שלום לכולם - אודליה, מקשיבים לך גם לחו"ל כייף של מוזיקה, נהנה מכל רגע
C Caminhos Cruzados New member 27/7/07 #1 שלום לכולם - אודליה, מקשיבים לך גם לחו"ל כייף של מוזיקה, נהנה מכל רגע
C c a s i n e r o New member 28/7/07 #6 מאיזה עיר ?והאם אתה קשור לקובה עם השם היפה זה שם קובני אם אינני טועה לא ?
R radio101fm New member 28/7/07 #5 לפי השילוב של איטליה והשם הברזילאי אני מנחשת שזה מישהו מ- boongalove שהשמעתי היום? אם כן- אחלה עבודה- ותישאר בקשר לגבי אירוח פה ברדיו!
לפי השילוב של איטליה והשם הברזילאי אני מנחשת שזה מישהו מ- boongalove שהשמעתי היום? אם כן- אחלה עבודה- ותישאר בקשר לגבי אירוח פה ברדיו!
C Caminhos Cruzados New member 28/7/07 #7 היי, עליתם עלי, מה לעשות אני נהנה מכל רגע אודליה, אצור קשר כשאגיע באוגוסט לגבי השם שבחרתי זהו שם שיר של JOBIM אשמח לקבל תגובה מקצועית גם על טראקים אחרים מהתקליט מישאל
היי, עליתם עלי, מה לעשות אני נהנה מכל רגע אודליה, אצור קשר כשאגיע באוגוסט לגבי השם שבחרתי זהו שם שיר של JOBIM אשמח לקבל תגובה מקצועית גם על טראקים אחרים מהתקליט מישאל
R radio101fm New member 28/7/07 #8 מישאל אני חייבת לדעת מה מקור השם שלך?! הוא מיוחד ויפה, ויש סיבה נוספת לשאלתי...