שלום לכולםםם

שלום לכולםםם../images/Emo13.gif

מה קורה??????? אתם לא יודעים כמה אני מצטערת שלא יצא לי להכנס בימים האלה לפורום......היה לי בגרות בתנ"ך וזאת הבגרות הכי קשה בעולם!!!! היום ברוך השם סיימתי עם זה.חשבתי שהרגע הזה לא יגיע בחיים אבל הנה זה כבר מאחוריי:). מה איתכם??איך עם המבחניםם???מחזיקים מעמד...???שתפו קצת את כולםםם..... לגביי מאיה כמו שאבי רון אומר אז היא תופיע בהופעה של בועז שרעבי.סימן שמתחילים לשמוע ממנהה:)(אבי תודה רבה על העידכון.) אז הנה עוד מעט החופשששש הגדול איזה כיף!!!!!!!יש לכם כבר תכנונים???? לגביי הימים האחרונים של הבצפר תשקיעו כל מה שאתם יכולים ושיהיה המון המון בהצלחההה!!!אוהבת אתכם מלאא ושיהיה לכולנו ששבוע טוב ומוצלחחחחח

לליטל ולכולם שלום

ליטל אני רוצה להתייחס למה שכבת (בחיוב כמובן) ולהגיד מה שאני חושב אז ככה 1)רשמת שאת מצטערת שלא יוצא לך להכנס בימים האלה לפורום בגלל שהיו לך בגריות אז אני חייב להגיד לך שהדבר הכי חשוב זה הלימודים שלך אז אם לא היית פה ואת תצליחי זה הכי חשוב ואני בטוח שאת הצלחת בכול הבחינות בגרות שלך 2)לגביי מה שאמרתי על ההופעה אז אני טיפה ירחיב כמו שאמרה לנו ליטל מאיה תופיע כזמרת אורחת במופע החדש של בועז שרעבי בתאריך 7.7.07 בשעה 21:15 במהלך ההופעה תעלה לבמה מאיה בוסקילה ושניהם יבצעו את השיר לתת (השיר נמצא באתר הרשמי בדף הכניסה) הכרטיס עולה טיפה יקר אבל בשביל לראות ולשמוע את מאיה כדאי לשלם (זה מה שאני חושב) וליטל אין צורך בתודה אבל אם כבר אמרת תודה אז בכייף וכמו שאמרת לגביי הימים האחרונים של הבצפר תשקיעו כל מה שאתם יכולים ושיהיה המון המון בהצלחה

ולא לשכוח אנו על סף הקיץ ותקופת

הופעות הקית יחלו וכמובן אני מאמין שמאיה תופיע אז לא לשכוח לעדכן על כל הופעה שתהיה.

nitzangro2

New member
הורדתי תגשר הורדתי תגשר הורדתי תגשר

קבלו תמונה נושי נושית של נושי שושי שלי

ניציייייייייי

מזל טוב בובה שליי מתה כבר לראות אותךךךךךךך מהממתתתתתתת שליי!!!!! ונושש מתוקהההההההההההההההההה:) נ.ב אולי שימי תמונה שלך בלי הגשררר:)

urimz5

New member
שמנה אחתתת /tapuzforum/images/emo3.gif

חח סתם זה יפה מאוד!! אפילו שלא ידעתי שהיה לך גשר..

איזה מתוקה. :) ומזל טוב סוף סוף הורדת תודה לא

באמת תשימי תמונה שלך בלי גשר :) שנראה את החיוך היפה שלך בלי הגשר יאאלה שיבוא החופשש שנראה אותכם 3>

למעלה