שלום לכולםם, נו???????????????

חיבוקון

New member
שלום לכולםם, נו???????????????

כמה זמן הפורום הזה קיים???? כמה מילים עבורו בו????? כמה תהיות הסתובבו בו???? הגעתם למסקנה? מה נשים רוצות? יאללה במילה אחת, מה אתן רוצות? אני רושם :))) אהה, ברוכים הנמצאים טעיתי בדרך לפורום שלי והגעתי אליכם, יש גם טעויות חיוביות בחיים שלנו :)

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

הפורום קיים מה- 30/3/2003. מה שאומר - 9 חודשים בקרוב. אולי במקום כל כך הרבה שאלות, פשוט תביט סביב ותגלה את התשובות? אין טעויות בחיים, רק שיעורים..

חיבוקון

New member
אין טעויות בחיים? רק שיעורים?

אולי יש טעויות בחיים והשיעורים שלנו לאי חזרה על הטעויות? תודה על קבלת הפנים החמימה (דרך אגב זה סביון?) אני אעיין בתשומת לב מרובה בפורום שלכם, ומזל טוב על הקמתו (עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא, לא?)

סביון אינדיד.

אם טעות היא טעות ואי החזרה עליה היא שיעור, משמע שהטעות עצמה, בדרך עקיפה, הינה השיעור עצמו... [ותחשבו על זה
]

חיבוקון... ברוך בואך...

מה נשים רוצות? - לא יודעת, אני יודעת מה אני רוצה... אחד, שהוא לא פחדן, לא גאוותן... אחד שיודע לכבד את עצמו וגם אותי. כל השאר באמת שולי. הטעויות שלנו הן גם השיעורים שלנו, באוניברסיטה של החיים, ממנה יוצאים עם תואר ז"ל.

חיבוקון

New member
לכבד את עצמו ואת עצמך, כל כך

הרבה בכל כך מעט אותיות, אהבתי את ההגדרה שלך זהבית. תודה על קבלת הפנים. ואם כבר אנחנו פה במשחקי מילים, מה דעתך על המשפט: כל החיים לומדים ולבסוף מתים טיפשים :)))

חיבוקון, אם אתה רוצה לקרוא לי בשם..

השם שלי הוא אור-לי, הכינוי שלי הוא "הזהב הלבן"... ואני לא בדיוק חובבת שיבושים בנושא (חסידת הנומרולוגיה הקבלית).

חיבוקון

New member
אור לי, יו, איזה שם מקסים

נומרולוגיה הקבלית? זה בשפה העברית? :))) הפנמתי, ורק בגלל שאני אוהב זהב מטבעי

למעלה