שלום לכולם, אבקש לקבל תגובות על אתר חדש שלי

RedBulllll

New member
שלום לכולם, אבקש לקבל תגובות על אתר חדש שלי

שלום לכולם, בימים אלו אני נמצא בשלבי בדיקה מתקדמים של אתר חדש שאני בונה. אתר זה הוא אתר המשמש כקהילה וירטואלית כאשר הקהילה עצמה היא עיר וכל איש שנרשם מקבל בית. אנא כנסו וספרו לי מה דעתכם: www.vlife.co.il/default.aspx תודה.

אחלה סביבה !!

שמע נראה חמוד וסוחף, אהבתי את הבתים, את הקולנוע, ואת הספריה וכו.. לתשומת ליבך,הפרופיל של התושבים לא נפתח לי ?! בהחלט מקום שאחזור לבקר בו !

RedBulllll

New member
וואי, ממש ממש תודה

ממש שמחתי לקרוא את התגובה שלך. השקעתי הרבה על האתר, אם תוכלו לעזור לי לשווק אותו אשמח מאוד!!! דרך אגב, אם תזיז/י את העכבר על הבית פרטי התושב כן יופיעו. הרבה הרבה תודה. ומקווה שתבואו לבקר שוב באתר

איתן222

New member
אתר ורעיון נחמדים מאוד - עכשיו צריך לשווק

נראה מגניב אבל בגלל שזה עדיין ריק זה קצת מבאס תשתמש בכלים לשיווק באינטרנט כדי ליצור מסה קריטית ראשונית אם תכניס ותשלב כמה כלים מתחום עשיית כסף באינטרנט תוכל ליצור משהו מנצח (ים כסף) בהצלחה

RedBulllll

New member
יש לך כמה טיפים שימושיים איך ליצור תעבורה??

היי איתן, דבר ראשון תודה על המחמאה, עבדתי ממש קשה על האתר. דבר שני, אם יש לך רעיונות שימושיים על איך ליצור תעבורה ראשונית אני ממש אשמח לשמוע. דבר שלישי, האתר באמת עדיין ריק, אני חושב כל הזמן מה צריך להוסיף כדי לתת לו את הטוויסט שחסר לו. אם יש לך מושג מה חסר זה יהיה ממש מגניב 10X

enwhysea

New member
לפני שאתה מחפש תעבורה

אתה צריך למצוא באמת מה הטוויסט... מה האתר הזה נותן שאחרים לא, ולמה אנשים יחזרו עליו. תעבורה ראשונית לא שווא כלום אם המשתמשים לא נרשמים/חוזרים לאתר. אז בעצם, חוץ מאינטרפייס יפה... מה זה בעצם vilife?

RedBulllll

New member
המ...... שאלה מעניינת מאוד

אולי לכם יש רעיון כלשהו שיוסיף את הטוויסט

איתן222

New member
אני חושב שהפיתרון טמון בש

אני חושב שהטוויסט טמון בנפח הפעילות של האתר הרעיון לכשעצמו ממש מעולה אז גם אם תוסיף עוד 2 דברים שישפרו בעוד משהו זה עדיין לא יהיה הדבר לדעתי תאר לך את האתר כמו שהוא רק עם מלא בתים ופעילות שופעת של אנשים אנשים נוספים יצטרפו מייד. כשאין פעילות אתה לא מצטרף גם אם אתה חושב שזה מוצלח. בכל אופן אני הייתי מתמקד בדרך להשיג קהל יעד רלוונטי שגם אם 5% יצטרפו אט אט תצבור את הסף הנדרש. ישנם מספר שיטות ואסטרטגיות (יחסית פשוטות) להביא אנשים במהירות הייתי משקיע כמה גרושים בלקנות ספר טוב שמלמד על שיווק ברשת כי התחרות היא עצומה אני גם ניסיתי בהתחלה ורדפתי אחרי הזנב של עצמי עד שקראתי משהו טוב שגרם לי לצאת מהתחרות המטורפת הזו ולהיות שלב אחד קדימה

RedBulllll

New member
אני מבין,

אולי תוכל לתת לי איזה טיפ קטן. אני אשמח לתת קרדיטים באתר. ואולי זה יהיה שווה מתישהו

איתן222

New member
תקרא את הספר של הcashinginsite - יש שם הכל

תראה אני יכול לרשום לך כמה דברים, אבל אתה לא תבין את האסטרטגיות לעומק כולל דרכי הישום. לדוגמא אתה יכול לבנות קאשמאשיין ממספר כלים כמו PPC, טאגט דיירקט, שילוב לינקים וכד' כדי למשוך את האנשים שאתה רוצה כדי לדעת מה זה וכדי שתוכל להשתמש תהיה חייב לקרוא את הספר הספר הוא קצר ופרקטי - הוא לא אנציקלופדיה באורך (לא יכול לפרסם ולחשוף את תוכנו כיוון שהוא מוגן בזכויות יוצרים ובשביל כמה גרושים אני לא רוצה להתעסק ולהסתבך) תוכל לקרוא וליישם בתחום שלך: cashinginsite.com

enwhysea

New member
אתר מקסים לדעתי

באמת חמוד! עכשיו השאלה... מה המטרה שלה? זאת אומרת.. יש המון קהילות היום באינטרנט.. מה האתר שלך נותן שהם לא? (חוץ מזה שהוא חמוד)

RedBulllll

New member
מה שנכון, נכון

אולי לך יש רעיון כלשהו שיוסיף את הטוויסט

enwhysea

New member
זה כל העניין

אם יהיה לי רעיון, אפתח אתר בעצמי
לדעתי הגרפיקה והממשק מתאימה אולי לאתר לילדים... אולי קהילה או סוג של פורטל לילדים?

למעלה