שלום לכולםםם

yakiraa

New member
שלום לכולםםם

רציתי לדעת אם אני בתור מתנדב יוכל לצאת לקורס חובשים? תודה מראש..! :)

hillator

New member
תשובה

בגדול ממה שידוע לי אין מניעה אבל קח בחשבון שחובש קרבי לא תוכל להיות רוב הסיכוים

sm252

New member
אי אפשר

גם אני רציתי וכבר בדקתי את העניין,קורס חובשים רוצים מינימום פרופיל 64 אבל אני מניחה שלכל דבר יש עניין חריג אבל בטח זה כאב ראש רציני

sm252

New member
התנדבתי שנתיים במד"א

לא עזר.אמרו לי (גם מבירורים בשטח וגם בתא המתנדבים) שעם פרופיל 21 אני לא יכולה לעשות קורס חובשים. אני מניחה שאם יש תעודת חובש ממדא ולא צריך לעבור קורס דברים משתנים,אבל אני הייתי רק מע"רית וכמובן שתמיד יש חריגות אבל ל21 בדרכ הנסיבות פחות מקלות מ45 (בוא נגיד שתא המתנדבים פסל לי הרבה תחומי עניין)

hillator

New member
תראי

זה לא דווקא תלוי בהם אני למשל הפנתי אליהם שאלה לגבי ממר"ם ועתודה.. אני מבינה למה לא רוצים לקחת סיכון על זה שמישהו עם כיליה אחת יהיה בממר"ם אבל אני באמת לא מבינה מה הבעיה שאיזה מישהו אם אלרגיה קשה לביצים יהיה בממר"ם כאילו כל עוד הוא לא יגע בביצים הכל יהיה בסדר. לא תמיד אנחנו מבינים את המערכת הצבאית. ד"א רופאים עם פרופיל 21 מחויבים לשרת.

sm252

New member
למה לא מפתיע אותי שהצורך של הצבא קודם לפרופיל

hillator

New member
תשובה לאחר ברור

ברמה העקרונית מתנדבים יכולים תדרש בדיקת מגבלות רפואיות ומבחינת נתונים אישים בברכה

אשחר 1

New member
היי

אני מתנדבת בצה"ל כבר שנה ו9 חודשים, אני בחיל הרפואה... עשיתי קורס מסוים בבה"ד 10, ויצא לי לעבוד עם חניכי קורס חובשים ויצא לי לפגוש את המנדבים. גם שהייתי משל"בית ובגלל שלמדתי ביולוגיה ועשיתי בגרות בביוטכנולוגיה תא מתנדבים הציעו לי להיות חובשת מרפאה אבל בהתחלה צחקתי בלב על הטמטום שלהם לגבי המגבלה שלי. אם אתה רוצה ממש, תילחם! כמו שאומר המשפט: "אל תאהב את מה שהשגת, תשיג את מה שאתה אוהב!" המשפט מתאים לך אם אתה תילחם על מה שאתה רוצה
ואני מקווה שלא הקפצתי את השרשור אבל לא יכולתי להתעלם
שבת שלום

yakiraa

New member
אז ככה..

זה קצת בעיה אין למי לפנות ואיך להילחם!! אני כבר על סף ייאוש.!

אשחר 1

New member
חבל מאוד שהתייאשת

הייתי יכולה להפנות אותך לקצין רפואה הראשי, הוא יוכל לעזור לך בכל דבר שקשור לענף הרפואה. (אפילו יש לי מייל ישיר שלו). בהצלחה בתפקיד החדש שתקבל.

yakiraa

New member
וואלה?!

אני אשמח אם תביאי לי תודה... ואולי תביאי לי איזה כמה טיפים... תןדה מראש..

למעלה