל ממש קשה לו עם זה, הוא נשאר עם החשק וזה עושה אותו עצבני ומבואס, וממש כואב לי הלב (וזה הרגעים שאני רוצה להיפרד ממנו) הוא ממש מתוסכל מזה (אתם לא יודעים איך הוא משתנה אחרי שהוא מקבל....: ) ) בתכל'ס אני מונעת ממנו את אחת מתענוגות החיים... בכל אופן אני יודעת גם שהוא רוצה להתחתן אבל זאת אחת הסיבות שהוא מתמהמהה עם זה וחושב על זה עוד... בקשר לזוגיות פתוחה- אני אהיה כנה- לא נראה לי שאני אוכל לשרוד את זה!!! אני לא אופטימית, אני לא חושבת שבאמת תהייה למישהו תשובה בשבילי, כי איזה פיתרון כבר יכול להיות לזה.... למרות שהתשובות שלכם עזרו לי לחשוב עוד קצת... נ.ב. סתם מסקרנות- יש איזשהו אתר של הכרויות ל א-מיניים?

p019

New member
אתר הכרויות

כרגע יש רק בפורום - תסתקלי תחת לוחות.

אוכל למחשבה../images/Emo21.gif

מצטערת אם פגעתי או זלזלתי באהבתו אליך. ההיפך הוא הנכון בגלל שהוא אוהב אותך הוא הגיב כמו שהוא הגיב- וזה הכי מובן. תראי אני לא בנעליים שלך כרגע, אבל אני מכירה את המצב מאוד מקרוב-אחד לאחד(זה היה לפני חצי שנה). הייתי רוצה רק להציע קצת אוכל למחשבה כי לבסוף את יודעת מה טוב בשבילך ובשבילכם. כמו שאמרת המצב בהחלט מסובך ולא שחור-לבן. אבל מה שנראה לפתרון הכי סביר(מנסיון) זה אולי באמת הפתרון גם הכי כואב. מצד אחד להיפרד רומנטית, מצד שני אתם עדיין יכולים להישאר בקשר טוב ואפלטוני. ככה ההפסד, הפרידה אולי תכאב לשניכם פחות. זה כן יבלבל בהתחלה.. אבל זה פשוט משהו שצריך להתרגל אליו. מה שכן- אם יש בינכם באמת קשר יוצא מן הכלל( אפילו עד כדי לחשוב על חתונה) לא כדאי להפסיקו לגמרי.אבל גם זה תלוי בכם ומה שיקל עליכם. מה שאני חושבת אם תישארו בקשר רומנטי בכל זאת: כל אחד יעשה מה שצריך כדי לגרום לבן\בת זוגו עונג (או שהוא ייתאפק או שאת תכריחי את עצמך לתת..לא הכי נחמד לשניכם) ובסופו של דבר קשר כזה נידון להיתפרק וחבל. עדיף להיפרד כששניכם ביחסים טובים.. להפסיק כי מיציתם ולא כי רבתם\בגדתם או משו אחר שהוא לא עלילה טובה. לפעמים בכל מערכת יחסים שהיא, צריך לדעת לעשות חשבון נפש עם עצמכם ולשאול: האם אני נמצא במערכת יחסים זו כי אני אוהב\ת את בן\בת זוגי או כי פשוט התרגלתי לשגרה וזה סתם נח לא להתמודד? מה שכן אני מבינה שכיום אתם לא מתחבטים בשאלה הנ"ל ואתם באמת אוהבים, אבל חוששני שבסופו של דבר מפאת פער הציפיות(המיניות לדוגמא זו) השאלה הזו תבוא לרדוף אותכם.. וחבל.אם כבר לפרוש- אז בשיא, עם טעם טוב.
ואפילו המשכיות מסוג אחר. בינתיים מאחלת לך את כל ההצלחה ושתשיגי את כל הכוחות הנחוצים למשבר שכזה.

r n t

New member
תודה אבל לא פגעת בכלל

להיפך! אני שמחה שאת מגיבה ומנסה לעזור. באמת שנתת לי נקודות למחשבה ותודה!!! בינתיים נמשיך בקשר, אם אני אראה שהוא מתחיל להילחץ מזה או "לאבד עשתונות" אז נראה.... בכל מקרה, תודה, את לא יודעת כמה זה עושה לי טוב שבאמת השקעת מחשבה וכתבת הרבה בשבילי.... כי כפי שאתם פה יודעים, אין כל כך עם מי לדבר... (חוץ מבפורום הזה...)

ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

לא הייתי מעולם במערכת יחסים זוגית, "זה לא הקטע שלי", אז קשה לי לענות. אבל מה שענו פה מפרט יפה את הפתרונות האפשריים. אפשר להתפשר, אפשר ללכת על זוגיות פתוחה, אבל הכי חשוב זה שבני הזוג יהיו מודעים לרצונות אחד של השני. זוגיות כוללת הרבה ויתורים ופשרות למען השני, זה אחד מהם.

למעלה