תודה לכולכםםם../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif
הנה פירוט על היום הראשון של הטיול אחרי זה אני אכתוב על 2 הימים האחרים
טוב אז ככה
חח.. התעוררתי ביום שלישי בבוקר בפאקינג 5:15 כי אמרו לנו להיות באיזה חניון אחד ב- 6:00 בבוקר ליציאה לטיול
התארגנתי ככה חצי שעה בדקתי אם לא שכחתי להכניס את כל הדברים למזוודה ולתיק שלי ויצאנו לדרך
(אמא שלי הסיעה אותי ועוד חברה שלי).. הגענו לחניון ואז נזכרתי ששכחתי בבית שקית עם נעליים של חברה אחת שלי ומכנסיים אז האמא החמודה שלי חזרה לבית להביא לי אותהה (איי לאב יו מאמאאא
) אחרי שהיא הביאה לי את השקית כמובן שלקח שעה וחצי עד שיצאנו לטיול
... נכנסנו לאוטובוסים ישבתי ליד חברה אחת שלי שמעתי דיסקים והיו צחוקיםם באוטובוססס
נסענו איזה שעתיים וחצי והגענו להליכה של המסלול... בלעעעעעעעעע איזה חם היהההה
יכלתי למות שםםם
רצינייי... והיה משעמם וארוךך בטירוף איזה 4 שעות וכל שניה היו עצירות ו.. בעעעע אני שונאתתת אבל שונאת הרים
הגעתי למסקנה הזאתי בטיול
חזרנו אחרי שסיימנו את המסלול לאוטובוס ונסענו לכיוון חוף אחד בים המלח... נסענו נסענו נסענו עד שהגענו
ואז גילית שיש לי פצע ע-נ-ק- על הזרת של הרגל
וגם לא הייתי במצב להיכנס לים המלח כי היה לי בנוסף פצע גדול מאוד ומדמם קבוע (
) אז לא נכנסתי וטוב שכך כי כל מי שיצא משם היו עליו סימנים אדומים ושרף לו כל הגוף
... אה ואיך אני שונאת שירותים שצריך לשלם להם שקל!!! מעצבן אותי
ואז קניתי לי קולה (אגב המוכר היה ממש ממש חמוד
|) שאלנו אותו (אני ועוד חברה שלי) אם הוא קרוב משפחה של מישהו.. והוא שאל אם הוא כוסון אז אמרנו לו כן אז הוא אמר "אז אולי אני באמת קרוב משפחה שלו" מיאו.. טוב הוא מודע לעצמו
חזרנו לאוטובוס ונסענו לכיוון האכסנייה שישנו בה... במילה אחת על המקום- איכס
מקום מזעזעעעע
הייתי יחד עם עוד 4 חברות שלי כי 2 שהיו אמורות להיות איתנו בסוף לא היו איתנו נאמ אז הביאו לנו חדר מגעיל חנוק וקטן עם מקלחת בגודל של תא גזים
איכס... טוב.. כל אחת בתורה התקלחה ואז היה לנו ויכוח סוער אם להדליק מזגן או לא
למרות העצבים היה מצחיק... הגעתי למסקנה שכל דבר מעצבן אחרי זה שאני חושבת עליו בחזרה מצחיק אותי.. נו מילא
אחרי שהתקלחנו יצאנו לסיבוב לראות איפה החדרים של כולם.. ואז הלכנו לארוחת ערב
נאמ.. היה פסדר לא משהו מיוחד אבל פףףףףףףףף כמה כוסוניםם היו שםםםם העובדים זאת אומרת
גרררר
טוף.. אחרי זה חזרנו לחדר... וגילינו שיש לנו צירעה ע-נ-ק-י-ת בחדררר איכססססססססס צרחנו כמו מטורפוווותתתת (חחחחחחחחח אגב גם זה הצחיק אותי
) והתחלנו לצעוק על הרכזת שתעביר אותנו חדר וזההה... והשמנה לא הסכימה ואז הצרעה נעלמה פתאום מהחדר אבל ידענו שהיא שם
חחח מיאו..
קיצר... הסתובבנו קצת.. עד שראינו איזה ילד אחד מהשכבה ממש ממש נחמד אז ישבנו איתו ודיברנו איתו הרבה וזה.. וגם דיברנו עם עוד כמה ילדים שניגנו על גיטרה (אוךךך זה כל כך יפה בנים מנגנים על גיטרההה
גרררר) ואז חזרנו לחדר כי היינו עיפות צחצחנו שיניים אני הראשונה שהלכתי כל השאר לא היו הולכות אם לא הייתי אומרת... חע
ואז כמה ילדים מהשכבה דפקו על החלון שלנו וצרחו אז תלינו שלט על החלון וכתבנו בו "זונות עופו מכאן" ואז רצינו לראות אם הם עוד בחוץ אז עלינו למיטת קומותיים (היו שם מיטות קומותיים...
) והיה שם חלון עם וילון אז הזזנו את הוילון ופתאום נחשו את מה גילינו
את הצרעהההההההה
(איפה האיקון של ה-|בזזז|-
) צרחנו שוב וקפצנו מהמיטת קומותיים (
) ואז יצאנו למצוא את המחנך שלנו וראינו אותו והוא הרג את הצרעה (לפחות ככה חשבנו
...) ואז פתאום לא מצאנו את הגופה שלה אז החלטנו למצוא לנו חדר לישון בו... וגילינו שכמה ילדות מהכיתת והשכבה נמצאות 4 בחדר אחד ויש להן 9 מיטות אז עברנו לחדר שלהן
ואזז.. כולן נרדמו חוץ ממני ומחברה שלי דניאל (היא קוראת כאן לפעמים וגם כותבת לעיתים רחוקות- פינקי האז נו בריין.. באנגלית כמובן) אז חיפשנו לנו אוכל כי היה כבר מאוחר והיינו רעבות (שמיינות אנחנו
) אז מצאנו תפוצ'יפס ובמבה ואכלנו ואז היינו צמאות ולא היה מים אז קנינו קולה נאמ.. אבל היה רק פפסי אז מילא...
ואז הערנו את פתקה (ענת חברה הכי טובה שלי..) שנרדמה והיה מצחיק בטירוף להתעלל בה
חחחחחח
ואז צרחנו על ילדים בתור המורה שלנו כאילו חיקינו אותו... והיה מצחיק לשמוע את התגובות שלהם..
... ואז החלטנו ללכת לקחת את התיקים מהחדר שלנו וקלטנו שהחדר פתוח ובתוכו כמה חברים שלנו אבל הם לא גנבו כלום מן הסתם... והיה מצחיק כי אז טיפה הצקנו לילדים אחרים בחדרים אחרים איתם..
ממממ... ואז חזרנו לחדר שבו יישנו ושיחקנו טאקי ושוב היינו רעבות אז חיטטנו לילדה אחת שהיתה בחדר בתיק ולקחנו סנדוויץ' קרקר.. אבל הוא לא היה טעים (חחחח בבוקר היא צרחה עלינו שגמרנו לה את כל החבילהה... שקרניתתתת היו שם 12 חבילות ולקחנו רק 2
איזה קמצנית..
) ואז היה עוד ויכוח על המזגן שוב..
והלכנו לישון
ו...זהו
זה היה היום הראשון של הטיול
היה חביב
מי שקרא יקבל ממני
חם או קר מה שתרצו