שלום לכולם! אודה על עזרתכם

הילה138

New member
שלום לכולם! אודה על עזרתכם

אני חדשה כאן ובפורומים בכלל. גיליתי את עולם הרונות לפני כשנה ומאד תחברתי. עכשיו אני בתקופה לגמרי לא פשוטה. כלומר, הכל כזה די הפוך לי בחיים. עזבתי את בעלי ועברתי עם ילדיי לעיר אחרת. ילדים לא מוכנים לפגוש את האבא שלהם. הבן (לדבריו) מרגיש חנוק לידו וכאילו עומד כל הזמן בפני מבחן. הילדה טוענת כי אבא שלה ניצל אותה מינית (עצם המחשבה גורמת לי להתקבצויות וחרדה קיומית). גם בעבודה אני כנראה עומדת בפני פיטורין. ללא כל ספק לא מוסיף אופטימיות ליומיום שלי. וכל זה קרה/ נודעה/ התרחש בשבוע אחרון. ברונות יצא: נאוטיס הגאלאז איוואז המסר של הפתיחה, לדעתי, ובתרגום חופשי ללטינית: Per aspera ad astra מה דעתכם? אחצה את התהום? מודה לכם מראש על התייחסותכם, הילה

Per aspera ad astra

מה דעתכם? אחצה את התהום? א. שלום וברוכה הבאה לעולם הקסום של הרונים!!!
ב. זהקצת ארוך..הקדשתי לכך זמן רב..קראי לאט.
נאוטיס >נאודיז..הרון של אל הרונים נאודין! רון התשוקה..שמחד היא מקור היצירה והאמביציה לתנועה ומנגד...מקור להרס ולהרג.. הגאלאז >רון הברד. אל תעשי. המתיני . הברד החזק ישכח..(בטבע יש גלים את יודעת..) ואז ניתן יהיה להוציא את האף מהבית (>לפעמים החוכמה היא לא לעשות!!!) איוואז (בתמונה שצרפת מצוייר הרון Ehwaz ולא Eihwaz !)(מבלבל) >הבנת מערכי כוחות = הבנת כוחה של הרשת וניצולה באופן האופטימלי בטאי צי, מלמדים כיצד הכוח נובע מחולשה..כיצד מתוך הריפיון וההמתנה ניתן לנצל את כוחו של התוקף ולהסב אותו אל מולו. ולעומת זאת...עם תתקשחי אל מול יריב תוקף הוא יפילך ארצה בהנף יד ראשון. > הכוח האמיתי נובע מהשתרשות. מעט על צורת הרונים שנפתחו ואז מענה לשאלתך..... מעניין ששני הראשונים הם רונים הפיכים (כאלו שאיך שלא תניחי אותם, הם יהיו זהים..).ומכאן נובע שאת המצב יש לראות לאשורו. (* עומר זוכרת ששאלתי את השאלה האם זה המונח או להפך 'בלתי הפיכים' ...והתבלבלתי..הו זה נראה רחוק כעת..ועדיין מסקרן) והשלישי הו לגוז (רון הזרימה והמים שניצב מול מראה..) ומשמעותו העמוקה היא להבין דרך... ועכשיו לגוף השאלה. לשאלתך אין גוף את מתארת מצב ושואלת..'נכון שאני לא הולכת לתבוע בנהר השוצף הנ"ל..?!?' מה עונים הרונים לשואלת האם תתבע בנהר שוצף וגואש. "הי גברתי. מה את רצה?!לא לתבוע פה?! אפילו נאודין בכבודו ובעצמו היה תובע פה למוות..., תתקדמי מעט במורד הנחל עד שתמצאי את המקום הנכון לחצות אותו...ואל נא בחופזה!"
ולגבי העבודה..לא יפטרו אותך בגלל מה שקרה..כמובן שזה תלוי גם בך...אבל קודם נשמי שנית התחזקי..יש מי שצריך אותך כעת ולא עכשיו הזמן להתפרק ולפול עכשיו הזמן להעמיק השתרשות ולשמור על חוסן ותשאלי שאלה אמיתית על המצב ואל תתחכמי עם שפות נשכחות ורחקות: אפילו העצמי הגבוהה שלי (המכונה עשתורת בפי העם..) מחייכת למשמע הכותרת שבחרת ומסרבת לתרגם לי את משמעותן.
היא אומרת "דווקא מתאים"... מצרפת לך משהו יפה (במסמך מצורף) על כוחם של המים..האמיני בכוח הלב לראות לאשורם דברים ולרפא פצעים מאוד עמוקים והזהרי לך מלצור סטריוטיפים לפני שהתמונה מלאה וברורה, כי התעללות מינית היא אשמה שיש עמה קלון..עברה המשולה לרצח בעולם עליון..וכן למען הילדה לא נשמע לי מדוייק לחשוף זאת באזני זרים, כאן זה בסדר..אך עיצרי בעצמך מלספר זאת..ולא כל מי שנאה כידיד הוא אכן כזה,.לאט. לאט יותר טוב ממהר. ושיהיה לך יום של אור. תמי.

הילה138

New member
תודה על הכוונה ויעוץ

לאונדרו היקרה! מודה לך על תגובתך והתייחסותך. הגדשתי גם מזמני על מנת לקרוא ולהפנים. ריגש אותי מאד הקובץ שצירפת. כן, לצערי (ולמרות המודעות), ברגעים קשים שבחיי, השכל מרים את חרבו ומחריז מלחמה נגד הרגש והאינטואיציה. תשובתך, ללא ספק, עזרה לי להתאזן. עכשיו תרשי לי... א' לא מאשימה את אף אחד כל עוד אין ראיות בידיי (והתקבצויות הן פעילות אי רצונית של שרירים, את יודעת). ב' בנוגע לסמנטיקה: האם היא באמת חשובה כל כך? (ואני לא מתחכמת). הרי לאודין או לנאודים (תלוי במקורות הלמידה) התגלו רונים לא בעברית ואפילו לא באנגלית. וזאת הסיבה שצירפתי את התמונה, כי שום מילה לא תהיה ברורה יותר ממרא עיניים. ותקני אותי אם אני טועה. ג' "Per aspera ad astra" או "דרך הקשיים אל הכוכבים" כתבתי לא מתוך התחכמות אלא הרגשתי אולי, קצת יוליוס קיסר בעת עברתו דרך נהר רוביקון
. אגב, גם עברית עבורי עד לפני כמה שנים הייתה שפה רחוקה ונשכחת. יכול גם להיות שהמשפטים הבומבסטיים הם פשוט חלק מאישיותי הדרמתית. בעצם לא משנה למה, כתבתי מה שהרגשתי. ושוב... תודה על ההכוונה. קראתי את מה שכתבת ונרגעתי. הרגשתי פתאום, בתוך הבטן, שאין דבר נכון יותר לעשות עבורי כרגע זה לתת לדברים לקרות. סתם ככה, בלי להלחם ובלי להשיג מסכנות מרחקות לכת. שיהיה לך שבוע נפלא, הילה

שלום הילה

|א. לא התכוונתי שאת מאשימה לשווא רק ביקשתי והתפללתי בקול שתהיי יותר זהירה מזהירה, משום שיש פה עינין לדיני נשמות...(וגם מכוחות הנבואה שבי מצאתי לנכון להזהירך..משום שמישהו בחייך נדמה לאוהב והוא אוייב.) ב. אני אוהבת אנשים חכמים!
ג. עברית שפה קשה - אבל בגוף אני לא דוברת לטינית...ועשתורת צדקה זה באמת מתאים >>>לגוז רון המיים אמציהו אל ליבך ותודה שצילמת את הפתיחה הרונית..זה היה מקסים (ומי יודע כמה פעמים מישהו רשם איהווז והתכוון ואהווז?!) הסיבה שהייתי קשה ש(ואני יודעת שהייתי כזו) היא מפני שזה מה שמסרו לי לעשות..לפעמים צריך שמישהו ירגיז אותך ממש בכדעי שתמצא בעצמך את הכוחות הקיימים בתוכך אני כבר מחכה למפגש הרונים שנערוך אחרי שאתפרסם...לפגושך שם..לא כל אחד מקבל אצלי יחס כ"כ מעמיק כפי שאת קיבלת
והסיבה היא שאת ישות מאוד גבוהה בעצמך ושהרונים בחרו לדבר אף דרכך.. חכי יהיה מגניב!!! עכשיו תתני לחיים להתנהל עד שתמצאי את המקום בו עלייך לחצות את הנהר!
לאט. לאט יותר טוב ממהר. והסוד הוא השתרשות ונשימה יום נעים ושבוע של אור והילה תמשיכי לשאול ברונים זו דרך נפלאה להתחבר..ותנסי לפרש את המשפטים לבד ולכתוב לכאן תמי

גם רוצה...

הילה יקרה. קודם כל, כבעלת משפחה חדשה, ליבי איתך בנוגע למה שאת עוברת. אני יכולה רק לתאר לעצמי, כמה זה מפחיד לעשות צעד כזה עם ילדים קטנים. שולחת לך הכי הרבה חיזוקים שאני יכולה. בנוגע לפריסה שלך - המסר הראשון שאני רוצה לשלוח אלייך הוא - את יכולה להתחיל לסמוך על עצמך במה שקשור ברונים, ניראה שהם מדברים גם דרכך. את תוכלי מתי שהוא, כשיהיה לך זמן לזה, להכשיר את עצמך לתיקשור. בנוגע לפריסה עצמה, כרגע מה שמנהל אותך, זה "כיבוי שריפות", להבדיל ממניעתן. כלומר, ה"אסון" כבר קרה, ועכשיו את מנסה להסתדר על מה שכבר קרה. יש לתת לתהליך הזה את המקום שלו, וככה זה יהיה בזמן הקרוב. ניראה שהדבר הראשון שישתפר, אחרי שהערפילים יתבהרו ותוכלי לראות דרך הנסיון לכבות את השריפה, זה בעניין העבודה, וספציפית, לא בהכרח הכסף, אלא שתרגישי שמצאת את מקומך מבחינת האנשים שמסביבך. זה יהיה הדבר הראשון שיקרה, אז תוכלי לדעת שהחיים מתחילים לחזור למסלולם. שוב, אהבה רבה, והצלחה. אנחנו כאן ותמשיכי לפרוס ולהיעזר, כמה שרק צריך. עומר

הילה138

New member
תודה לך

מה שהייתי צריכה שם באמת, זאת מילה טובה, וממך קיבלתי. תודה. הייתה גם חשובה לי עוד דעה בנוגע לפריסה. כי מה לעשות? עם עצמי אני עדיין מתקשרת בקושיי
. עכשיו אני באמת מאמינה שהדברים יסתדרו. עדיין לא יודעת איך, אבל זה גם לא משנה כרגע . אין לי ספק שהפטרון יגיע ואני רק צריכה להיות שם, עם כל האוצמה והכוח, כדי להבחן בו. ו... אנצל את הצעתך. אמשיך לפרוס ולהיעזר
. שבוע טוב, הילה.

למעלה